- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi morsevenbayan
-
Tabiki erken canım 1-1,5 ay sonra belli oluyorKizlar ya kullandigimiz vitaminlerin hemen etki etmesini beklemek cok mu sey vi dusunce ne zaman etki eder kullanilan vitaminler 10 gun oldu ben daha kullanali erkenmi bi sonuc beklemek icin
Ya ne dediler canım içim acayip oldu söyler misincok teşekkür ederim canım ama ne yazık ki sonuçlar pek parlak değil
Canim bisey sorucam kan degerlerin falan normalmi doktorlar neye göre farkli kararlar veriyolar acaba bende doktoruma soylemistim bende erkek tipi dokulmemi var die o da internetten okuyosunuz okuyosunuz dedi kendi kafniza gore biseyler buluosunuz dedi benim gittigim doktorda doçentti erkek tipi olsa soylerler herhalde degilmi bana cinkomdan kaynaklandigini soyledi dusuk dedi birde d vitaminim cok dusuk hormonlarda sorun yokM morsevenbayan ve kızlar kafam o kadar karışık ki ilk gittiğim doktor saç egzaması olduğunu söyledi ve gönderdi ikinci gittiğim buranın çok ünlü Prof erkek tipi dökülme var dedi direk saçsız kalacağımı ve prp ve mezoterapi önermişti sonra endokrin doktoruma gittim bu dökülme için oda erkeklik hormonum diğerlerine baktı biraz yüksek buldu fazla etikilemez demişti ilaç verdi ,bugün grip olduğum için tekrar doktora gittim ilaç almaya gittiğim eczanedeki bayan saçlarımdaki kabukları görüp egzama geçirdiğimi sordu bende evet dedi saç analizi yaptı tıkanıklık var dedi ve bana şunları verdi kızlar aranızda kullanan arkadaşlar var mı Eki Görüntüle 1926938
Malesef canım ben denizlideyim kk da aratma yaptın mı benimde yarama bastı konu sahibi Allah razı olsunİstanbul Anadolu yakasında bıldıgınız dermatolog varsa sevabına soylesın..
derın bır yarama parmak bastı konu sahıbı
Allah im dursun su dokulme nolurTabiki erken canım 1-1,5 ay sonra belli oluyor
Malesef canım ben denizlideyim kk da aratma yaptın mı benimde yarama bastı konu sahibi Allah razı olsun
Hayatım erkek tipi dökülmeyi Prof deri karşıdan bakarak egzamayı normal doktorum dedi sonra bende insülin direnci var kontrol gittim endokrin doktoruma dedim böyle böyle erkek tipi dökülme var diye oda test yapmadan doktorun nereden biliyormuş dedi genel test yaptı vitaminlerim sınır altında yani düşük ,tiroit az çalışıyormuş Oda sınırda erkeklik hormonumda aynı ama erkek tipi dökülmen Yok dediCanim bisey sorucam kan degerlerin falan normalmi doktorlar neye göre farkli kararlar veriyolar acaba bende doktoruma soylemistim bende erkek tipi dokulmemi var die o da internetten okuyosunuz okuyosunuz dedi kendi kafniza gore biseyler buluosunuz dedi benim gittigim doktorda doçentti erkek tipi olsa soylerler herhalde degilmi bana cinkomdan kaynaklandigini soyledi dusuk dedi birde d vitaminim cok dusuk hormonlarda sorun yok
Benim 2 yıldır dökülüyorAllah im dursun su dokulme nolur
genetik mi sizinki vitamin eksiğiniz mi varayyy sacımı 3 numaraya vurup mora boyatıcam artık yeter..bana nıye bıldırım geldı yaaa.delırtcek mısınız benı..ne güzel kel aynak mutluydum ben
Sakın yapma canım dökülmeni anlayamazsın bende hergün ağlıyorum çok üzülüyorum psikolojim yerlerde aynaya Bile bakmıyorumayyy sacımı 3 numaraya vurup mora boyatıcam artık yeter..bana nıye bıldırım geldı yaaa.delırtcek mısınız benı..ne güzel kel aynak mutluydum ben
Hormon sa canim deger araliklarina bak vok yuksek ya da düşük olan varmi ya da dusuge yakin olsa bile sorun yaratabilirmisÖncelikle kazene ve yorum yapan, fikir belirten, deneyimlerini paylaşanlara çok teşekkürler. Bugün sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim bende sağlık ocagına gittim orada ki doktor sonuçların normal görünüyor ama cildiye için bunlar normal mi bilemem dedi ilaç felan verebilir oraya git dedi. Bende gittiğimi ilacı aldığımı ve doktorun hormonel değilse genetik olabileceğini söylediğini söyledim. doktor da ilaçları da almışsın acelesi yok onları bi kullan yine o tarafa gidersen uğra cildiyeye dedi. babam 50 yaşında saçları sadece beyaz dökülme yok çevremde ki insanların saçları gayet iyi durumda anlamıyorum genetiklik tek bana nasıl denk gelmişya da inanmak istemiyorum bilmiyorum. İnsan elindekinin kıymetini bilmeli derler gerçekten doğru, saçlarımın yarısı gitti diğer yarısının bende kalması için uğraşıcam bundan sonra. minoxili ve biotini 3 ay kullanmayı düşünüyorum bunun yanında da bıttım sabunu ve defne sabunu aldım dönüşümlü olarak onları kullanıcam. evde bioblas vardı onun içine de sarımsak doğradım saçlarımın altlarını onunla yıkıycam. bi de karanfil ya da ısırgan almayı düşünüyorum son durulama suyunu bunlardan biri ile yapıcam, kullanalar hangisini önerirsiniz ? Dünyada ve ülkemizde bu olaylar olurken benim bi saçı kafama takmam çok bencilce ama 21 yaşında olunca ister istemez üzülüyorum ben yine cildiye doktoruma gidicem ama sonuçlardan anlayan ya da kendi sonuçları ile karşılaştırabilecek olan varsa özelden fotoğraf atabilirim. saçlarım inşallah biraz toplarsa sarımsak felan da kullanırım ama şimdilik çok yormk istemiyorum. herkese sonsuz sevgiler
çok anlamıyorum ki canım ya inşallah burda anlayan biri çıkar ve inşallah hormoneldirHormon sa canim deger araliklarina bak vok yuksek ya da düşük olan varmi ya da dusuge yakin olsa bile sorun yaratabilirmis
Canım geçmiş olsun üzüldüm seni çok iyi anlıyorum sığır iliği kürü bir ara yaptım biraz düşürmüştü dökülmeyi onuda tavsiye ederim sanaÖncelikle kazene ve yorum yapan, fikir belirten, deneyimlerini paylaşanlara çok teşekkürler. Bugün sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim bende sağlık ocagına gittim orada ki doktor sonuçların normal görünüyor ama cildiye için bunlar normal mi bilemem dedi ilaç felan verebilir oraya git dedi. Bende gittiğimi ilacı aldığımı ve doktorun hormonel değilse genetik olabileceğini söylediğini söyledim. doktor da ilaçları da almışsın acelesi yok onları bi kullan yine o tarafa gidersen uğra cildiyeye dedi. babam 50 yaşında saçları sadece beyaz dökülme yok çevremde ki insanların saçları gayet iyi durumda anlamıyorum genetiklik tek bana nasıl denk gelmişya da inanmak istemiyorum bilmiyorum. İnsan elindekinin kıymetini bilmeli derler gerçekten doğru, saçlarımın yarısı gitti diğer yarısının bende kalması için uğraşıcam bundan sonra. minoxili ve biotini 3 ay kullanmayı düşünüyorum bunun yanında da bıttım sabunu ve defne sabunu aldım dönüşümlü olarak onları kullanıcam. evde bioblas vardı onun içine de sarımsak doğradım saçlarımın altlarını onunla yıkıycam. bi de karanfil ya da ısırgan almayı düşünüyorum son durulama suyunu bunlardan biri ile yapıcam, kullanalar hangisini önerirsiniz ? Dünyada ve ülkemizde bu olaylar olurken benim bi saçı kafama takmam çok bencilce ama 21 yaşında olunca ister istemez üzülüyorum ben yine cildiye doktoruma gidicem ama sonuçlardan anlayan ya da kendi sonuçları ile karşılaştırabilecek olan varsa özelden fotoğraf atabilirim. saçlarım inşallah biraz toplarsa sarımsak felan da kullanırım ama şimdilik çok yormk istemiyorum. herkese sonsuz sevgiler
genetik mi sizinki vitamin eksiğiniz mi var
Endokrin doktoru iyi demis gercekten test mest yapmadan karsidan bakarak nasil anlamis erkek tipi dokulme oldugunu bendede vitaminler eksik ne zaman yukselir bu vitaminler ya bi diyet yaptim yaomaz olaydim burnumdan geldi ilaclarini birakma canim ne kadar sure oldu kullanaliHayatım erkek tipi dökülmeyi Prof deri karşıdan bakarak egzamayı normal doktorum dedi sonra bende insülin direnci var kontrol gittim endokrin doktoruma dedim böyle böyle erkek tipi dökülme var diye oda test yapmadan doktorun nereden biliyormuş dedi genel test yaptı vitaminlerim sınır altında yani düşük ,tiroit az çalışıyormuş Oda sınırda erkeklik hormonumda aynı ama erkek tipi dökülmen Yok dedi
Sakın yapma canım dökülmeni anlayamazsın bende hergün ağlıyorum çok üzülüyorum psikolojim yerlerde aynaya Bile bakmıyorum
Bizde de kimse Yok kel bana nasıl denk geldiyse artıkvıtamın degıl cnm kan ılacları kullandım d vıtamıvı vs gram katkısı olmadı
kellık var babadan oğula geçer.ama bızde babadan kızına mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?