• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Okadar cok isterdim ki.minyon olmak:KK43: benim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum...:KK43:boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle:KK43:

Son düzenleme:
170 de çok uzun sayılmaz ki Türkiye'ye göre belki ortalama üstü denebilir. 165le aranızda hepi topu 5 cm var bu kadar dert etmeyin. Ben de baya 180 185siniz zannettim başlığı görünce yahu. :)

Kemikliyse iri görünür ama hak verdim ben konu sahibine fakat kuruntusu saçma.

Hayatta bir erkegi en etkileyen sey ozguvendir. Sen kendini güzel hissetmezsen kimse seni güzel bulmaz.

Hayatta bir erkegi en etkileyen sey ozguvendir. Sen kendini güzel hissetmezsen kimse seni güzel bulmaz.

Yine de kurtarıyordur ya 160 falan olsa daha kötü dururdu bence. Dediğiniz gibi kuruntu yapılacak kadar vahim bir durumda değil.

Evet cnm kemikli de olunca turkiye standartlarunda oldukca iri gorunuyosun bence ama ben hic hoslanmiyorum o baska esime hic belli etmedim bu dusuncemi

170 de çok uzun sayılmaz ki Türkiye'ye göre belki ortalama üstü denebilir. 165le aranızda hepi topu 5 cm var bu kadar dert etmeyin. Ben de baya 180 185siniz zannettim başlığı görünce yahu. :)
Turkiyede normal kadin boyunun biraz ustu sanki genelde 160 165 arasi turk kadinlari bide esim de standart turk erkehi boyu 175 anca cikiuor o daha uzun olsa bile dusuunmezdim belkide

174 üm, eşimde dahil ailesinde en uzun benim.
Kendimi çok seviyorum, eşiminde çok beğendiğini düşünüyorum. Topuklu giy istersen diyor ama ben giymiyorum.
At gibi diyince bile hoşuma gidiyor, leğen kemiklerimi canavar kamyonların akslarına benzetiyor, bayılıyorum :KK53:

Bende mi bi gariplik var acaba :D

Turkiyede normal kadin boyunun biraz ustu sanki genelde 160 165 arasi turk kadinlari bide esim de standart turk erkehi boyu 175 anca cikiuor o daha uzun olsa bile dusuunmezdim belkide

Evet ortalama üstü, ben de 173'üm gözümde canlandırabiliyorum sizi aşağı yukarı. :) Biraz spor yapsanız daha orantılı bir vücudunuz olabilir, ben eğitmenle çalıştım epey bir süre orantısız bütün bölgelerim orantılandı. Eğitmen yardımcı olabilir.

Bak konu sahibi kendini daha iyi hisset diye anlatıyorum bunu da. Bir arkadaşım 180, bildiğin erkeksi bir vücudu var, hatta biz yüzüne diyoruz "Kazulet gibisin yaa" falan diye. Amaaa bir etek şort giyince bütün erkekler ağzı açık kıza bakıyor, gittiği her yerde kendine baktırıyor hayranlıkla. Kardeşim 177, o da benden fazla dikkat çekiyor ortamlarda ehehe. Boy iyidir velhasılı kelam canını sıkma.

Okadar cok isterdim ki.minyon olmak:KK43: benim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum...:KK43:boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle:KK43:
Hic boyle dusunmemistim 159 boyum ben kisaligindan gectim artik, onu degistiremiceme gore kiloma takiyorul buda bi dezavantaj 65 kiloyum ve kendimi cok kilolu buluyorum suan rejimdeyim 60 gelirsem belki guzel olabilir ama dahada zayiflayinca kaybolup gidiyomus gibi me geliyo...
Uzun lafin kisasi elimizdekinle yetinmeyi bilmemiz gerek zira bedensel engelli olan insanlar var :(

Hemeeen başlığa cevap vericiyim efendim: minyon kadınlar da sizin gibi uzun boylu mankenimsi kadınları kıskanıyor.

Bizde ne yoksa ona özlem duyuyoruz. Saçı sarı olan siyaha boyatıyor, siyah olan sarıya. Uzunlar kısalara özeniyor, kısalar uzunlara. Bu hep böyledir. Aslında kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeliyiz. Kendinizi sevin siz çok güzelsiniiz :KK200:

Ayrıca eşiniz sizin dış görünüşünüzü zaten ölçüp tartmıştır evlenmeden önce. Yatakta çekici bulmayacağı kadınla evlenir mi adam sanıyorsunuz. Ay utandım çok ayıplı konuştum.

Herkesin zevki farklıdır zaten. Hepsi minyon sever gibi bir genelleme yapamayız ki. Minyonlar üzülmesin diye uydurulmuş bir şey olabilir belki kim bilir :KK48:

Valla öyle bir abartmışsın ki şaşırdım benim boy 175 ama öyle iri değilim kilon boyunla orantılıysa manken gibi gözüküyorsun ben boyumla ilgili e. çok övgü aldığım oldu manken gibisin diye Eşimin boyu 1 91 bide topuklu giyiyorum her zaman hiç sıkıntı yaşamadım uzun daha bir özgüvenli hissediyorum kendimi zaten ha çok çok uzun da değilim 1 80 lik kızlar da var bence çok iyi her erkek minyon sever diye bişeyde yok herkesin zevki farklı:))

Back
X