Minisko'nun Diyet Günlüğü

selam kızlarr pilatese basladımm günde 1 saat :)

menum

sabah
1 dil ekmek
1 kase corba
1 zeytin

ogle

8 y.k sebze yemegi
1 dil.ekmek

aksam
1 kase nesfit

Kızlarr mrb :)) Yine düzensiz giriyorum ya :/

Yediklerime çok çok fazla dikkat etmiyrm ama porsiyonlarımı küçülttüm ekmeğimi azalttım spor yapmayada başladım vücudumun git gide daha hafif hissediyorum kendimi :) Bugün aynaya baktıgımda farkı kendim gördüm çok mutlu oldum ^^ :) Tartıldım tok karna 91 kg çıktım yine de mutluyum kilo almamışım :)

ilk hedefim yılbaşına kdr 85i görmek :) kilo önemli değilde incelmek sıkılaşmak daha çok istiyrm İnşallah olur hepsi :) :)

Bu arada topiğin adı değişmi yaa :)

Kızlarr bunlar nasıll :))))

Son düzenleme:
canım tebrik ederim çok iyi gidiyosun bende tartıldım ve tahmin ettiğim gibi hiç kilo vermemişim ama almamışım da aslında biraz üzüldüm ama üzülmemeliyim bunu hakettim fazla dikkat etmedim ve yiyorum yani :)neyseki bu kadarıyla atlattım :) paylaştıkların çok hoş canım özellikle sağ üstteki elbiseye bayıldımmm umarım birgün bunların içine girebilecek hale gelebilirim :)

selam hanımlar bende siz gibi biraz saldım bu ara özelliklede dün biraz kaçırdım ama kendime geldim yine verecegim o kadar kaldı 7.5 kilo yılbasına kadar hepsi gitmesede çogu gideceeeek :)) bugünkü menum

sabah
2 dil.ekmek
1 yumurta
kkdan da az peynir

ögle
k filexs

ara
yarım mandalina
2 kayısı(kuru)

aksamda sebze yemegi yemeyi düşünüyorum çok şükür toparladım bugün en az kaçamakla gitmek istiyorum yılbasına kadar cünkü o günü kendime serbest gün ilan edecegim hedefime ulasırsam zaferim olucak :))

İnşallah canım :)) Bende çok sıkmıyorum yemeklerimi yiyorum ama yemeğimi azalttım ekmeğimi kestim abur cuburuda az yemeğe çalışıyrm çok şükür faydasınıda görüyorum :)))
İnşallah daha güzellerinide giyerizz : ))

İnşallah canım zaferini yaparsın :)) Kaçamak az yapılınca bişey olmyo abartmadıkça tabi :))

Kızlarrr bu sabah aç karnına tartıldım veeeeeeeeeeeee 90 çıktımmmmm çok mutlu oldum dün tok tartıldıgımda 91 çıkmıştım okuyanlar 1 günde bi kilo gitmez demesin :) Çok mutlu oldum 8 li rakamlara 1 kilocuk kaldı yaaa Yediklerimi yazmıyorum biraz düzensiz yiyorum açıktıgımda yemek acıkmaya başladıgımda ise meyve kuru meyve ya da yogurt yiyorum düzenli gitmiyorum yani o yüzden yazmıyorum. Bende yılbaşına kdr 85 e inmek istiyorum inşallahhh olur :)))

***Bu arada kahveyi malum süt kreması yağlı diye sade içiyoruz ama yanlışmış. Kadınlarda kemik erimesi çok oldugundan tetikliyomuş azda olsa kahvemize süt koymakta fayda var

Kızlarrr merhabalarr.....

Herkes dağılmaya başladı sanırım. Ama benim için sorun değil ben her şekilde yoluma devam ediyorum. Benimle devam etmek isteyenler her zaman devam edebilir etmek istemeyenler kendisi bilir :)

Benim için 88 kg inmek çok önemli. Çünkü zayıflamaya çalıştıgımda 88e inemedim hep 89 da kaldım. İnşallahh Onuda başaracağım. Kendime güvenim eskisinden daha çok :)

Kızlarrr merhabalarr.....

Herkes dağılmaya başladı sanırım. Ama benim için sorun değil ben her şekilde yoluma devam ediyorum. Benimle devam etmek isteyenler her zaman devam edebilir etmek istemeyenler kendisi bilir :)

Benim için 88 kg inmek çok önemli. Çünkü zayıflamaya çalıştıgımda 88e inemedim hep 89 da kaldım. İnşallahh Onuda başaracağım. Kendime güvenim eskisinden daha çok :)

ben sonuna kadar devam ediyorum canım zaten hep böyle oluyor ilk basta birsürü kişi geliyor topiğe sonra yavaş yavaş dagılıyorlar :)) ben hedefime ulasana kadar buralardayım :))

Aynen öyle oluyo canım :) Seninde hedefine az kalmış ya sende mi bırakacaksın beni :)

Biraz Başaranlara bakalım :) :)

Buda Bayan vücut tipleriymiş :)) Kaç numara olmak isterdiniz _? :) Ben 2 ya da 3

Son düzenleme:
kızlar bende buradayım ama kulaklarım asık birden bire bana birşey oldu içimde diyete dair hiçbir istek yok hiçbirşey yapmak istemiyorum ne plates nede diyet o yüzden burayada birşey yazmadım yazıp sizinde isteğinizi kırmak istemedim neoldu bana anlamadım ama sizleri ve kendimi motive eden ben sanki ben değilmişim gibi offf nolur bana yardım edin bu ben olamam yyaaa :/

Aynen öyle oluyo canım :) Seninde hedefine az kalmış ya sende mi bırakacaksın beni :)

yok canım ben daha baya bir buralardayım merak etmee :)) bu arada menum

sabah
1 yumurta
2 dil.ekmek
3 zeytin

ara
2 kayısı(kuru)
1 ceviz

öglende sebze yemegi yemeyi düşünüyorum :)
birde merak ettiğim birsey var tartı günleri ne zaman ?

Canım ya nie yazmıysn. Asıl öle oldugunda ilk buraya yazacaksın ki destek olalım canım. Neden birden böle oldun söle bakayım ? Bi anda böle isteksiz olmana ne sebeb oldu ?

Canım tok tutan bi menün var :) Pazartesi diyoruz canım yapalım mı artık ? :)

Canım tok tutan bi menün var :) Pazartesi diyoruz canım yapalım mı artık ? :)

evet canım yaparsak çok iyi olur motivasyonumuzda artar

Farklı sebepler var canım belkide ondan olmuştur içimden hiçbirşey yapmak geçmiyor neyse kimseyede sebep olmak istemiyorum doktora gidiceğim inş. düzelirim

Ya canım düşünme öle canını sıkacak şeyler ... Şimdi diyet diyoruz herşey bi düzen halinde gidiyo ya o da sıkmış olabilir seni. İstersen benim yaptıgım gibi yap. Ben diyet yapmıyrm ama gayet iyiyim kiloda veriyorum. en azından kafam rahat diyet yapıyorum sıkıntısı yok. ama yaptıgım şey aynı az yemek. Önceden ne yiyosam ondan daha az yiyorum ve faydasını görüyorum bunalıma da girmiyrm artık :) sıkma canını olur mu? daha önümüzde zaman var. Bi 10 kilo versek inanılmaz değişimler olacak eminim ben 5 kilo verdim ve daha 25 kilom var. Süreci merak ediyorum nası değişeceğimi görmeyenlerin tepkilerini sağlığımın nası düzeldiğini nasıl tıkanmadan rahat nefes alabiliceğimi merak ediyorum işte herşeyi :) Bence sende biraz düşün kendiliğinden düzelirsin zaten :)

kaçamaklar ah bu kaçamaklarr :)) kızlar bugün kaçamak yaptım yine hep anneciğimin yüzünden yaptıgı seyleri yememek mümkün degil :) bu arada dr.ayça kayanın diyetini uygulamıs olan varmı burada ona baslamayı düşünüyorum yarın cok dengesiz yiyorum en azından bir düzene sokmak istiyorum :)

Hahaha anne yemekleri ahh ahh nefiss olmasalar o kdr Canım ben demedim hiç öle diyet ya bağlı kalamıyrm acıkcası

Hahaha anne yemekleri ahh ahh nefiss olmasalar o kdr Canım ben demedim hiç öle diyet ya bağlı kalamıyrm acıkcası

canım bende kuralsız olunca devam edemiyorum ya ya hep ya hiççiyim ya tamamen yapıcam sadık kalıcam diyete yada o gün salıyorum gitsin çok kötü yani o yüzden bu diyet hosuma gitti hem tokta tutan bir diyete benziyor :)

bu arada kızlar ben sporsuz yapıyodum diyeti bu güne kadar ama zayıflasamda vücudumdan belli olmadıgını farkettim bu yüzden haftada 2 gün pilatese basladım varmı aranızda pilates yapıp memnun kalan yada en çok hangi bölgeleri sıkılastırıyor ben basenden muzdaribim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…