• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Sandiginiz gibi herkes minyon kadin sevaeydi mankenler, modeller 150cm olursu 180 degil. Tabii minyonlari begenen de var. Ama herkes minyon aever diye bir kaide olamaz kesinlikle. Boyunuz kaba duracak bie uzunlulta degil ben daha uzun boyluyum ve cocuklugumdan beri yuzdugum icin omuzlar genis vucuduma gore giyinmeye calisiyorum kaba durmasin diye. Boyunuzu kisaltamayacaginiza gore kabullenmeye bakin, zaten sandiginiz gibi cirkin bir goruntu oldugunu hic sanmiyorum.

170 çok uzun bir boy değil ki...
Benim de boyum 167.
Zayıfım ama kemiklerim iri.
Yüzüm falan da kiloma göre tombik. Ben hiç beğenmiyorum ama genelde yüzün çok güzel, ne kadar zayıflasan da çökmüyor diyorlar.
Kuzenim mesela benden daha kilolu, biraz kilo versin yüzü hemen çöküyor. O yüzden hiç takma kafana boşver. İlla ki beğenmediğin şeyler olacak vücudunda.

Ben de minyon kadinim diye konuya daldim ama konu sahibi benden sadece 3 cm uzunmus :KK51:
Bence boyle düşünmenizin nedeni Çevrenizdeki herkesin kisa olmasi, esiniz sizden 15-20 cm uzun olsaydi, kardesleriniz, anneniz babaniz uzun olsaydı boyle dusunmezdiniz.
Benim en begendigim kadin boyu 1.73-1.75 civarı, fazla kilo ya da durus bozuklugu yoksa ne giyseler yakisir, kugu gibi narin, havali, muhtesem gorunurler...

153 boyum bi ara neden uzun değilim diye depresyona bile girdim polislik sınavını kazandım boydan dolayı almadılar askeri liseye puanım yetti yine boydan kaçırdım sevgilim 175 gögüs hizasına geliyorum yine depresyona giriyorum üst dolaptan tencereyi alamıyorum sandalyesiz en çok ta ona depresyona giriyorum:sus: bende uzunları kıskanıyorum

1.73 boyundayim. Kalipli bir kizim. Bunu hic sorun etmek aklima bile gelmedi. Sadece bir donem cok kilo almistim o zaman hem iri kemikli genis omuzlu hem de kilolu olunca sumocu gibi hissediyordum kendimi ;) ama kilo verdikten sonraki ince uzun halimi cok seviyorum. Esim de oyle. Hatta daha da uzun olmak isterdim. Ben de hem kendi hem esimin ailesindeki en uzun kisilerden biriyim. Esimle aramizda bir kac cm var. Eltim desen bayagi minyon bir tip. Ama aksine ben hep ovgu alıyorum. Bence sorum sende degil senin cevrende. Umursama. Esin de seni begenmis ki evlenmiş.

1.90 kalipli birinin yaninda sende minyon dururdun. Esin kısa :D
Ama hissettiklerini anliyorum bende erkegin yaninda onun kadar kocaman durmak istemezdim.
Ama su saatten sonra ne eşiniz uzar, ne siz kısalirsiniz. Takmayin yani.

Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diye :super:ben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı

az laflar nereye gidiyor dikkat edip yazsak.
kaş yapayım derken göz çıkartmak bu oluyor işte.
buna da öz güven değil patavatsızlık deniyor ayrıca.
top gibi olacak nedir yahu.

Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diye :super:ben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı

Ne çirkin bir ifade bu boyle,
Kisa boylu erkekler, kiz gibi, top gibi mi yani?
Insanlari ellerinde olmayan fiziksel ozellikleriyle yargilayan, deforme, engelli diyerek, engelli kelimesini bir hakaret olarak kullanan bir cocugum olmasindansa, sizin degiminizle kisa, top gibi bir evladm olmasini tercih ederim, cunku insanin içi cirkinse dışının nasil gorundugu hic farketmiyor.
Kimine boyle Allah boy vermis gerisini koyvermis... insana boydan postan once insanlık gerek.

Sen yine de onun bunun çocuğuna top gibi minnacik popo gibi seyler söyleme bence

Eltimin alyansı benim serçe parmağıma oluyor:KK48:Benimkide onun baş parmağına:olamaz:Ondan 13 cm daha uzun ve zayıfım kadın yanımda çocuğum gibi duruyor.Ben stres yapmıyorum ben iri değilim o çok ince kemikli.Bence artı bir özellik değil.Kendimi seviyorum ondan başka kimsede iri olduğumu söylemedi söyleselerde farketmez ben kendimi böyle seviyorum.Sizde çok takılmayın bence erkeklerin minyon kadın sevdiğini ilk kez duydum.Niye herkes manken gibi olmaya çabalıyor ozaman?Yada manken gibi tabiri kullanılıyor? Kendi ortamınızda en uzun sizseniz böyle düşünmeniz normal.

Ne çirkin bir ifade bu boyle,
Kisa boylu erkekler, kiz gibi, top gibi mi yani?
Insanlari ellerinde olmayan fiziksel ozellikleriyle yargilayan, deforme, engelli diyerek, engelli kelimesini bir hakaret olarak kullanan bir cocugum olmasindansa, sizin degiminizle kisa, top gibi bir evladm olmasini tercih ederim, cunku insanin içi cirkinse dışının nasil gorundugu hic farketmiyor.
Kimine boyle Allah boy vermis gerisini koyvermis... insana boydan postan once insanlık gerek.
senin boyunla koca evi seni ezmeye kalksa sen de cevap verirdn sanırm. Ben karşmda kvldemin oturub başkasını överek beni ezmesini kabul eden biri diğilim. Beni yargılamaya başlarsa cevablarını da öyle alırlar.

Back
X