- 14 Aralık 2016
- 113
- 106
- 18
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
bende o da yok düşünüyorum yakın akrabaları da kimse kel değil, yine cildiyenin yolu göründü banavıtamın degıl cnm kan ılacları kullandım d vıtamıvı vs gram katkısı olmadı
kellık var babadan oğula geçer.ama bızde babadan kızına mübarek
Tam 1 ay oldu canım benim psikolojim bozuldu ya İnan 3 ay sonra kontrolüm var bakalım sonuçlar nasıl olucakEndokrin doktoru iyi demis gercekten test mest yapmadan karsidan bakarak nasil anlamis erkek tipi dokulme oldugunu bendede vitaminler eksik ne zaman yukselir bu vitaminler ya bi diyet yaptim yaomaz olaydim burnumdan geldi ilaclarini birakma canim ne kadar sure oldu kullanali
Bizde de kimse Yok kel bana nasıl denk geldiyse artık
bende o da yok düşünüyorum yakın akrabaları da kimse kel değil, yine cildiyenin yolu göründü bana
Senin kendini kontrol etmen lazım günlük dökülmeyi burada bir doktor tavsiyesi vardı ama Ankara'da saç ekimi için çok memnun kalmışlardı doç.dr.serdar gökremnıye dr anlayamaz mı...cıldırıcam anlım,yan taraflar açıldıkça Kıbrıs harıtasına dondu..sacımı bı bağlıyorum 3 cm kalınlık
Senin kendini kontrol etmen lazım günlük dökülmeyi burada bir doktor tavsiyesi vardı ama Ankara'da saç ekimi için çok memnun kalmışlardı doç.dr.serdar gökrem
Önce endokrin git canım birde erkek tipi dökülme ise adetinin 3. Gün git erkeklik hormonuna bakılıyor oradan cildiye doktoruna sevk istersinbence endokrın uzmanı dışında kımse bsy anlayamaz bu konuda ona nasıl rand alıcam cıldıyecı mı sevk edıyo
Bir ara burada bulmuştum sanırım cerahpaşada adı Bülent sanırım doçent olmalı dur bakayımıstanbuldayım
burda yok mu
Server serdaroğlu canım burada tavsiye ediliyordu bir bakıstanbuldayım
burda yok mu
Server serdaroğlu canım burada tavsiye ediliyordu bir bak
Rica ederim canım geçmiş olsun sonuçları buraya yaz olur muteşekkür ederım canım bakıyorum hemen
yok ben direk cildiyeye gittim aslında haklısın bi de ona gideyimbence endokrın uzmanı dışında kımse bsy anlayamaz bu konuda ona nasıl rand alıcam cıldıyecı mı sevk edıyo
canım adetin 4. günü test yapıldı bana da cildiye doktoru istedi değerimde 0.71Önce endokrin git canım birde erkek tipi dökülme ise adetinin 3. Gün git erkeklik hormonuna bakılıyor oradan cildiye doktoruna sevk istersin
Rica ederim canım geçmiş olsun sonuçları buraya yaz olur mu
Hayatım tahlil kağıdında şu vardır dhea diye bu erkeklik hormonucanım adetin 4. günü test yapıldı bana da cildiye doktoru istedi değerimde 0.71
Hadi bakalım canım rabbim şifa versintabı cnm yazarım sımdı rand almaya çalışıyorum bakalım..
Gerçekten çok pahalı yakızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar şokk
SERVER SERDAOĞLU muayenesi 500 tl nakitte 450...allahım resmen soygun !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?