canım senin bu yazdığın kahvaltıyı oğlum hayatta yemez.
tatlı şeyleri sevmiyor.hem reçel hem bebe bisküvisi,hem mama
hindistan cevizi,fındık vs.hepsi tatlı.11.aydan itibaren bulamaçta yemiyor
karışık sevmiyor heralde.büyüdükçe seçmeye başladı.senin bebeğin kaç aylık ki?
bulamaç yiyor.ben muhallebide vermiyorum.sanırım en baştan alıştırmadığım için sevmedi.
maşallah canım ozaman.bizimki onbir buçuk aylık olduBenim oğlum 11 aylik ayın sekizinde 11 aylik olacak tatlı seylere bayılıyor
en dertlı bendım ama hıççç takmıyorum takmayın kızlar saglıklı olsun yeter ınankı şişman kılolu çocuk hastalıktan kurtulmuyor.
34 haftalık 1.700 48 cm dogdu
1 aylık 3,300
2 aylık 4,200
3 aylık 5,500 kılo ıle gırdık
şimdi 4 yaşında 16 kılo 110 cnm boyu çok uzun kılo yok.ama ne verırsen yer hayır demez kesınlıkle
minyon bebek anneleri, çocuklarımızın gelişimlerini burada paylaşalım mı? aylık gelişimle ilgili bir başlık var ama ben orda bebeğimden önde, çok çok önde giden çocuklar görünce üzülüyorum,kendimi yetersiz hissediyorum, biz de burdan birbirimize destek olsak nasıl olur? bebeğimiz emiyor mu, mama veriyor musunuz? ek gıdaya geçtiniz mi? burdan paylaşalım...
benim bebeğim 38. haftasında 2590 gr.,48 cm. doğdu (doğumdan sonra 46 cm ye indi ) 3 buçuk aylıkken 5 kg. 58 cm. idi,yarın 4. ay kontrolümüz var bakalım bu ay kaç gramcık aldık :)
Bebeğim 38+1 de sezeryanla 2.360 kg 49 cm doğdu. Ultrasonda 2.8 kg gözükmüştü ancak yanılma olabiliyormuş. 5. gün kaybının 60 gr olduğu söylendi kontrolde. Anne sütü pek alamadı ilk 3 gün sezeryandan dolayı gelmedi mamaya başladık sonra sütüm geldi ama o biberona alıştığından memeyi nasıl emeceğini anlayamadı ve hala memeyi aldığı zaman çekmeyi bilmiyor. Biberonda ağzına akıyor amam memede çekmesi gerekiyor. Ağır sarılık geçirdiğinden ne kadar içtiğini görmemiz gerekiyordu sütümü sağıp verdim ama zamanla stresten sütüm azaldı ve bitti. Şu an 45 günlük doğduğundan beri mama kullanıyor desem yalan olmaz.
1. ay kontrolümüzde 3.5 kg 51 cm çıktı
2. ay kontrolümüz 8 Ağustos da olacak.
Cnm merhaba bebegin nasil oldu?Biz 39+4 haftalikken normal doğumla dünyaya geldik. Dogdugumuzda 47 cm 2750 gr dik. Hastane çıkışında sadece 80 gr kaybettik çok şükür. Şu an 4 ayligiz ve 3 aylık kontrolünde 5,460 gr 58,9 cm iz. Sadece anne sütü veriyorum. Aslında hersey cok iyi. Neşesi uykusu. Her ay 670 ile 770 gr aralarında değişiyordu kilo alimimiz. Dr ortalamanın altında seyrediyor mama istemiyorsa anne sutune devam diyor. Geçen gün emzirdikten sonra bebelac verdim ogurerek dışarı çıkardı, sevmedi istemedi. Uyku saatleri düzenli aralıksız 6 saat uyuyabiliyor elhamdülillah. Sizce normal mi? Dr umun o söyledikleri çok canımı sıkıyor. Sürekli sutumden şüphe ediyorum
Peki kac kg dogdu bebeggin?benim Hifam da su an 7 bucuk aylik 6.5 kilo ya vardir ya yoktur. masallah herseyi yiyor yerinde hic durmuyor. o da cok minyon. ilk doktoru surekli sutumun az oldugunu kizimin buyumedigini soyluyordu ama sutum coktu bitiremiyordu bile. simdi baska doktora gidiyoruz o biraz rahatlatti. zaten bi sikintisi yoksa doktora da gitmiyorum. masallah oyle hasta falan da olmuyor. cocugumuzun en iyi doktoru biziz bence.
Cnm merhaba bebegin nasil oldu?
Benim bebegimde 2700 gr dogdu. Ilk ay kuvoz ve sut gelmemesi derken bebegim hic kilo alamadi. 1.ayda 2700 2.ay 3570 cikti. Bende sutumden suphe etmeye basladim.... baska bebekler gelmisti 6 kg bnmkisinin tam iki kati yani.... ne yapabilirim doktor mamaya da ihtiyac yok diyor... senin kg alimi nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?