bence çok fazla mantık hatası var konuda.
bi kere ben hayatımda böyle godoş adam görmedim. aşık oldun git hee adam öldü neyse canım biraz daha kal..
bence siz bi kez daha aşık olun bakalım o kişi de ölecek mi ?
he bunca şeyin arasında takıldığınız tek şey de ailenize söylemiş olmasıysa diyecek bişeyim yok.
ayrıca ban yicem belki ama söylemeden duramıcam eğer bu konu gerçekse cidden midesizlikte çığır açmış bi kadınsınız gözümde.
tabi ki açtı, yaşadık ama diyorum ya yıllar geçti. hem ben zaten pişmanım cezamı da çektim belamı da buldum. belki dahası da vardır, sürekli gündeme gelmesi de zaten benim katlanmam anlamına gelmezdi, sürekli tekrar eden bir durum değildiadam eski mevzuları hiç açmıyor mu. sen başkasına aşık oldun falan filan diye kavga çıkarmıyor mu? hiç mi tartışmıyorsunuz.nasıl bir türk erkeği bu ya. şaştım kaldım valla
Benim bir tanıdık sevişmediklerini söylüyordu.Adam tabiki biyerde falso vericekti. Mukemmel erkek yok zaten.
Mantik evliliginde seks yapiyo musunuz ya?
tabi ki açtı, yaşadık ama diyorum ya yıllar geçti. hem ben zaten pişmanım cezamı da çektim belamı da buldum. belki dahası da vardır, sürekli gündeme gelmesi de zaten benim katlanmam anlamına gelmezdi, sürekli tekrar eden bir durum değildiadam eski mevzuları hiç açmıyor mu. sen başkasına aşık oldun falan filan diye kavga çıkarmıyor mu? hiç mi tartışmıyorsunuz.nasıl bir türk erkeği bu ya. şaştım kaldım valla
Bebeleri nasil yapmislarBenim bir tanıdık sevişmediklerini söylüyordu.
2 bebeden sonra ayırmışlarmışmışmışmış yatakları.
Ne kadar doğru bilemem...
Benim tahminim evliliğin ilk yılları daha heyecanlı geçiyor o arada bebeler oluyor.Bebeleri nasil yapmislaray ne bilim benim kafa almiyo mantik evliligini. Seks yapiyosan mantik olmuyo bence. Asik olmadigim adama ciplak tenimin temasi bile igrenc yani.
Komik bir ikilem hakkaten.şaşıracak ne var..yalan söylememiş iftira atmamış.. adam doğruyu söyledi diye mi şaşırdınız ? sormuşlardır o da söylemiştir..
rica ederim.
başkaca sıkıntıların olduğu çok belli.
ama boşanmak ta istemiyorum diyosun.
o sebeplerden dolayı ayrılamıyomusun eşinden.
eşin sana çok baskı yapıyor muhtemelen ve de ciddi sorunları olan bir insan.
ya bağımlılıkları var -sen de yazmıştın ama bunu mu kastettin bilmem-
ya da ciddi psikiyatrik sorunları var.
eğer baskı ve tehdit altındaysan ailenden yardım iste.
Kimse öldürülen adamın nasıl öldüğünü ya da kimin öldürdüğünü merak etmemiş? Bir ben hayretle okudum herhalde
Benim bir tanıdık sevişmediklerini söylüyordu.
2 bebeden sonra ayırmışlarmışmışmışmış yatakları.
Ne kadar doğru bilemem...
ailenin biliyo olmasını dert etmen yadırgandı haliyle.herkes buraya kendi seviyesinde ya da seviyesizliğinde yorum yazıyor. ben pişkin pişkin oh olsun adam kullandım çizgisinde bi ifade yazmadım. pişmanım hem de çok, hatırladıkça hala çok kötü oluyorum. düşmez kalkmaz bir Allah, kimse neydim demesin ne olacağınızı bilemezsiniz.
fail belli ve davası sürüyor, göz önünde olan bi olay. afişe etmek istemiyorum, medyada yer almıştı.ailenin biliyo olmasını dert etmen yadırgandı haliyle.
üstelik kimse sana bişey demezken.
anlattıklarında boşluklar var.
tam olarak şikayetin ne ben anlayamadım.
eşin seni bu kadar korurken bu konuda niye açığını vermiş ona takılmışssın.
ama bu da mantığa sığmıyor.
sana yaptığı fedakarlıkları kendin sayıyor minnettarım diyorsun.
ee o minnetarlık bunu da görmezden gelmeni gerektiriyor bence.
çünkü sen bi zarar görmüş değilsin aksine tek kelime edilmemiş sana.
ben hala fikrimdeyim eşinin taşıyamadığın başkaca ciddi sorunları var.
öbür adamın öldürülmesi olayını biraz daha açsan.
bak eşin zan altında kaldı burada.
faili belli mi hapiste mi.
bunları belirtirsen böyle uzayıp gitmez bu sorgu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?