- 21 Mart 2016
- 29
- 22
- 88
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Biotini hiç bilmiyırum. Eşim ve kardeşim minoksil kullandı bayağı işe yaradı. Dökülmeyi durduruyor hatta saçda çıkarıyor. Şimdi kötü haber bırakınca eskiden dökülmesi gereken kıllar hepberaber gidiyor. Gecici etki yani.
canım o sorun bendede vardı yanları açılmıştı saçımın hemen aktara koştum. bi karışım önerdi bana saç kıranlar için bile kullanılabiliyomuş. çeşitli yağlar vardı içinde. eczaneden bemiks ampul gibi vitaminler bulunuyor içine de onlardan kırmamı söyledi. ben onu yaklaşık 3 ay kadar kullandım. haftada 2 yada 3 gün yapabiliyosun biraz kötü kokabiliyo yıkadıktan sonra bide bi kaç kez yıkamam gerekiyo ama inan bana sonuç mükemmel oluyo. saçın hem gürleşicek hemde uzucak canım biraz uzun oldu ama belki bi yararım dokunur :)Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Kesinlikle canım bugünki eczacı bayanda aynısını söyledi malesef bana Vichy verdi bakalımminoxil kullandım saçlarım çoğaldı resmen çıkan saçlar belli oluyordu kısa kısa ama gel gör ki yanlarımdaki minik saçlar çoğalsın diye kullanmama rağmen onlarda hiçbir değişiklik olmadı ben de bıraktım ve aynı fikirdeyim geçici olarak etki ediyor eskiye geri dönüyosun bırakınca
Canım zaten Prof fiyatı normal bencekızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar şokk
SERVER SERDAOĞLU muayenesi 500 tl nakitte 450...allahım resmen soygun !
Kesinlikle canım bugünki eczacı bayanda aynısını söyledi malesef bana Vichy verdi bakalım
canım o sorun bendede vardı yanları açılmıştı saçımın hemen aktara koştum. bi karışım önerdi bana saç kıranlar için bile kullanılabiliyomuş. çeşitli yağlar vardı içinde. eczaneden bemiks ampul gibi vitaminler bulunuyor içine de onlardan kırmamı söyledi. ben onu yaklaşık 3 ay kadar kullandım. haftada 2 yada 3 gün yapabiliyosun biraz kötü kokabiliyo yıkadıktan sonra bide bi kaç kez yıkamam gerekiyo ama inan bana sonuç mükemmel oluyo. saçın hem gürleşicek hemde uzucak canım biraz uzun oldu ama belki bi yararım dokunur :)
Canım benim en son ki Prof karşıdakin direk erkek tipi dökülme dedi ve prp yapalım dedi fiyat Bile vermedi kadın diğer endokrin doktorum hayır deri biraz sınırda erkeklik hormonun diğer dermolog doktorum da egzama dedi eczacı bayanda aynısını dedi işte ne bileyim artık o kadar çok üzülüyorum kiDermokozmetiklere güvenemiyorum. Doktorun verdiği ilaçla çıkmayan saç dermokozmetikle çıkar mı ben yanlarıma saç ektircem en sonbüyük takıyorum bu mevzuyu
Canım benim en son ki Prof karşıdakin direk erkek tipi dökülme dedi ve prp yapalım dedi fiyat Bile vermedi kadın diğer endokrin doktorum hayır deri biraz sınırda erkeklik hormonun diğer dermolog doktorum da egzama dedi eczacı bayanda aynısını dedi işte ne bileyim artık o kadar çok üzülüyorum ki
sari-kurdele canım sende test yaptır bence hemen aktara gitme
Evet stres yapıp kafaya taktıkça çok dökülür canım daha dün gece gördüm rüyamda yine saçlarım dökülmüş kel kalmışımaynen bana da erkek tipi dökülme dedi ve minoxilin erkek için olanı varmış yüzdesi daha yüksek mi ne ondan vermişti ama nafile sürmediğim yağ kalmadı sürekli bioxin kullanıyorum her banyoda biraz genetik de var yani çocukluğumdan beri böyleydi ama ben takmaya başladım diye mi öyle geliyor bilmiyorum ama sanki zamanla daha da açıldı gibi geliyor. İşe yararsa ben de vichy alıcam artık bir de onu deneriz
Canım endokrin git doktor erkeklik hormonu testi ,ve diğer vitamin testlerinide yapıyor mutlaka gitben dermatolojiye gitmiştim ama test nerde yapılıyor o sadece muayene etti
Ben hic kullanmadim Kansizliktan olabilir birde hormonlarla alakalı olabiliyor inşallah kullandıklarını faydasını görürsün kendinede fazla takıntı yapmaSaç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi
Güncelleme 43.sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?