Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
İstanbul Anadolu yakasında bıldıgınız dermatolog varsa sevabına soylesın..

derın bır yarama parmak bastı konu sahıbı

Canim bisey sorucam kan degerlerin falan normalmi doktorlar neye göre farkli kararlar veriyolar acaba bende doktoruma soylemistim bende erkek tipi dokulmemi var die o da internetten okuyosunuz okuyosunuz dedi kendi kafniza gore biseyler buluosunuz dedi benim gittigim doktorda doçentti erkek tipi olsa soylerler herhalde degilmi bana cinkomdan kaynaklandigini soyledi dusuk dedi birde d vitaminim cok dusuk hormonlarda sorun yok

Öncelikle kazene ve yorum yapan, fikir belirten, deneyimlerini paylaşanlara çok teşekkürler. Bugün sonucumu aldım ama doktorum yoktu gösteremedim bende sağlık ocagına gittim orada ki doktor sonuçların normal görünüyor ama cildiye için bunlar normal mi bilemem dedi ilaç felan verebilir oraya git dedi. Bende gittiğimi ilacı aldığımı ve doktorun hormonel değilse genetik olabileceğini söylediğini söyledim. doktor da ilaçları da almışsın acelesi yok onları bi kullan yine o tarafa gidersen uğra cildiyeye dedi. babam 50 yaşında saçları sadece beyaz dökülme yok çevremde ki insanların saçları gayet iyi durumda anlamıyorum genetiklik tek bana nasıl denk gelmiş ya da inanmak istemiyorum bilmiyorum. İnsan elindekinin kıymetini bilmeli derler gerçekten doğru, saçlarımın yarısı gitti diğer yarısının bende kalması için uğraşıcam bundan sonra. minoxili ve biotini 3 ay kullanmayı düşünüyorum bunun yanında da bıttım sabunu ve defne sabunu aldım dönüşümlü olarak onları kullanıcam. evde bioblas vardı onun içine de sarımsak doğradım saçlarımın altlarını onunla yıkıycam. bi de karanfil ya da ısırgan almayı düşünüyorum son durulama suyunu bunlardan biri ile yapıcam, kullanalar hangisini önerirsiniz ? Dünyada ve ülkemizde bu olaylar olurken benim bi saçı kafama takmam çok bencilce ama 21 yaşında olunca ister istemez üzülüyorum ben yine cildiye doktoruma gidicem ama sonuçlardan anlayan ya da kendi sonuçları ile karşılaştırabilecek olan varsa özelden fotoğraf atabilirim. saçlarım inşallah biraz toplarsa sarımsak felan da kullanırım ama şimdilik çok yormk istemiyorum. herkese sonsuz sevgiler

Hayatım erkek tipi dökülmeyi Prof deri karşıdan bakarak egzamayı normal doktorum dedi sonra bende insülin direnci var kontrol gittim endokrin doktoruma dedim böyle böyle erkek tipi dökülme var diye oda test yapmadan doktorun nereden biliyormuş dedi genel test yaptı vitaminlerim sınır altında yani düşük ,tiroit az çalışıyormuş Oda sınırda erkeklik hormonumda aynı ama erkek tipi dökülmen Yok dedi

Hormon sa canim deger araliklarina bak vok yuksek ya da düşük olan varmi ya da dusuge yakin olsa bile sorun yaratabilirmis

bir de vitamin tahlili yaptır diyenler olmuş 2 ay önce sağlık ocagında yaptırmıştım herşey normal dedi doktor, bende öyle olunca herhalde mevsimsel ya da stresten deyip geçmesini bekledim ama geçmeyince cildiyeye gittim.

Canım geçmiş olsun üzüldüm seni çok iyi anlıyorum sığır iliği kürü bir ara yaptım biraz düşürmüştü dökülmeyi onuda tavsiye ederim sana

Endokrin doktoru iyi demis gercekten test mest yapmadan karsidan bakarak nasil anlamis erkek tipi dokulme oldugunu bendede vitaminler eksik ne zaman yukselir bu vitaminler ya bi diyet yaptim yaomaz olaydim burnumdan geldi ilaclarini birakma canim ne kadar sure oldu kullanali

Sakın yapma canım dökülmeni anlayamazsın bende hergün ağlıyorum çok üzülüyorum psikolojim yerlerde aynaya Bile bakmıyorum

nıye dr anlayamaz mı...cıldırıcam anlım,yan taraflar açıldıkça Kıbrıs harıtasına dondu..sacımı bı bağlıyorum 3 cm kalınlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…