Minisko'nun Diyet Günlüğü

rica ederim ne demekbu arada yeni aklıma geldi günde 2 fincan falan yeşil çay iç.rezene çayı da yağ yakıyo.brokoliyi haşlıyomuşun.bence iğrenç oluyo öyle .ben salatalarıma doğruyorum harika oluyor.karnabahar falan da ekle.çok güzel oluyo.az zeytin yağlı bol salata da çok iyi seçim.mideni dolduruyoinşallah çok sağlıklı bi şekilde kilo verirsin

rica ederim ne demekbu arada yeni aklıma geldi günde 2 fincan falan yeşil çay iç.rezene çayı da yağ yakıyo.brokoliyi haşlıyomuşun.bence iğrenç oluyo öyle .ben salatalarıma doğruyorum harika oluyor.karnabahar falan da ekle.çok güzel oluyo.az zeytin yağlı bol salata da çok iyi seçim.mideni dolduruyoinşallah çok sağlıklı bi şekilde kilo verirsin

yeşil çayı sevmiyodum tadı iğrenç geliyodu ama artık alıştım limonla güzel oluyo bide aklıma gelse içicemde ayy brokoli iğrenç olur mu hiç ben brokoliye bayılırımmm <3 inşallahhh ^_^

Minisko daha önce diyetisyenler nasıl listeler verdi? Sana uymayan ve zor gelen kısımları nelerdi?
Senin yapında ve kilonda birinin kalıcı zayıflık için "yağ yaktıran" bir diyet uygulaması ve spor yapması lazım. Kilo aldıranları kesmek yeterli olmayacaktır. Yağ yakan şeyler yemen lazım. Büyük oranda hormonal durumlardan (ilaç, vitamin vs. gibi) kilo almışsın. Şimdi o kiloları vermek için de hormonlara ihtiyacın var. Yağ yakıcı hormonları zorlaman ve metabolizmayı hızlandırman lazım. Nasıl yapacağını bilmiyorsan burda hepimiz yardımcın ve desteğin oluruz. Ben de o yollardan geçtim. Hemen herkes geçmiştir, geçiyordur.
Hedefine mutlaka ulaşırsın, başarırsın :) O motivasyon sende var.

Klasik diye nitelendirdiğimiz listelerden verdiler günde 6 öğün 3 ara 3 ana ben herşeyi her yemeği yiyemiyorum ve listede yazılanlar bana çok fazla geldi. Normalde çok yemek yiyen birisi değildim acıkmadan da yemek yiyemem. verdiği listedeki herşeyi yiyemiyodum onlara tam uymazsam olmazmış falan öle şeyler söylendi bende yapamadım. ekmek ve kola bağımlılığımda 2 ay da falan ortaya çıktı sürekli fastfood yememden kaynaklanıyor. Düzenli yemek yediğimde fazla yemek yemem bile düzensiz olunca da abartıyorum. mesela canım gün boyunca bişey istemiyo ertesi sabah kalktığımda deli gibi yiyorum bunun gibi. Ne yapmam konusunda sizde yardımcı olursanız çok sevinirim.

21 yas 1.70 boy 92 kilo :)))) 3cm sayilmazsa ayniyiz :) bende hep baslarim ama devamini getiremem.

21 yas 1.70 boy 92 kilo :)))) 3cm sayilmazsa ayniyiz :) bende hep baslarim ama devamini getiremem.

Maşallah bu kdr benzelik bence kilo verelim die bende hep başlayıp bıraktım inşallah bu son olucak bence sen gel verelim gitsin şu kiloları ihtiyacımız yok onlara :))

Maşallah bu kdr benzelik bence kilo verelim die bende hep başlayıp bıraktım inşallah bu son olucak bence sen gel verelim gitsin şu kiloları ihtiyacımız yok onlara :))

Kesinlikle ihtiyacimiz yok.baslayip bozmaktan korkuyorum gunlugum var,diyet gruplarina yaziyorum ama yok bi turlu olmuyor.beraber baslayalim belki bu kadar yakiniz diye basarabiliriz bu sefer :)

Kesinlikle ihtiyacimiz yok.baslayip bozmaktan korkuyorum gunlugum var,diyet gruplarina yaziyorum ama yok bi turlu olmuyor.beraber baslayalim belki bu kadar yakiniz diye basarabiliriz bu sefer :)

İnşallah cnm başlayalım :) Bu sefer eskisi gibi olmicak inşallah :) hedefin ne bu arada kaç kilo olmak istiyosun ?

İnşallah cnm başlayalım :) Bu sefer eskisi gibi olmicak inşallah :) hedefin ne bu arada kaç kilo olmak istiyosun ?

Valla bende ilk once 60 olsam yeter.Ayni listeyi mi uygulasak? 2hafta da bir yada hafta da bir kilo bildirimi yapalim.spor yapacak miyiz :)

Valla bende ilk once 60 olsam yeter.Ayni listeyi mi uygulasak? 2hafta da bir yada hafta da bir kilo bildirimi yapalim.spor yapacak miyiz :)

Canım benim belli bi listem yok kafama göre yapıyorum o an cnm ne isterse onu uygun hale getirmeye çalışıyorum. İlk ay hiç ekmek yemicem mesela sonraki ayda sabah kahvaltısına 1 dilim ekmek koymayı düşünüyrm yani hedef kiloma yaklaştıkça yememi arttırıp spora ağırlık vericem birden az yiyerek bırakıpta verdiğim kiloları almayayım die. şimdilik midem küçülsün die az ama besleyici yemeye çalışıyorum. haftada 1 öğün (öğlen olacak) kendimi ödüllendirmeyi düşünüyrm. sporuda ilaydanın önerdiği videolara başlıcam :) Jillian Michaels 30 Day Shred programı var netten onu indirdim onu yapıcam ilayda saolsun :)

vücut yapın nasıl bu arada nerden kilo alıyosun. Ben göbek kısımlarından alıyorum mesela. Kemiklerim iri geniş omuzluyum o yüzden 70 altına düşme çok zayıf olursun diyolar ama ben 60 a bi düşmek istiyrm :) Ayy ne çok konuştum

Anladimmm bende kendime uygun bir liste bulmayi dusunuyorum.Jillian michaels i bi ara sadece 5 gun yaptim :) bu arada benim de omuzlarim genis,kollarim cok iri malesef.basen ve gobekten problemliyim.42-44 beden giyiyorum bazilari kiloma gore imkansiz oldugunu soyluyor bedenimin.

Birde stapper aldim dun 210 adim falan yaptim bugun tekrar yapacagim.haftanin 4gunu 2 km'nin biraz ustunde yuruyorum.ayy birde hulohop ceviriyorum aklima geldikce
Senin en cok gobek kisminda mi toparlaniyor kilon? Baskalarina bakma ya biz bi verelim de kiloyu azina coguna biz karar veririzzzz:122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…