Anladimmm bende kendime uygun bir liste bulmayi dusunuyorum.Jillian michaels i bi ara sadece 5 gun yaptim :) bu arada benim de omuzlarim genis,kollarim cok iri malesef.basen ve gobekten problemliyim.42-44 beden giyiyorum bazilari kiloma gore imkansiz oldugunu soyluyor bedenimin.
Birde stapper aldim dun 210 adim falan yaptim bugun tekrar yapacagim.haftanin 4gunu 2 km'nin biraz ustunde yuruyorum.ayy birde hulohop ceviriyorum aklima geldikce
Senin en cok gobek kisminda mi toparlaniyor kilon? Baskalarina bakma ya biz bi verelim de kiloyu azina coguna biz karar veririzzzz:122:
Ooo maşşallah senin spor faaliyetlerin çok iyiymiş :)
Ay biz ne kdr çok benziyoruz birbrimize :)) benim en başta fotom var bak istersen :)
bence liste bulma kendin oluştur en güzeli. Ben evde gündüzleri tekim o yüzden yemek yapmıyrm pek ondan haşlama yiyorum :)
Gordum canim bu arada yururken strec sariyorum ben gobegime sende deneyebilirsin :)))
Ben haftanin 4 gunu sabah 8den oglen 12 ye kadar calisiyorum ise gittigim icin yuruyorum yoksa yurumem herhalde
Ama artik aklima geldikce hareket yapiyorum,mesela yan yatarken bacagimi kaldirip indiriyorum gibiiii :)
Bi ay önceki göbeğimi gördün demi ? ne iğrençmiş ya nası oldu o anlamadım
Ay bende bi netten kurtulsam can sıkıntısından paso netteyiö boş boş bakıyorum kendime gelmem lazım :) bayramda nete giremicem maalesef dedemlere gideceğim dönünce yazmaya başlarım ama yineOrda ipin ucunu kaçırmam lazım :))
Bende 2 ay oncesine kadar oyleydim.calismiyordum,kursa gitmiyordum.ama simdi calismaya basladim aksamlari da esimle kursa gidiyoruz :) benim icin baya iyi oldu.suan ne yapiyorsun okul falan varmi?
Hayirli olsun canim insallah gonlune gore hayirli bir is bulursunOkulu bitirdim iş arıyorum canım. Bakalım nolcak halim
Hayirli olsun canim insallah gonlune gore hayirli bir is bulursun
bu arada bende cok fast food yiyorum burada cok var oyle seyler birde icecek aldigin zaman sinirsiz dolduruyorsun hep cola turu seyler iciyorum o yuzden.gerci eskiye gore biraz daha iyi ama
öncelikle kilo vermek zor ve sabır isteyen bir iştir.kilo vermeyi başarabilmen için mutlaka ama mutlaka kilomu vereceğim diye kararlı olmalısın.öyleki yemeği fazla bile kaçırsan ben rejimdeyim zaten bişe olmaz felsefesini beynine kabul ettirmelisi.yapman gereken tek şey ilk aşamada herzaman yediğmden sadece bir kase azaltmakla başlamak ve ekmeyi kepekli veya tambuğdaya çevirmek.akşam yemeğini 6dan sonraya asla burakmamak lazım 6 dedinmi yemek faslı bitmeli ilerleyen saatlerde acıkılırsa bir porsiyon meyve yada yatarken yarım yağlı ballı birsüt iyi olabilir.burada dikkat edilmesi gereken çoook önemli hususlardan biride mutlaka12de uyuyo olman lazım karaciğer emzimlerinin aktif hale geldiği bu saatlerde sen uyurken bile yağ yakımı olur.sabah kahvaltısıda en geç7de bitmiş olmalı.HERGÜN mutlaka 1 saatlik yürüşürte şart.ergenlikte ve 2 hamileliğimde aldığım kilolarımı bu yöntemlerle şükür kontrol alıtına almayı başardım umarım sanada faydası olur ALLAH yardımcın olsun ama unutma herkes aynı beden olmak zorunda değil şahsen ben tombul bayanları çok tatlı bulurum annenin gafıda can sıkıcı yani.
Tabi annenin iyi niyetinden kuşkum yok daha geçen sene 20 kilo fazlam vardı evde geçen sene aldığım elbiseleri şuan denerken kendi kendime diyorum ki insan nasıl olurda bukadar küçüle bilir veya büyüye bilir.bunlar hayatın renkleri işte.başaracaksın eger o istediğin bedene girmak istiyorsan azimli olcaksın kola asitli içeceklri terket birde benim yaptığım hersabah kahvaltıdan önce kocaman bir bardak dolusu ılıktan az sıcak suyun içine biraz limon sıkıp içmek hafifce sporada başlamk lazım ve dediğim gibi sakin ol ve rejimdeyim yesemde sorun yok demek:)komik ama gerçek takip etcem seni ve sen bu işi başaracaksın:)
bulanmamalı alışacaksın sıkıntı yok bizde geçtik bu yollardan:)sabah mutlaka bunla başlamalısın sabaha.bayrıntılı şuan yazamıyıcam fakat metebolizma ve en önemlisi bağarsak hareketini hareketlendirmek.
O zmn kendimi ete alıştırmam lazım sanırım :/ Zor olucak ama oda olur heralde :). Oldukça bilgin oldugunu farkkentim kendin araştırarak mı bilgi sahibi oldun yoksa doktor yardımı alarak mı ?
canım yıllardır denedıgım bır suru yontemler ve doktordan aldıgım bılgıler dahılınde bılgı sahıbı oldum ve su anda genc kızlıgımda bıle olmadıgım kılomdayım sanada yardımcı olurum canım
ablam sabahları ekmek ye,öğlenleri yeme.ben oyle yaptım valla.rahat edersin.çünkü sabah kahvaltını ne kadar iyi yaparsan öğlen okadar az acıkırsın,az yersin.
ekmek ye sabahları
bu arada staj hala devam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?