- 10 Ekim 2014
- 32.982
- 148.660
- 798
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Ah bi de keşke bizim gibi olmayanları yermeye çalışmasak. Minyon kadın seksi,çekici olmazmış da çocuk gibiymiş de. Olay kadından biter. Shakira 1.58 cm. Çekici ve seksi bir kadın değil mi? Emilia clarke 1.60cm civarı seksi değil mi? Seksilik boyla olacak iş değil. Keşke sırf kendimizi ön plana çıkarıcaz diye bizim gibi olmayanları yermesek. Tipik kadın çekememezliği.
Kisa boylu olanlar da sizin gibi olmak ister.Bence evham yapiyorsunuz.Esiniz sizi sevmiş , beğenmiş, evlenmiş, ustelik boyunuz da normal , gayet iyisiniz .Okadar cok isterdim ki.minyon olmakbenim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum... boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle
Bende 170 cm yim ve iriyim ama hiç bir zaman rahatsızlık duymadm. Esin seninle evlendiğine göre minyon kadın istememiş nicin bu kadar kafana takiyorsun. Minyonlara citi pitı diyorlarsa irilere de boylu poslu diyorlar o açıdan bak:)Okadar cok isterdim ki.minyon olmakbenim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum... boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle
Aynen ya kısa boy çirkinlik kriteri ne demek yahuKonu sahibine destek olacağım derken kısa boylulari yerin dibine sokmayın lütfen. Kısa Boylu olup da çok güzel olanlarda var uzun yada kısa olmak mühim değil.. Mesele kendine güvenmek.
Keske benim kayinvalidem de benim boyumu posumi övse ..hicbizaman agzindan duymadim kadinin gelinim de manken gibi boylu poslu falan...iri der gecer cahil ya ..kocami da minyonlara ozendircek kadin yaaaBende hep boyum uzun ve olsun isterdim. Benim boyum 162 kemiklerim ince minyon citi piti derler hep ama bende uzun olsaydim keske derim. Benim kayinvalidemde her gordugu uzun kalipli kisiye benim yanimda ne guzel boylu poslu kalipli der vee benii gicik eder sinirim ziplar icimden saydiririm.
Lutfen bana da ogretGörümcelerim eltimin yanında ben şirek gibiyim Allahtan eşim 183 yapılı Bende 168 cm ama kemiklerim iri erkek gibiyim ama pek cilveliymişim ..
Bende hep boyum uzun ve olsun isterdim. Benim boyum 162 kemiklerim ince minyon citi piti derler hep ama bende uzun olsaydim keske derim. Benim kayinvalidemde her gordugu uzun kalipli kisiye benim yanimda ne guzel boylu poslu kalipli der vee benii gicik eder sinirim ziplar icimden saydiririm.
Ama yatakta da esin seni cok begencek canim oyle dusun ..evde seni kucana alabilcek mesela neguzelBoyunuz gayet iyi, yersiz düşüncelere kapılmışsınız.
Benim boyum 1.60 bile değil, hep uzun boylu olmayı istemişimdir
Uzun boylu kadınların ayrı bir havası var, dönüp bakmaktan alıkoyamıyor insan kendini.
Canım eşinin seni yatakta beğenmediğini nerden çıkardın. Kendi mi söyledi ya da imada mı bulundu? Yoksa sen boş yere mi takıntı yapıyorsun.Ama yatakta da esin seni cok begencek canim oyle dusun ..evde seni kucana alabilcek mesela neguzel((
Kilom hep o arada cnm hatta bi ara 59 oldum kimse begenmedi esim dahil ...bende 64 falan oldum az da etli ol falan diyo cok uzun oluyon zayiflayinca diyo bu nedemeknuzun sevmiyorum demek niye evlendinki mademBirde ne kadar guzel bir boyun var hep imremmisimdir 1.53 boyum var
Siz boyunuz 170 iken kiloyu60.65 arasi tutun bakin nekadar alimli olursunuz
Boy uzun kiloda varsa illeki iri yari deniliyor
Ama yatakta da esin seni cok begencek canim oyle dusun ..evde seni kucana alabilcek mesela neguzel((
Bosyere de yapiyo olabilirim kadinlar hisseder ya o da olabilir. Direk asla ole bise demedi ama sanki bazen kucana almak istiyo alamiyo yatakda kendi bazen kendi gucuyle yonlendirmek istiyo pek acik konusamiuorum ama zorlaniyo falan citi piti olsaydim zorlanmazdi belki daha disi bilurdu diyorumCanım eşinin seni yatakta beğenmediğini nerden çıkardın. Kendi mi söyledi ya da imada mı bulundu? Yoksa sen boş yere mi takıntı yapıyorsun.
Minyonmusunuz:))) nasil olur buÇok yanlış düşünüyorsunuz, uzun boylu olmak her zaman avantajlıdır. Takıntı haline getirmeyin bunu.
Bu arada 32 yaşındayım ve bekarım, kocam yok
Amannn kucağına almayıversin dünyanın sonu muBosyere de yapiyo olabilirim kadinlar hisseder ya o da olabilir. Direk asla ole bise demedi ama sanki bazen kucana almak istiyo alamiyo yatakda kendi bazen kendi gucuyle yonlendirmek istiyo pek acik konusamiuorum ama zorlaniyo falan citi piti olsaydim zorlanmazdi belki daha disi bilurdu diyorum
+1Biz uzunları öve öve bir hal olduk, bazı uzunlar da biz kısaları yerin dibine soka soka bir hal oldu. bastıbacakmışız, top gibiymişiz, deformeymişiz, engelliymişiz,çocuk gibiymişiz. Pes...E biz size kazulet desek hoşunuza gider mi?
Okadar cok isterdim ki.minyon olmakbenim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum... boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle
Okadar cok isterdim ki.minyon olmakbenim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum... boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?