Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil sizinde saçınızı bu kadar döktü mü ? (Resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim anlamadığım biz doktorlara test yaptırdığımızda d vitaminine bakmıyorlarmı madem bu kadar önemli bişey,senin doktorunun farketmesi çok iyi olmuş sevindim senin adına :KK43:

D vitamini ayrı bir test var.D vitamini genel olarak saç dökülmesi yapmıyor.Yapıyorsa da biraz daha istisna demekki.d vitamini eksikliğinin genel belirtileri daha farklı.doktor şüphelenirse ancak o zaman onun da tahlilinin istiyor.nedense genel kan tahlilleri için de d vitaminini işaretlemiyorlar.Bende de mesela D vitamini eksikliği çıkmıştı geçen yılın sonunda.ama hiç saçlarım dökülmüyordu çok başka sebepler vesilesiyle öğrenmiştim.şu an mesela d vitaminim de hiçbir sorun yok başka vitaminlerde de öyle.ama saçlarım acaip dökülmeye başladı 2 haftadır.normal şartlarda saçlarımın dökülmemesi gereken bir yapıdayım şu an.ayrıntılı tahliller yaptırdım.o yüzden sonucu çok merak ediyorum.aldığımda burada da paylaşacağım.

Son düzenleme:
Edacım çok sevindim senin adına kendim kadar mutlu oldum inş.bidaha yaşamazsın yeni saçların çıkar.kendim içim aynı seyi diyemicem ne yaptıysam aynı psikolojim çk çok bozuldu insanlarda saçsızlığımı yüzüme vuruyor eve kapandım dostlarımı bile uzaklaştırdm kendimden nevyapacağımı bilmiorum sınav bitsin kazıtıcam heralde

Edacım çok sevindim senin adına kendim kadar mutlu oldum inş.bidaha yaşamazsın yeni saçların çıkar.kendim içim aynı seyi diyemicem ne yaptıysam aynı psikolojim çk çok bozuldu insanlarda saçsızlığımı yüzüme vuruyor eve kapandım dostlarımı bile uzaklaştırdm kendimden nevyapacağımı bilmiorum sınav bitsin kazıtıcam heralde
Ah canm ya öyle deme bak bende çok çok kötü bir haldeydimm neler yaşadığımı Allahım bilir ama inandım başarıcam dedm tabi arada umutsuz karamsarlığa düştüğüm de çok oldu ama Allahıma inandm nihayetinde onun isteyip olduramayacağı hiçbirşey yok. Com dua ettim ben bu sorunumun ettiğim dualarla çözüldüğüne inanıyorum. Her gece 117 defa " ya kaviyy celle calalühü" okuyarak uyudum Allahım geri çevirmedi dualarımı. Sende oku bol bol dua et eminim ki sen de çare bulacaksın..

Hormonlarından kaynaklıysa da bak shen min öneririm belki benmkini shen min durdurmuştur bilemiyorum. 3 ay kullan iyi gelir belki sana da.
Eda tebrik ederim ve çok sevindim senin adına.şu shen mini ben de 2 aydır kullanıyorum benim dökülmemde azalma var tabi durmadı benim genede günde 20-30 gidiyo ama çok şükür diyelim

Eda tebrik ederim ve çok sevindim senin adına.şu shen mini ben de 2 aydır kullanıyorum benim dökülmemde azalma var tabi durmadı benim genede günde 20-30 gidiyo ama çok şükür diyelim
Benm de 2-3 gündür 20-30 tel dökülüyor ya içim gidiyor ama önceye kıyas bile edemem. Banyo sonrası nasıl canm dökülmen yıne 20-30 dmi çok deil ? Shen min gercekten cok iyi ya cildimin soluklugunu filan bile aldı bayıldımm hep devam edecem inşallah.

Benm de 2-3 gündür 20-30 tel dökülüyor ya içim gidiyor ama önceye kıyas bile edemem. Banyo sonrası nasıl canm dökülmen yıne 20-30 dmi çok deil ? Shen min gercekten cok iyi ya cildimin soluklugunu filan bile aldı bayıldımm hep devam edecem inşallah.
Banyo sonrası banyoda dökülüyor 20 tel desem sonrasında dökülüyor baya 20-30 toplam 50 ama diğer günler 10-20 diyebilirim.Saçlarımı açtığımda sürekli kolumdan akan saçları düşündükçe çok iyi tabi annemde fark etti banyo sonrası saç diplerime ısırgan suyu sıkıyorum ek olarak 5 fıs minoxil bunları yapıyorum ama bence shen min fayda etti diye düşünüyorum :))

Tavsiyelerin için çok saol cnm denicem shen mini inan yazdıklarım az hissettiklerimin yanında ölü gibiyim hep eksiğim neler yaptım neler çektim unut kalmadı hep geçici 20 yaşımda kel kaldm

Canım sen yine endokrine git ama ben sana bir öneri vereyim benim bundan 8 ay önce kullandığım bir saç serumu vardı saçım seyrek olduğu için kullanıyordum daha sonra kullandıktan sonra sanki daha çok azaldı saçlarim ama sonra ufak ufak saclar çikarttığını gördüm saçlarım azaldığı için gerçekten sinir olmustum ve MALESEF saçlarımı kazıttım tabiki kendim yaptim jilet ve makasla sonra bu serumun etkisiyle bir sürü yeni saçım çıktı sonra 2015 nisan ayinda tekrardan almak icin gittim ama onun kalmadigini yenisini cikarttiklarini soylediler bende onu aldim ilk serum 70 tlydi 2.si nisanda aldigim ise 100 lira bu serumu pek kullanmadim yani zamaninda yapmadim hep birbirinden epey bir uzun surede yaptim ve bitti saclarimda yine yeni saçlar çıkmaya baśladı malesef serumlarin isimlerini bilmiyorum amwayden aldim ama senin icin o serumu araśtırıcam ismini bulunca buraya yazarım suanda bitkisel yağlarla hem saç çıkardım hemde saçımı uzattim tamamen kazinmis saclarim neredeyse 6 ay gibi bir süreçte arka kisimlari omzumum hemen üstünde on taraftakiler ise yandan çene hizama geliyor amwayin ürünleri gerçekten ise yarıyor deneyin derim bana 1. Serum hediye geldi kuaförde çalışıyordumda

Ay canm çok teşekkür ederim ben izledim hatta şimdi çarşıya çıkıyordum aktardan almak için bunları. Macun cok kafama yattı. etkili olabileceğini düşünüyorum dökülme konusunda. Denicem bakalım 1 ay inşallah olur faydası. tşk.ler tekrardan.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kullandiniz mi acaba
Ay canm çok teşekkür ederim ben izledim hatta şimdi çarşıya çıkıyordum aktardan almak için bunları. Macun cok kafama yattı. etkili olabileceğini düşünüyorum dökülme konusunda. Denicem bakalım 1 ay inşallah olur faydası. tşk.ler tekrardan.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X