- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Günde 100 teli geçiyorsa ki geçiyor benim saçlarım normal değil canımArkadaslar bu mevsimde yapraklar bile dokuluyor biraz dokulmesi normaldoktorlar diyo ki asıl dokulmezse sorun var demek
Aaa öncekikle size de geçmiş olsun. Eşinizle umarım hakkınızda hayırlısı olur. Eşime de stres dendi ama baya azaldı. İlacın ismini ya da tarifini öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim. Eşinizle durumunuz için cidden üzüldüm, hayırlısı nasılsa öyle olur umarımAtarm tabiki ama sackiran olmasi gerekiyor siz bir eczaneyle görüşün belki kargoyla yollar
eşinize geçmiş olsun 8 yıllık mazimiz var sackiran la stres flan dendi de bence mantarı n yayilmasiydi bu ilaçta mantarı yok etti saç kas sakal hepside geldi şapkayla geziyordu kocam tek isteğim saçlarının çıkmasiydi çünkü stres dendikce kaynanm beni sebep biliyordu sonuç olarak isteğim oldu ancak benim saci cikarsa diye adaklar adadigim kocamla şimdi mahkemelik olduk bosnaiyoruz
Hayatta herseyin hayırlı si kızlar inanin hicbisey fazla kafaya takacak kadar değerli değil
Şimdi okudum vazelin falan karıştırılan bir ilaç mı? Onu denedik saçına iyi geldi ama sakalımda işe yaramadı. Yapan eczanenin numarası falan var mı? Ya da ne ilacı olduğunu biliyor musunuzEski eşime denemdigimix yöntem kalmamıştı işin kortizon ebe karı ilaçları berebrler hocalar hacamatlar neler neler ama çareyi bir eczanede sarı koyu bir ilaçla kesin olarak bulduk
Can'ım evet. Lr, acil durUm spreyi. Bi araştır.Hangisi canımben herkesi okudum kafam karıştı
Canim tabiki de dökülme normal, her saç da dökülür zaten ama bunun bi sınırı vardır ben artık saclarimin azaldığını hissediyorum ondan bu kaygımArkadaslar bu mevsimde yapraklar bile dokuluyor biraz dokulmesi normaldoktorlar diyo ki asıl dokulmezse sorun var demek
özelden YazıyorumŞimdi okudum vazelin falan karıştırılan bir ilaç mı? Onu denedik saçına iyi geldi ama sakalımda işe yaramadı. Yapan eczanenin numarası falan var mı? Ya da ne ilacı olduğunu biliyor musunuz
Troid hormonu ama tetesteron da üst sınıra yakındı. Actiferrin diye bir ilaç kullanmıştım ama isviçre'deydim o zaman burda aynı ilaç var mı bilmiyorum. Zaten doktorun verdiği bir ilacı kullanın. Demir iğnesi de var daha etkili. B12 ye de kesin baktırın kandaHormon bozukluğunuz erkeklik hormonu mu birde demir eksikliği için hangi ilaçları kullandınız
Vichy dercos canım
Ayy gerçekmi bende deniyim benimde tepem nerdeyse açılldı saç çıkartacak bişey arıyordumMustela bebek sampuani sac dokulmesine birebirmis ve yeni sac cikartiyormus.hastanede gorevli bir bayan soylemisti.
Deniyebilirsin tamamen zararsiz.
D vitamini eksikligide sac dokuyormu acaba ya banada 10 gunde bir dedi sana doktormu oyle kullan dedi birde fazla gelmesin canim sikkat etÇok düşük benimki gibi canım 80 olması lazım ben haftalık yaptırıyorum iğneleri hemen yükselsin diye birde damlasını kullanıyorum
Bana bayan israrla soyledi.ins faydasini gorursun.Ayy gerçekmi bende deniyim benimde tepem nerdeyse açılldı saç çıkartacak bişey arıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?