canım tebrik ederim çok iyi gidiyosun bende tartıldım ve tahmin ettiğim gibi hiç kilo vermemişim ama almamışım da aslında biraz üzüldüm ama üzülmemeliyim bunu hakettim fazla dikkat etmedim ve yiyorum yani :)neyseki bu kadarıyla atlattım :) paylaştıkların çok hoş canım özellikle sağ üstteki elbiseye bayıldımmm umarım birgün bunların içine girebilecek hale gelebilirim :)
selam hanımlar bende siz gibi biraz saldım bu ara özelliklede dün biraz kaçırdım ama kendime geldim yine verecegim o kadar kaldı 7.5 kilo yılbasına kadar hepsi gitmesede çogu gideceeeek :)) bugünkü menum
sabah
2 dil.ekmek
1 yumurta
kkdan da az peynir
ögle
k filexs
ara
yarım mandalina
2 kayısı(kuru)
aksamda sebze yemegi yemeyi düşünüyorum çok şükür toparladım bugün en az kaçamakla gitmek istiyorum yılbasına kadar cünkü o günü kendime serbest gün ilan edecegim hedefime ulasırsam zaferim olucak :))
Kızlarrr merhabalarr.....
Herkes dağılmaya başladı sanırım. Ama benim için sorun değil ben her şekilde yoluma devam ediyorum. Benimle devam etmek isteyenler her zaman devam edebilir etmek istemeyenler kendisi bilir :)
Benim için 88 kg inmek çok önemli. Çünkü zayıflamaya çalıştıgımda 88e inemedim hep 89 da kaldım. İnşallahh Onuda başaracağım. Kendime güvenim eskisinden daha çok :)
ben sonuna kadar devam ediyorum canım zaten hep böyle oluyor ilk basta birsürü kişi geliyor topiğe sonra yavaş yavaş dagılıyorlar :)) ben hedefime ulasana kadar buralardayım :))
Aynen öyle oluyo canım :) Seninde hedefine az kalmış ya sende mi bırakacaksın beni :)
kızlar bende buradayım ama kulaklarım asıkbirden bire bana birşey oldu içimde diyete dair hiçbir istek yok hiçbirşey yapmak istemiyorum ne plates nede diyet o yüzden burayada birşey yazmadım yazıp sizinde isteğinizi kırmak istemedim neoldu bana anlamadım ama sizleri ve kendimi motive eden ben sanki ben değilmişim gibi offf nolur bana yardım edin bu ben olamam yyaaa :/
yok canım ben daha baya bir buralardayım merak etmee :)) bu arada menum
sabah
1 yumurta
2 dil.ekmek
3 zeytin
ara
2 kayısı(kuru)
1 ceviz
öglende sebze yemegi yemeyi düşünüyorum :)
birde merak ettiğim birsey var tartı günleri ne zaman ?
evet canım yaparsak çok iyi olur motivasyonumuzda artar
Canım ya nie yazmıysn. Asıl öle oldugunda ilk buraya yazacaksın ki destek olalım canım. Neden birden böle oldun söle bakayım ? Bi anda böle isteksiz olmana ne sebeb oldu ?
Farklı sebepler var canım belkide ondan olmuştur içimden hiçbirşey yapmak geçmiyor neyse kimseyede sebep olmak istemiyorum doktora gidiceğim inş. düzelirim
Farklı sebepler var canım belkide ondan olmuştur içimden hiçbirşey yapmak geçmiyor neyse kimseyede sebep olmak istemiyorum doktora gidiceğim inş. düzelirim
kaçamaklar ah bu kaçamaklarr :)) kızlar bugün kaçamak yaptım yine hep anneciğimin yüzünden yaptıgı seyleri yememek mümkün degil :) bu arada dr.ayça kayanın diyetini uygulamıs olan varmı burada ona baslamayı düşünüyorum yarın cok dengesiz yiyorum en azından bir düzene sokmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?