Minisko'nun Diyet Günlüğü

o zaman harıka bı sekılde gıdecek ve kılolarını vereceksın canım emın olabılırsın

bak sana ornek bır menu

sabah
1 haslanmıs yumurta
2 dılım cavdar ekmegı
yarım domates
yarım salatalık
ıstedıgın kadar peynır
5 adet zeytın

ara
2 adet cevız yada 1 bardak ayran yada yarım porsıon elma yıyebılrsın

ogle
bır prsıon sebze
salata yada yogurt

ara
sabahkı arada olanlardan deıstırerek ye

aksam
ızgara yada fırında olmak kaydı ıle doyana kadar tavuk yada kofte ( ekmeksız)
salata yada yogurt

3 lt su

İnşallah cnm :) Bu menü çok güzelmiş aslında sanırım bi akşama uyamam :) Kırmızı eti hiç yemiyorum beyaz etide canım isterse öle yiyorum yoksa midem bulanıyo ^_^ Orayı değiştirirsem rahatlıkla uyarım bu menüye :) Çok tşk ederim :)

canım aksama et yazmamın sebebı proteın oldugu ıcın senın tok olmana ve karbonhıret alımınıda oldukca dusuk sevıyeye ındırecegın ıcın yag yakmana yardmcı olacak et ve turevı seyler yemezssen doymaz ve kılo vermeden sıkılırsın canım

O zmn kendimi ete alıştırmam lazım sanırım :/ Zor olucak ama oda olur heralde :). Oldukça bilgin oldugunu farkkentim kendin araştırarak mı bilgi sahibi oldun yoksa doktor yardımı alarak mı ?

merhaba ben ilayda 172 boyunda 80 kiloyum.belki 17 yasındayım ama seninle yasadıklarım aynı.tepki almaktan bıktım.ve bende diyet yapıyorum.daha dogrusu yediklerime dikkat ediyorum evde ne pişerse 1 tabak yiyiyorum ama ekmek yok. bir de bir spor varmıs.onun linkini bulmaya calısıyorum.1 ayda gözle görülür bir şekilde zayıflıyorsun.sanada ögrenir ogrenmez yazıcam.

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 1
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 3

bunları video sitelerine yaz cıkacaktır.

biz bunu basarıcaz inanıyorum.

Canım daha fazla ilerlemeden başlaman iyi olmuş en azından vermen gereken kilo az ve çatlak selülit vs olmaz. İnşallah en iyi şekilde başarırsın. Sende katıl destek olalım birbirimize :)

birde o sporu yapanlar var.önceki sonraki haline bak ta gör.1 ayda inanılmaz derecede değişmişler ya.

ablam başarıcaz biz, bakanlar dönüp fiziğe bak diye bir daha bir daha ve bir kez daha bakcaklar.

birde o sporu yapanlar var.önceki sonraki haline bak ta gör.1 ayda inanılmaz derecede değişmişler ya.

ablam başarıcaz biz, bakanlar dönüp fiziğe bak diye bir daha bir daha ve bir kez daha bakcaklar.

Canım baktım gerçekten güzel gibi bide düzenli yaparsak ooo harika olur :) bende değişmek istiyorum ya yüzün çok güzel de diğip kalmasınlar direk harikasın falan desinler İnşallah canım azim ve irade olduktan sonra başarmak çok kolay :) bide sabır lazım

aa biz sabırlıyız bi kere kim demiş

ben daha baslayamadım.bayramdan sonra inşallah.önceki sonrakiler cok güzel.sana ayriyetten ulaşabileceğim bir sosyal ağ var mı.
adım ilayda çeviren :)

aa biz sabırlıyız bi kere kim demiş

ben daha baslayamadım.bayramdan sonra inşallah.önceki sonrakiler cok güzel.sana ayriyetten ulaşabileceğim bir sosyal ağ var mı.
adım ilayda çeviren :)

benim bugün 2. günüm :) bayramda ananemlerde olacağımdan abartmadan mola vericek gibiyim bakalım :) Facebook da kapak resminde kedi olan sen misin

ben geldim kızlar bugün hiç giremedim bizim ufaklık grip olmuş hastaneye götürdük ve baya bi işimiz vardı..
sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir yarım domates şekersiz çay çok az yumurta (tavada olduğu için az)
öğlen yok :) hastane + çarsı olduğu için
akşamda 1 kase tavuk suyu çorbası bol salata 1 bardak ayran içtim

Hoşgeldin canım :) Çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir inşallah :/

Dışarda olmana rağmen bozmamışsın diyeti

yazınızı okudum.benim tavsiyem diyet falan yapmayın kendinizi aç bırakmayın.çünkü yanlış bir seçim.yapacaklarınız basit. ama istikrarlı ve kararlı olmanız gerekiyo.öncelikle hayatınızdan fast foodu cıkarın.asitli içecekler çok yağlı şeyler kızartmalar hamur işleri artık kilo yapacak aklınıza ne geliyosa hepsini atın hayatınızdan.ama çok da ket vurmayın çok mu canınız çekiyo ayda 2 3 kez abartmamak şartıyla yiyin.mesela kuruyemiş, günde 2 ceviz 5 fındık gibi az mıktarlarda kuruyemiş tüketin.her seyden yiyin ama dogru bi şekilde ve makul ölçülerde.mesela patates mi yiceksiniz kızartma yerine haşlama yada fırında yapın.pizza mı yiyceksiniz 2 dilim yiyin ama yanında kola içmeyin az yaglı az tuzlu ayran tüketin.pizzayı akşam saatinde değil de öğlen tüketin.asla aç kalmayın.ama tıka basa da doymayın.bunlar küçük örnekler.sonra yemekten önce yemek esnasında su için.yoğurdunuz yarım yağlı sütünüz sıfır yağlı olsun.yiyecekleriniz konusunda herseyi burada yazamam ama verdiğim örneklerden yola çıkarak bi düzene girebilirsiniz.ve çok önemli 2. husus ise hareket.az bile yeseniz hareket şart kilonuz fazla şimdilik yürüyüş haftada mümkünse en az 3 gün 40 dk tempolu yürüyüş çok iyi olacaktır.imkanınız varsa haftada 4, 5 ,6 ,günde olsa çok iyi olur.15,20 kilo verdikten sonra platesi şiddetle öneriyorum.platese başlayın.mümkünse spora gidin.yada ebru şallının dvdlerinden yararlanın.bu dediklerimi yaparsanız mutlaka kilo verirsiniz.yavaş yavaş ama sağlıklı bi şekilde verirsiniz.boşuna diyete girmeyin.diyetle kilo verip tekrar hızla kilo alan çok kişi gördüm.bu dediklerimi kendim uyguladım 57 kilodan 51e düştüm.gayet de sağlıklıyım mutluyum.9 ayda verdim ama sağlıklı verdim.asla pes etmedim kararlı olmak istikrar çok önemli.asla ümitsizliğe kapılmayın.isteyince her şey olur.sizinde başaracağınıza eminim.ebru şallının tariflerini yapın çok az yag falan kullanıyo ama lezzetli oluyo yemekleri.bir de unutmadan şunu da söleyim tuzu mümkün olduğunca azaltın.biraz kilo verince imkanınız olan cardio yapın.bisiklet sürmek yürümek koşmak gibi.ve ideal kilonuza gelince haftada 2 ,3 gün yürüyüş ve platese devam edin.hareketi hayatınızdan hiç eksik etmeyin.ve yemenize de hep dikkat edin.arada tembellik yaparsınız arada yemekte abartabilirsiniz.ama asla hayatınızın tümüne yaymayın.bu anlattıklarımı yapmadan önce bi doktora gidin kilonuzun asıl sebebini öğrenin derim yine de.normal şartlarda kilo vermek için bu dediklerim inanın çok etkili.sağlıkla mutlulukla kalmanız dileğiyle...hımm ekmeği de çıkarmayın asla.günde 2,3 dilim falan iyi

Dediklerinde çok haklısın da işte bazen olmayınca olmuyo :/ benim iradem biraz zayıf kilo verme konusunda. Zayıflamaya kalkınca anammm nelerr nelerr istiyo cnm daha çok yemek yemeğe başlıyorum o yüzden ilk zamanları bilerek kısıyorum ekmeği çıkarmam gerekti hayatımdan yoksa yemeye başladım mı çatlayana kdr yerim :/ Dediklerini elimden geldiğince dikkate alıcam bilgilendirdiğin için çok tşk ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…