• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil sizinde saçınızı bu kadar döktü mü ? (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Hayvanseverdost

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
495
162
648
İleri derecede dökülmelerim var bu bazen benm çabalarımla azalıyor ama sonradan eski halini alıyor. Çok tereddütte kaldım almamakta direndim fakat en son minoxili denemeye karar verdim. Yaklaşık 14 gün kullandım. Bazen akşamları sıkmadım. Saçlarımı aşırıı derecede döktü resmen saçlarımın yarısını 2 haftada kaybettim zaten cok seyrekti. Banyodan sonra dökülen saçları saydıgımda abartısız 400-500du. Aşağıya son 2 haftada dökülen saç miktarımı koyuyorum ki bu banyodayken dışarıda yastıkta vs.hariç. Minoxil kullanımımı dün itibariyle psikolojimi iyce mafetmesinden dolayı bıraktım. Minoxil kullananlar sizinde ilk haftalarda saçınızı bu denli döktü mü sonradan bu saçları geri kazandınız mı yaşadığınız deneyimleri benmle de paylaşırsanız sevinirim..

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406031087.660059.webp
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406031113.441529.webp

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama bu iki haftalik. Hani desem ki 1 ay 2 ay normaldir. Bide dun saydgmda banyodan sora 400 tel olunca tak etti artik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnimde saclarim sen gibi dokuluyordu halende dökülüyor minioxili 6ay gbi kullandim hic bir ise yaramadi dokulme dewam ediyor sadece ilk ay kucuk saclar cikartti ön taraflarda o kdr.bnde kullanmayi biraktim zaten pahali bir urun

bnimde saclarim sen gibi dokuluyordu halende dökülüyor minioxili 6ay gbi kullandim hic bir ise yaramadi dokulme dewam ediyor sadece ilk ay kucuk saclar cikartti ön taraflarda o kdr.bnde kullanmayi biraktim zaten pahali bir urun

Demek ki içten bir problem var o hallolmayınca durmuyor dökülme. Ben en yakın zamanda bi endokrine gidicem. Bişey eksikliği vardır belki senin de çoksa dökülmen seninde gitmeni öneririm.

Peki minoxile başlamadan kaç adet dökülüyordu?günde 400 çok fazla cnm benim 100 tane o bile canıma yetiyo.

Banyodan sonra 400 oluyor. Önceden banyo sonrası 200 civarıydı. Dökülmesi 100 üzeri olanlara minoxil iyi gelmiyor bence.

çok fazla dökülmüş çok geçmiş olsun.bence kullanmaya devam başka saç çıkaran ilaç yok

Yok canm böyle giderse kafamda saç kalmicak ve döktüğü saçların yarısını bile çıkarmaz gibi geliyo bana o yuzden bıraktım ve başka çareler aricam artık.

canım bu saç meselesi beni o kadar yıprattı ki napacağımı bilmiorum hem para hem zaman hemde psikolojimizden çaldı böle ugrascağımıza peruk kullanalım bitsin

Demek ki içten bir problem var o hallolmayınca durmuyor dökülme. Ben en yakın zamanda bi endokrine gidicem. Bişey eksikliği vardır belki senin de çoksa dökülmen seninde gitmeni öneririm.

canım benim gitmediğim doktor kalmadı ilk başta kansızlık vardı tamam o zaman döküldü sonra kansızlık problemim giderildi şimdi testlerim normal bu defada genetik deyip başlarından atıyor doktorlar:18:

canım bu saç meselesi beni o kadar yıprattı ki napacağımı bilmiorum hem para hem zaman hemde psikolojimizden çaldı böle ugrascağımıza peruk kullanalım bitsin

Evet aynen canm ama peruk takmak da psikolojik olarak zor. Sacin da bir peruk oldugu dusuncesi de moralini bozuyor ama cit cit fikri belki olabilir. Senin ne kadar suredir dokuluyor ?

açıklar var cnm çıt çıt çözüm olmuo evlenince naapcaz biz saçta kalmadı kaynak düşünüorum ama oda döküo .malesef 2 yıldır dökülüo cnm pko da var bende 1 senedir ilac kullanıorum ama hic etkisi olmadı

açıklar var cnm çıt çıt çözüm olmuo evlenince naapcaz biz saçta kalmadı kaynak düşünüorum ama oda döküo .malesef 2 yıldır dökülüo cnm pko da var bende 1 senedir ilac kullanıorum ama hic etkisi olmadı

Valla bende de en son minoxilden sonra feci derecede az kaldı saçım. Aynen bende de pko var diane kullanıorum hc etkisi olmuo dokulmeye. gecen sene ılk zamanlarda azaltmıştı ama sonradan devam etti gene dökülme. Valla nolcak böle 7 senedir tek konum saç ya bıktım artık.

30 umda dökülse bu kadar dokunmazdı dışarı bile çıkamıorum çok kötü bisey 2 sene öncesine kadar o kadar gür upuzun güzel saçlarım vardı ki kac kez ara makas attırdım eski fotograflarıma bakamıorum bile denemedigim seyde kalmadı ama olmuyorrr

İleri derecede dökülmelerim var bu bazen benm çabalarımla azalıyor ama sonradan eski halini alıyor. Çok tereddütte kaldım almamakta direndim fakat en son minoxili denemeye karar verdim. Yaklaşık 14 gün kullandım. Bazen akşamları sıkmadım. Saçlarımı aşırıı derecede döktü resmen saçlarımın yarısını 2 haftada kaybettim zaten cok seyrekti. Banyodan sonra dökülen saçları saydıgımda abartısız 400-500du. Aşağıya son 2 haftada dökülen saç miktarımı koyuyorum ki bu banyodayken dışarıda yastıkta vs.hariç. Minoxil kullanımımı dün itibariyle psikolojimi iyce mafetmesinden dolayı bıraktım. Minoxil kullananlar sizinde ilk haftalarda saçınızı bu denli döktü mü sonradan bu saçları geri kazandınız mı yaşadığınız deneyimleri benmle de paylaşırsanız sevinirim..

Eki Görüntüle 1197737
Eki Görüntüle 1197739

merhaba. bende minoksil kullanıyorum 40 gün oldu. benim ilk iki hafta dökülmeyi artırmadı ama 3. haftadan sonra seninki gibi dökülmeye başladı. hala dökülüyor ama dökülme 2. ayın sonunda duruyormuş genellilke zayıf saçlar dökülüomuş. ben kullanmaya devam ediyorum 3 ay kullanıcam durmazsa dökülme bırakıcam.

30 umda dökülse bu kadar dokunmazdı dışarı bile çıkamıorum çok kötü bisey 2 sene öncesine kadar o kadar gür upuzun güzel saçlarım vardı ki kac kez ara makas attırdım eski fotograflarıma bakamıorum bile denemedigim seyde kalmadı ama olmuyorrr

Bende çıkamıorumm açık bıraksam olmuyo toplasam çok kötü görünüyor en son çare bide endokrine gidicem bütün vitaminlerime hormonlarıma baktırcam sende gtmedıysen bi görün endokrine canm.

merhaba. bende minoksil kullanıyorum 40 gün oldu. benim ilk iki hafta dökülmeyi artırmadı ama 3. haftadan sonra seninki gibi dökülmeye başladı. hala dökülüyor ama dökülme 2. ayın sonunda duruyormuş genellilke zayıf saçlar dökülüomuş. ben kullanmaya devam ediyorum 3 ay kullanıcam durmazsa dökülme bırakıcam.

Bende sabretmeye çalıştım ama yok bu kadar aşırı dökülme anormal bence. Doktorlar da normal kabul etmıyor bu denli dökülmeyi o yuzden bıraktım. Sen nası sabredıosun Allah yardım etsın sayet durursa dökülmen buraya yazarsan sevinirim..

Back
X