Minisko'nun Diyet Günlüğü

Ooo maşşallah senin spor faaliyetlerin çok iyiymiş :)

Ay biz ne kdr çok benziyoruz birbrimize :)) benim en başta fotom var bak istersen :)

bence liste bulma kendin oluştur en güzeli. Ben evde gündüzleri tekim o yüzden yemek yapmıyrm pek ondan haşlama yiyorum :)

Gordum canim bu arada yururken strec sariyorum ben gobegime sende deneyebilirsin :)))
Ben haftanin 4 gunu sabah 8den oglen 12 ye kadar calisiyorum ise gittigim icin yuruyorum yoksa yurumem herhalde
Ama artik aklima geldikce hareket yapiyorum,mesela yan yatarken bacagimi kaldirip indiriyorum gibiiii :)

Bi ay önceki göbeğimi gördün demi ? ne iğrençmiş ya nası oldu o anlamadım

Ay bende bi netten kurtulsam can sıkıntısından paso netteyiö boş boş bakıyorum kendime gelmem lazım :) bayramda nete giremicem maalesef dedemlere gideceğim dönünce yazmaya başlarım ama yine Orda ipin ucunu kaçırmam lazım :))

Bende 2 ay oncesine kadar oyleydim.calismiyordum,kursa gitmiyordum.ama simdi calismaya basladim aksamlari da esimle kursa gidiyoruz :) benim icin baya iyi oldu.suan ne yapiyorsun okul falan varmi?

Son düzenleme:
Bende 2 ay oncesine kadar oyleydim.calismiyordum,kursa gitmiyordum.ama simdi calismaya basladim aksamlari da esimle kursa gidiyoruz :) benim icin baya iyi oldu.suan ne yapiyorsun okul falan varmi?

Okulu bitirdim iş arıyorum canım. Bakalım nolcak halim

Okulu bitirdim iş arıyorum canım. Bakalım nolcak halim
Hayirli olsun canim insallah gonlune gore hayirli bir is bulursun
bu arada bende cok fast food yiyorum burada cok var oyle seyler birde icecek aldigin zaman sinirsiz dolduruyorsun hep cola turu seyler iciyorum o yuzden.gerci eskiye gore biraz daha iyi ama

Saol cnm :)

Ayy ben bıraktım artık fast food işini en son yediğimde bi değişiklik yapim dedim yediğim şey iğrenç çıktı midem bulandı üstüne bide kola da problem varmış oda iğrençti tiksindm ama pizzayı hala çok seviyrm ve tabiki ice-tea candır <3

öncelikle kilo vermek zor ve sabır isteyen bir iştir.kilo vermeyi başarabilmen için mutlaka ama mutlaka kilomu vereceğim diye kararlı olmalısın.öyleki yemeği fazla bile kaçırsan ben rejimdeyim zaten bişe olmaz felsefesini beynine kabul ettirmelisi.yapman gereken tek şey ilk aşamada herzaman yediğmden sadece bir kase azaltmakla başlamak ve ekmeyi kepekli veya tambuğdaya çevirmek.akşam yemeğini 6dan sonraya asla burakmamak lazım 6 dedinmi yemek faslı bitmeli ilerleyen saatlerde acıkılırsa bir porsiyon meyve yada yatarken yarım yağlı ballı birsüt iyi olabilir.burada dikkat edilmesi gereken çoook önemli hususlardan biride mutlaka12de uyuyo olman lazım karaciğer emzimlerinin aktif hale geldiği bu saatlerde sen uyurken bile yağ yakımı olur.sabah kahvaltısıda en geç7de bitmiş olmalı.HERGÜN mutlaka 1 saatlik yürüşürte şart.ergenlikte ve 2 hamileliğimde aldığım kilolarımı bu yöntemlerle şükür kontrol alıtına almayı başardım umarım sanada faydası olur ALLAH yardımcın olsun ama unutma herkes aynı beden olmak zorunda değil şahsen ben tombul bayanları çok tatlı bulurum annenin gafıda can sıkıcı yani.

Bu içten konuşman ve yardımın için çok tşk ederim :) Dediklerine elimden geldiğince uymaya çalışacağım Aldıgım bilgiler doğrultusunda yanlışlarımı düzeltmeye çalışıyorum umarım başarılı olurum :) Beni tombiş çok seviyolar da ben kendimden sıkıldım kilolu olmaktan bıktım ve doğruyu söylemek gerkirse zayıf olmaya özeniyorm Rahat alışveriş yapmak istiyorum kendime güvenimin artmasını istiyorum bunları duşundukçe daha çok azimleniyorum inşallah dahada iyi olucam. Amin Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun :) Annemde kötü niyetinden sölemedi aslında kilo vermemi çok istiyor farkında olmadan ağır konuştu ama aklım başıma geldi :)

Tabi annenin iyi niyetinden kuşkum yok daha geçen sene 20 kilo fazlam vardı evde geçen sene aldığım elbiseleri şuan denerken kendi kendime diyorum ki insan nasıl olurda bukadar küçüle bilir veya büyüye bilir.bunlar hayatın renkleri işte.başaracaksın eger o istediğin bedene girmak istiyorsan azimli olcaksın kola asitli içeceklri terket birde benim yaptığım hersabah kahvaltıdan önce kocaman bir bardak dolusu ılıktan az sıcak suyun içine biraz limon sıkıp içmek hafifce sporada başlamk lazım ve dediğim gibi sakin ol ve rejimdeyim yesemde sorun yok demek:)komik ama gerçek takip etcem seni ve sen bu işi başaracaksın:)

Ay çok tşk ederim ya takip et beni bi yanlışım olursa söle yoksa ben bu gidişle 100-110-120-130 giderim :S
Ilık su içemiyrm midem bulandırıyor ama içmeye çalışıcam kilo verme yolunda her çile çekilir artık et yemeyi bile göze aldım o durumdayım uykumuda düzene sokicam (Bugünü saymayalım )

bulanmamalı alışacaksın sıkıntı yok bizde geçtik bu yollardan:)sabah mutlaka bunla başlamalısın sabaha.bayrıntılı şuan yazamıyıcam fakat metebolizma ve en önemlisi bağarsak hareketini hareketlendirmek.

Bende sizin geçtiğiniz yollardan geçip zayıflicam inşallah :)) Bağırsaklarımı çalıştırmam lazım o problemimde var bnm.

O zmn kendimi ete alıştırmam lazım sanırım :/ Zor olucak ama oda olur heralde :). Oldukça bilgin oldugunu farkkentim kendin araştırarak mı bilgi sahibi oldun yoksa doktor yardımı alarak mı ?

canım yıllardır denedıgım bır suru yontemler ve doktordan aldıgım bılgıler dahılınde bılgı sahıbı oldum ve su anda genc kızlıgımda bıle olmadıgım kılomdayım sanada yardımcı olurum canım

Ay valla ne iyi olur :)) bende artık 80ler,70ler,60lar gitmek istiyrm ya :/

Sabah kahvaltısında;
-Domates,
-Biber,
-Peynir
-Çay :) :)

Ahh ekmeksiz kahvaltı nası bişeydir ya kendimi öksüz gibi hissediyrm Allaha şükür doyuyorum ya Alıştım ekmeksizliğe <3 <3 <3

ablam sabahları ekmek ye,öğlenleri yeme.ben oyle yaptım valla.rahat edersin.çünkü sabah kahvaltını ne kadar iyi yaparsan öğlen okadar az acıkırsın,az yersin.
ekmek ye sabahları

bu arada staj hala devam :)))

Bi süre daha yemiyeceğim cnm kendimi ekmek konusunda terbiye ettikten sonra başlayacağım yemeye :) Az kaldı biter stajın

Sürekli araştırıyorum kilo verme konusunu bilgiler tamam pratikte bi tam olamadım Öğrendiğim önemli şeyleri yazayım belki işinize yarar :)

-Meyve aç karnına yenildiğinde kilo yapmaz.Meyvenin yanında 2-3 tane ceviz ya da fındık yemeliyiz (Nedeni; Meyve direk kan şekerimizi yükseltip bi anda düşürüyor ve kısa süre sonra acıkma hissi ortaya çıkıyor. Yediğimiz ceviz ya da fındık kan şekerini düzenlediği için açlık hissi olmuyor. Meyve aç karnına yenildiğinde kilo yapmıyormuş tok karnına yenildiğinde kilo yapıyormuş. kilo yapmıyor diyede 3-4 tane yemiyeceğiz ölüçülü yiyeceğiz )

-Beyaz ekmek kepekli ekmeklere göre daha çabuk acıkmamızı sağlarmış

-Margarinler bilgimiz gibi zararlı yağların başında geliyor. Katı yağ oldugu için kilo vermeye karar verdikten sonra margarinleri hayatımızdan çıkarmalıyız. (Ayrıca margarinler beynimizin kurumasına neden oluyorlarmış !)

-Vücudumuzun ihtiyacı olan vitaminleri elimizden geldiğince almalıyız. Pişen sebzelerin vitaminleri azalıyor eger çiğ tüketebileceğimiz şey ise çiğ tüketmeliyiz.

-Asitli içecekler midemizi bir anda şişiriz zararlıdır selülitte yapar

-Zayıf insanlar genelde acıktıgında yemek yiyen ve sofradan aç kalkanlarmış :) (Gerçekten acıktıklarını hissettiklerinde karınlarından hafif gurultular gelmeye başladıklarında yemek yerlermiş ve tıka basa doymadan yarı aç kalkarlarmış :) )

-Yoğurt ya da süt günde 2 porsiyon tüketmeliyiz. Kilo verme dönemimizde yoğurt vücut sarkmasını engeller :)

- Soğuk duş vücudun sıkılaşmasını kendini toplamasını sağlar

-Ice-tea kalorisi düşük güzel bi içecektir :)

- Haftada en az 3 defa yumurta yememiz gerekiyor ve yumurta yediğimizde peyniri ya yemeyecekmişiz ya da en aza indirecekmişiz.

-Pirinç pilavı yerine bulgur pilavını tercih etmeliyiz

-Makarna,pilav, çorbanın yanında da ekmek yemiyeceğizzzz

Aklıma gelenler şimdilik bu kadar :) bazıları yeni öğrendim inşallah işimize yarar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…