• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

170 uzun bir boy degil ki ne kisa ne uzunsunuz sizin bulunduğunuz aile kisa boylulardan oluşuyor sanırım. Fiziginizden dolayi size oyle geliyor belki de onu da spor yapip saglikli beslenerek halledebilirsiniz.

Eşinin ereksiyon sorununu bile boyuna posuna bağlamışsın naptın sen arkadaşım. Bazısı minyonlardan hoşlanır bazıs uzunlardan bazısı kıvrımlıdan bazısı çirozdan. Eşiniz sizi beğenmiş ki evlenmiş yemişim kayınvalidenin minyon beğenisini. Seksilik de çoğu zaman vücut hatlarıyla ilgili değildir öyle olsa dünya güzeli kadınlar aldatılmazdı. Seks hayatınızda sıkıntılar varsa bunu sorumlusu vücudunuz değil. Türk kadınındaki bu özgüvensizlik beni çok üzüyor. Tlc deki ağır yaşamlar belgeselinde 400 kilo bi kadın, kocasının başka kadınlarla telefonlaştığını öğrenince ben bunu haketmiyorum deyip evi terketmişti. Bizde üç kilo fazlası olan suçu kendinde arıyor. Yapma arkadaşım

176 boyundayim. Kadinlarin cogundan, erkeklerinde hatri sayilir kismindan uzunum. Ve benim hic oyle takintilarim yok. Cok sukur. Giyinir kusanir kendimi dunyanin en seksi kadini gibi hissederim.

Erkekleri ozguven, cazibe etkiler. Siz bu dusuncelerle minyon olsaydiniz da baska biseyi dert ederdiniz gibi geldi

Boyunuz normal vucud yapinizi ve kilonuzu bilemiyoruz .
Ahh cok uzunum pantalon pacalari kisa kaliyo gibi bi durumunuz yok normalsiniz

Kayinvalideniz ve esrafinin minyon citi piti sevmesindan sizene ? Kv ile evli degilsiniz esiniz begenmese evlenmezdi sizinle.

Kemikleriniz battigi icin erekte olamiyo degil bu adam baska bi sorunu var

Eşiniz öyle düşünecek olsa sizi ilk tanıdığı vakitlerde de öyle düşünüp zaten evlenmezdi. Sizi sevmiş ve beğenmiş ki evlenmiş. Ben 163üm, epey minyon duruyorum. Ama bende uzun boylulara imreniyorum. Benim sevgilim minyon seviyor, ama mesela abime de benim boylarımda biri gözüne hiç hoş gelmez :) hatta küçükken abim bana yer elması derdi:))) uzun olmak bence güzel, giyisiler de çok yakışıyor ayrıca. Boşuna kuruntu yapmışsınız, eminim gayet hoş bir kadınsınız..

Boyum 1.77
Hic boyle hissetmedim. Gayet memnunum halimden. Bosuna kuruntu yapma. Bana erkek kadin cokca kisinin begeniyle baktigina surekli sahit oluyorum.

Vardir tabii minyon seven erkek. Madem oyleymis esin oyle biriyle evlenseydi. Takilma bosuna.

Çok yanlış düşünüyorsun bence.Eşin beğenmese evlenmezdi.Dışarda uzunu,içerde kısası demişler tamam ama kısaysak kısayız,uzunsak da uzunuz..Erkeklere göre mi ayarlıcaz bu boy durumunu.Sen kendi özelliklerini sevmelisin önce ondan sonra da herşey yoluna girer.

Bende bunu anlamıyorum erkekler minyon seviyor lafı çok saçma. madem öyle niye Rus kadınlarına hasta hepsi neden mankenleri görünce hipnoz olmuş gibi bakıyorlar.benim boyum 1.67 gerçi fiziğim çok orantılı(biraz göbeğimar ama :bicak:)bence kadın için en ideal boy1.70 arada 3cm fark olmasına rağmen 1.70lik kadınlar bana daha hoş geliyor.ayrica su kısa kadınları yatakta iyi evirip cevirirsin lafida saçma sevişirken kimse kimse çevirip çevirmez herhalde.bu senkronize olan bir eylem.ne yani ben de pozisyon değiştirmek istediğim zaman adamı kucaklayıp cevircekmiyim..

Son düzenleme:
Esinin tipi nasil merak ettim? Cinsellik ufak boylu olunca daha mi basarili oluyomus? Oyle birsey oldugunu dusunmuyorum :) bazi erkekler seviyodur ana hepsi degildir..1.70 ortalamanin uzerinde bir boy Turk kadinlari arasinda..boyunu yontamayacagina gore bununla mutlu olmayi denemelisin.. bazi iri yapili erkeklerin minyon sevme sebepleri var ama burda yazamam..

Birde su iseal boy lafina hastayim :) yaw kimi kadin 1.70 ile superdir kimide 1.50 boyuyla super sexidir..elimizdekiyle mutlu olnaktan baska alternatifimiz yok :)

Takıntı yapmayın kendinize, ben de eşimin sülalesindeki en minyon kadınım ama kimse kurdele takmadı. Ya da eşimin herhangi “minyon olduğun için” tepkisiyle kArşılaşmadım.

Bence sadece özgüven problemi yaşıyorsunuz. Kendinizi sevin. Eşiniz yatakta nasıl düşünecek diye değil ben nasıl düşünüyorum diye hareket edin. Bana da eşiniz kısa geldi mesela, ben de öyle adamları sevmiyorum

erkekler minyon kadın sever lafı dogrudur
ruslara bakarlar ama çogunlugu minyon kadınlar tercih ederler
nedenleri
-geç yaşlandıkları yani bedenin çöküşü geç yasadıgı bilimsel olarak kanıtlanmıştır
-erkekler sarılırken kadının başının göğsüne yakım kalmasından ayrıca hoşlanırlar bu onlara benim kadınım hissiyatını daha yogun yasatır şevkat duyarlar
-yatakta hakimiyet kolaydır
-daha dogurgan oldukları ve kolay dogum yaptıkları da söylentiler arasında bunun resmi kanıtı yok ama çevrenize bakarsanız örneği çoktur
-erkek profiline daha uzak durdukları için daha dişi görünürler
size yapacagım yoruma gelince
sizin boyunuz 170 demişsiniz bence bir sıkıntı yok

Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diye :super:ben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı

Ya boyu kısa olanlarda Uzunlara ozeniyor keşke benim de boyum 170 olsa.

Eşinın boyu kısaymış sende bir sorn yok kı yanında 1.80_ 190 biri oldaydı bubkadar takıntı yapmazdın boyum 1.66 daha uzununu isterdim kısasını istrmezdım mesrla eşimde 1.88 boyu. Hiç boy olarak takılmadım. Bence pozitif olmaya bak. Senın yerınde olmak ısteyen kaç bin insan vardır bılıyomusun

170 cm öyle sandığınız gibi selvi boylu değil
bende 168 cm boyum var kemikler desen iri iri
kilo desen hamilelikten başını aldı gidiyor
narin hassas bir bedenim yok ruhumda öyle değil zaten
abarttığınız gibi bir sorun yok bence
bide üstüne bebeğimde iri
eşimde 180 yakın

Ben 178 im. Kurur duyuyorum hava atiyorum. Annem öğtetdi saolsun. Kendimi sevmeyi. Bana uzun diyenede ben uzn diğlm sen deformesin engellisin dünya standartı 170 ister derim. Ay biri yanmda laf sokunca çocuğu minyon olcak annesi gibi falan diynce bi bkasna ben diyorm o ne la öyle raxit. Oğlu olsa kız gibi top gibi olcak kıçı kadar.askerde kavgada şak diye ezecekler. Mankmısn kız sen? Kurut duy. Kizin manken oğlun boylu posunlu olcak. Onlara da şak diye sok lafı. E askerde görürz senin minyon torunununu minnoş olmaz inş diye :super:ben topuk giysem eşimi geçiyorum herkes maşallah falan diyo. Eşim eskiden dalga geçerdi özgüvenimi görünce şak diye cevabını verince artk yanında eksik kalyorm falan deçeye başladı
Bacim kendini sevde abartma yani :) engelli derken??? Sacmaliyosun bence :)

Back
X