Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Bu tarz "esmerim ama sarışınlığa özeniyorum" "balık etliyim zayıflara özeniyorum" "kıvırcığım düz saç isterdim" konularında hep böyle oluyor. Farklı tiplerdeki kadınlar kendini ön plana çıkarmak için diğer özellikleri yeriyor.

Ben de istemeden aynı davranış içine girdim. Sizin dediğinize katılıyorum aslında.

Konu sahibi siz özgüveninizi kazanmaya çalışın. Erkek arkadaşının, kocasınının çok beğendiği, yere göre sığdıramadığı, minyon kadın da var, uzun kadın da, "dev gibi" kadın da. Bundan bir anlam çıkarmalısınız. Siz kendinizi beğenin ve dişi dişi hissedin. Bunu size hissettiremiyorsa eşiniz de suçlu. Değerinizi bilmek zorunda. Normalde kimse kimseyi beğenmek zorunda değildir ama sizi seçtiyse, siz o seçtikten sonra değişmediyseniz bal gibi de beğenmek zorunda.

Görümcelerim eltimin yanında ben şirek gibiyim Allahtan eşim 183 yapılı Bende 168 cm ama kemiklerim iri erkek gibiyim ama pek cilveliymişim ..

Bende hep boyum uzun ve olsun isterdim. Benim boyum 162 kemiklerim ince minyon citi piti derler hep ama bende uzun olsaydim keske derim. Benim kayinvalidemde her gordugu uzun kalipli kisiye benim yanimda ne guzel boylu poslu kalipli der vee benii gicik eder sinirim ziplar icimden saydiririm.

Kisa boylu olanlar da sizin gibi olmak ister.Bence evham yapiyorsunuz.Esiniz sizi sevmiş , beğenmiş, evlenmiş, ustelik boyunuz da normal , gayet iyisiniz .

Biz uzunları öve öve bir hal olduk, bazı uzunlar da biz kısaları yerin dibine soka soka bir hal oldu. bastıbacakmışız, top gibiymişiz, deformeymişiz, engelliymişiz,çocuk gibiymişiz. Pes...E biz size kazulet desek hoşunuza gider mi?

Son düzenleme:
Bende 170 cm yim ve iriyim ama hiç bir zaman rahatsızlık duymadm. Esin seninle evlendiğine göre minyon kadın istememiş nicin bu kadar kafana takiyorsun. Minyonlara citi pitı diyorlarsa irilere de boylu poslu diyorlar o açıdan bak:)

Keske benim kayinvalidem de benim boyumu posumi övse ..hicbizaman agzindan duymadim kadinin gelinim de manken gibi boylu poslu falan...iri der gecer cahil ya ..kocami da minyonlara ozendircek kadin yaaa(*

Ama yatakta da esin seni cok begencek canim oyle dusun ..evde seni kucana alabilcek mesela neguzel((

Birde ne kadar guzel bir boyun var hep imremmisimdir 1.53 boyum var
Siz boyunuz 170 iken kiloyu60.65 arasi tutun bakin nekadar alimli olursunuz
Boy uzun kiloda varsa illeki iri yari deniliyor
Kilom hep o arada cnm hatta bi ara 59 oldum kimse begenmedi esim dahil ...bende 64 falan oldum az da etli ol falan diyo cok uzun oluyon zayiflayinca diyo bu nedemeknuzun sevmiyorum demek niye evlendinki madem

Ama yatakta da esin seni cok begencek canim oyle dusun ..evde seni kucana alabilcek mesela neguzel((

Çok yanlış düşünüyorsunuz, uzun boylu olmak her zaman avantajlıdır. Takıntı haline getirmeyin bunu.
Not:32 yaşında, kısa boylu ve bekarım,kocam yok

Canım eşinin seni yatakta beğenmediğini nerden çıkardın. Kendi mi söyledi ya da imada mı bulundu? Yoksa sen boş yere mi takıntı yapıyorsun.
Bosyere de yapiyo olabilirim kadinlar hisseder ya o da olabilir. Direk asla ole bise demedi ama sanki bazen kucana almak istiyo alamiyo yatakda kendi bazen kendi gucuyle yonlendirmek istiyo pek acik konusamiuorum ama zorlaniyo falan citi piti olsaydim zorlanmazdi belki daha disi bilurdu diyorum

Amannn kucağına almayıversin dünyanın sonu mu belliki eşin seni kucağına alamıyor diye takıntı yapmıyor sen niye boşu boşuna üzülüyorsun kız

+1
hayır biz konu sahibine ne güzel seyler yazdık.uzun boylulari övdük.konu sahibinin güzel sözlerini bile yalancı çıkardık nerdeyse
ama uzun bazı arkadaşlar çok abartmış olayı.
boy Allah vergisidir.insanları kırmadan incitmeden lafin nereye gideceğini düşünüp yazsak keşke.
Bana göre uzun olsun kısa olsun Allah vergisiyle övünmek doğru değil.1 cm uzatmak kendi elimizde olmayan birşeyin neyiyle övüneyim.
insanları kırmamak , kibar olmak v.s v.s bunlar daha önemli vasiflar bana göre.
konu sahibi milyonların yazdıkları yerine bazı uzun boylu üyelerin yazdıklarını okur ve uygurlasaniz daha faydalı sanki.sizin egonuz eksik belliki.
ne mutlu eşiniz ve ailesine:)
bu ara da ben fikrimi daha önce yazmıştım arada kaynamis olabilir.okumanızı tavsiye ederim.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…