o bilgiler güzel abla.sağol paylaştıgın için :)
Yazdıklarını okudum biraz hüzünlendim (çünkü aklıma direk kendim geldim) birazda sevindim aslında çünkü böyle olaylar ciddi gelişmelerim tetikçisi olabiliyo bazen bende çocukluğunda toparlak,ergenliğinde şişman ve hala daha şişman olan bir genç kızım denemediğim yöntem ve il de gitmediğim diyetisyen kalmadı ama sonunda elime kalan tekşey diyetisyen sizin nefsinize hakim olamanızı öğretmiyo öğretemezde zaten sadece size yol gösteriyo geriye kalan başarı tamamen sizin elinizde çok diyet yaptım bıraktım ciddi kilolar verdim bu kilolar gerçekten çok nankör gelirken koşarak geliyolar ama giderken malesef öyle öyle olmuyo ve verdiğim kilolarım nefsim desem daha doğru olur kilolarımın bana koşarak gelmesine neden oldu yani anlayacağınız elde var sıfır herşeye rağmen yılmadım gerçek başarıya ulaşmak bazen dibe vurmaktan geçiyor yine kilo vereceğim ,vermek istiyorum güçümü azmimi toplamış durumdayım ama bu sefer uzun vadeli olmasını istiyorum artık kilolarımın benim veya bir başkasının sorunu olmasını istemiyorum ne şişman olmak istiyorum ,ne şişman olmalarını istiyorum sağlıklı ,mutlu,formlu günler ve insanlar görmek istiyorum destek alıp destek vermek istiyorum inanın başarmak zor değil ama benim için istikrarlı olmak biraz zor oldu ama bu sefer onuda atlatacağıma inanıyorum çıktığı bu yolda minişko adlı arkadaşa ,kendime ve diğer tüm arkadaşlara başarılar diliyorum yolunuzda istikrarınızı ve azminizi kaybetmemeniz dileğiyle sağlıklı ,formlu en önemlisi mutlu günlerim sevgiyle kalın..:)
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim cnm :) İstersen bu yol bize eşlik edebilirsin çok mutlu olurum :) Hepimizin istediği şey aynı sağlıklı olmak ve kilolarımızdan kurtulmak. İnsan istedikten sonra herşeyi yapar heleki bayansa :) Gücümüzü bi kilo vermede kullanamıyoruz oda düşüncemizle ilgili :) Eğer sen karar verdiysen zaten yaparsın önemli olan karar vermendi :) İnşallah kilo yüzünden çektiğim sıkıntılarım güzel sonuçlar doğurur tek isteğim bu. Gel bu uzun yolda birbirimize eşlik edelim destek olalım :)
Rica ederim.. tabikii seve seve eşlik ederim :)evet aslında çok haklısın kadınlar çok güçlü ve istediğini elde edebilen varlıklar ama güçün ne için kullanıldıgıda çok önemli kesinlikle bunu motivasyonla birleştirince ortaya çok güzel şeyler çıkacağına inanıyorum.. tabiki hayatında çook güzel şeyler olacak insanların bakışları bile değişiyor sende yaşadıkça göreceksin zaten önemli olan istikrarlı olabilmek arkadaşım bunu da birbirimize destek vererek aşabileceğimizi düşünüyorum SİZİNLEYİM
Ayy çok sevindim hepbirlikte birbirimize destek olup çok güzel şeyler başarıcaz inşallah :) Böyle olunca daha çok motive oluyorum daha mutlu olurum :)
kesinlikle bende öyle düşünüyorum enerjiyi hep yüksek tutmak gerek istek kaçmasıngüzel günler bizi bekler..:)
selam kızlar ben geldim :) geç oldu ama olsun burdayım :) temizlik flaan baya uğraştım bugün malum ufaklıkta hasta o yüzden giremedim
sahbah kahvaltıda yarm dilim ekmek domates çok peynir şekersiz yeşil çay
öğleni yeni yedim kendime brokoli haşladım üstünede sarımsaklı yoğurt birazda salça süper oldu kendimi amntı yermiş gibi hissettim :) bu ara spor yapamıorum yaptığm işler baya yoru beni o yüzden ama yapıcam bugün inş yane
Hoşgeldin canım :)) Bebişin nasıl oldu ?
ohh ohh brokoli yoğurt harika olur tabikide afiyet olsunBenimde kendimi toplayıp bi başlamam lazım spora
Tabikideee :)) ben yemek işini hallettimde sporuda sevmem lazım yadaha doğrusu sıkılmadan zevk alarak yapmam lazım. :/ Bu arada senin kaç kilo fazlan var canım ?
Öğlen yemeği;
-Haşlanmış ıspanak,
-Yağsız bulgur pilavı
-Yoğurt
Bunlar Biraz motive versin diye biraz resim bulup yükleyeyim dedim :) Güçümüzün farkına varalım İnanılmaz değişimler var. İnsan kilolarından kurtulunca ne kadar gençleşip güzelleşiyor bakar mısınız?
Eki Görüntüle 538435 Eki Görüntüle 538444
Eki Görüntüle 538443 Eki Görüntüle 538442
Eki Görüntüle 538441 Eki Görüntüle 538440
Eki Görüntüle 538439 Eki Görüntüle 538438
Eki Görüntüle 538437 Eki Görüntüle 538436 Eki Görüntüle 538445
bebiş iyi biraz daha çok şükür :) çok iyi gitti valla saolasın :) bencede başla ewde yapcak işin yoksa yap bence ben bile çocukla vakit ayırmaya çalışıorum mümkün olduğunca
ohhh ne güzel bende bu arada onu hallediyordum ve hallettim geldim bende senin gibi nefret ederdim spor yapmaktan ama sabahları sessiz sakın zaman diliminde yürüyüşe çık fazla sesli olmayan bir ortama çok hoş oluyo bunu birkaç gün üst üste yapınca canın kendiliğinden dışarı çıkmak istiyo zaten o saat geldiğinde duramıyorsun :)
kavrulmuş beyaz lahana
bir kase yoğurt
salata
iki dilim çavdar ekmeği :) yemekden yarım saat sonra ise yeşil çay içeceğim şeker problemin varsa tarçınla kullan canım çok iyi geliyo ben öyle yapıyorum :)
selam kızlar ben geldim :) geç oldu ama olsun burdayım :) temizlik flaan baya uğraştım bugün malum ufaklıkta hasta o yüzden giremedim
sahbah kahvaltıda yarm dilim ekmek domates çok az peynir şekersiz yeşil çay
öğleni yeni yedim kendime brokoli haşladım üstünede sarımsaklı yoğurt birazda salça süper oldu kendimi mantı yermiş gibi hissettim :) bu ara spor yapamıorum yaptığm işler baya yoru beni o yüzden ama yapıcam bugün inş yane
Ay valla ne iyi olur :)) bende artık 80ler,70ler,60lar gitmek istiyrm ya :/
Sabah kahvaltısında;
-Domates,
-Biber,
-Peynir
-Çay :) :)
Ahh ekmeksiz kahvaltı nası bişeydir ya kendimi öksüz gibi hissediyrm Allaha şükür doyuyorum yaAlıştım ekmeksizliğe <3 <3 <3
evet sanki iki farklı kişlermiş gibiii çok güzelll bizde böyle olabiliriz :)
canım kahvaltın guzel ama yumurtayıda ekle bu hem saf proteın oldugu ıcın yag yakımına yardımcı olucak hemde senı oldukca tok tutucaktır
İnşallah dahada iyi olur canım :) Evde genel işler işte genelde boşumBiraz durayımda yapim bari yoksa veremiyeceğim yıllarca özenle aldıgım biricik kilocuklarımı
Canım nefret etmek değilde tek oldugumdan canım istemiyo :) Önceden sabahları çıkardım yürüyüşe de şu sırada çıkamam sanırım. Evde yapıcam bişeyler artık :) Bide şu dans ederek zayıfla olaylarına takılmaya başladım sevemem ama oynayanları görünce oynayasım geliyo
Afiyet olsun canımm :) kavrulmuş lahanayı nası yapıyosun bu arada ?
İnaşallah canım Hepimiz çok güzel olucaz :) İçimizdeki afeti ortaya çıkarıcazGözlemlerime dayanarak söylüyorum tombişlerin yüzleri her zaman daha güzel oluyor zayıflayıncada harika oluyolar bizde öyle olucaz <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?