Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

minoxil kullandım saçlarım çoğaldı resmen çıkan saçlar belli oluyordu kısa kısa ama gel gör ki yanlarımdaki minik saçlar çoğalsın diye kullanmama rağmen onlarda hiçbir değişiklik olmadı ben de bıraktım ve aynı fikirdeyim geçici olarak etki ediyor eskiye geri dönüyosun bırakınca

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada
canım o sorun bendede vardı yanları açılmıştı saçımın hemen aktara koştum. bi karışım önerdi bana saç kıranlar için bile kullanılabiliyomuş. çeşitli yağlar vardı içinde. eczaneden bemiks ampul gibi vitaminler bulunuyor içine de onlardan kırmamı söyledi. ben onu yaklaşık 3 ay kadar kullandım. haftada 2 yada 3 gün yapabiliyosun biraz kötü kokabiliyo yıkadıktan sonra bide bi kaç kez yıkamam gerekiyo ama inan bana sonuç mükemmel oluyo. saçın hem gürleşicek hemde uzucak canım biraz uzun oldu ama belki bi yararım dokunur :)

Kesinlikle canım bugünki eczacı bayanda aynısını söyledi malesef bana Vichy verdi bakalım

ay ne karışımı ki o acil bulmam lazım yanlarım açık ve çok rahatsızım

Dermokozmetiklere güvenemiyorum. Doktorun verdiği ilaçla çıkmayan saç dermokozmetikle çıkar mı ben yanlarıma saç ektircem en son büyük takıyorum bu mevzuyu
Canım benim en son ki Prof karşıdakin direk erkek tipi dökülme dedi ve prp yapalım dedi fiyat Bile vermedi kadın diğer endokrin doktorum hayır deri biraz sınırda erkeklik hormonun diğer dermolog doktorum da egzama dedi eczacı bayanda aynısını dedi işte ne bileyim artık o kadar çok üzülüyorum ki

aynen bana da erkek tipi dökülme dedi ve minoxilin erkek için olanı varmış yüzdesi daha yüksek mi ne ondan vermişti ama nafile sürmediğim yağ kalmadı sürekli bioxin kullanıyorum her banyoda biraz genetik de var yani çocukluğumdan beri böyleydi ama ben takmaya başladım diye mi öyle geliyor bilmiyorum ama sanki zamanla daha da açıldı gibi geliyor. İşe yararsa ben de vichy alıcam artık bir de onu deneriz

Evet stres yapıp kafaya taktıkça çok dökülür canım daha dün gece gördüm rüyamda yine saçlarım dökülmüş kel kalmışım

benimde çok dökülme var dermatologa gittim testler yaptı strese bağlı 9labilir dedi özelikle tepe bölgesinde dökülme var dedi şampuan verdi unuttum adını ama hiçbir işe yaramadı bir kuafor bana doğum kontrol hapını toz haline getir ve şampuanına ekle hem gürleştiriyor hemde dokulmeyi kesiyor dedi yeni başladım ben 2 aya toparlar dedi zararı varmıdır bilmem

ayrıca kuaförum bana saçına yağ falan sürme dedi evet saç için yararlı ama onları arındırmak için fazla şampuan sürüyorsunuz saça yarar vericem diye zarar veriyorsunuz dedi saçı sık yıkamamak lazımmıs kendi yağı zaten yeterliymiş saç için

Bende biotin kullaniyorum hizli uzama var uzadikca kesiyorum boyali saclardan kurtulmak icin dokulme tamamen durmadi ama baya azaldi ama su sira hunharca taradigimdan kiriliyo hep bol su icin gunde bir tane haslanmis yumurta yiyin o da iyi geliyor

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada
Ben hic kullanmadim Kansizliktan olabilir birde hormonlarla alakalı olabiliyor inşallah kullandıklarını faydasını görürsün kendinede fazla takıntı yapma

İkisini de kullandım pek bir yararını görmedim saçımı kazıdım iki hafta arayla iki kez ve hint yağı, çam terebentin yağı, Hindistan cevizi yağı ile deli gibi bakım yaptım şuan mükemmel gürleştiler ve hızlı hızlı uzuyorlar. Kan tahlili yaptır ve eksikliğin var ise onları gidermeye bak saç gelir bi şekilde. Onun dışında şampuanının içine çam terebentin yağı eklersen o da dökülmeyi önler diye biliyorum.

Güncelleme 43.sayfada

Merhaba canim eltim novacure kullandi ama erkekler icin olanini memnun kaldi digerleri hakkinda bir bilgim yok... Urunun banyo sonrasi nemlendiricisinide aldi tam set kullandi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…