Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Özellikle cümlede eşim için dedim. Uzun boylu olmayı ben seçmedim seçme hakkım olsa 170 i 1 cm geçmezdim. Uzun boylu olmayı sonuçlarına katlandiğım ve zamanla kabullendigim bir kusur olarak görüyorum ama eşim bunu sorun olarak görmüyor bunu demeye çalıştım. Kırıldıysaniz özür dilerim ama ben bir ithamda bulunmadım eşimin ithamlarını yazdım.

Hayır Estağfurullah ben kırılmadim. Hepimiz insanız uzun yada kisa bunu demek istedim.Eşinizin kriteri olabilir en doğal hakkı sadece sözlerini direk paylaşınca yanlış anlaşılabiliyor. Daha farklı şekilde ifade edebilirdiniz olarak düşündüm. Eminim sizde, konu sahibide,diğer arkadaşlarda çok güzeldir.

Zayıf olsan çitlembik gibi kemikleri sayılıyor az kilo al kilolu olsan az ye zayifla bu bizim hayatımızda var napalım dert etmeyin kendinizi sevin

Minyonlara deforme engelli çocuk gibi denmiş:)
Ben minyonum
-Topuklu ayakkabı giydiğimde çok yakışır tam standart boya gelirim
-Sarı saç olgun gösterir derler ama minyon oldugumdan yaşlı göstermiyor tersine fresh güzel görünüyor
-sevgili/eş tarafından gayet seksi bulunuyorum. Kucakta taşınabilme,evirip çevirilebilme özelliğim var erkekler tarafından istenilen bir şey
-hiçbir zaman yaşlanma söz konusu değil bodur tavuk misali hep üniversiteli kız modu yaşlanınca bile
-annem de bir minyon 48 yaşında ve bizi kardeş sanıyolar üstelik anneme 'canım 35var mısın diye sorarlar'
-lisede uzun boylu kız arkadaşlarım varken gelip bana teklif edilirdi

Yazmak istemedim ama kısa boylular şöyle böyle diye yazılan çizilen bikaç haddi aşanlar için

Bonus; erkeklere kısa boylular daha seksi gelir fantezi kıyafetler reyonunu incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız

Sevgilime sarılınca kafamın göğsüne denk gelmesi ve oraya kafamı yaslamak

Boylati deistrelim :) benim esimde cok cok cok buyuk konusurmus kisa kadinla evlenmem diye oyle bi takintisi varmis.ben 161 im ayni hisleri bende uzunlari gordugumde yasiyorum.daha bugun bile baya uzun bi kadin gordum.noldurdu sanki boyum okadar olsaydi diye gecirdim icimden.esim bana yansitmiyor ama bense sen gibi herseyden nem kapiyrm.uzun kadinlari gordugumzde esimin aklina boy meselesi geliyor mu diye kendi kendime huzursz oluyrm :/

Sen bence minyonluğu takıntı haline getirmişsin gibime geldi. Eşin seni beğenip sevdikten sonra daha niye üzülüyorsun. Çevrendeki insanların düşüncelerine bakma bence ben mesela minyonum özellikle yüzüm minyon ama beni burada taşlama şimdi :) bende aksine biraz daha olgun görünmek isterdim. Herkesin kendi görüşü işte

Boyun posun bir önemi yoktur öz güvenin yoksa..ben tepe gibi kadınlar gördüm hem şişman hem uzun girdiği her ortamda kafa çeviren gerçek bir sultan gibi duran ne ufak tefek kadınlar gördüm iki metrelik adamları parmağında oynatan önemli olan öz güvendir gerisi inan bana yalan..şiir gibi olmuş yanlız:)))))

Ben de kemikliyim ama kısa olduğum halde uzun hissediyorum ve keşke uzun olsam derin yani net bence boyunuzun kıymetini bilin

boyum 172 ve gayet mutluyum uzun olduğum için. hatta 5-6 cm topuklu giydiğimde daha da hoş olduğumu düşünüyorum. insanların bakışlarından da bunu farkedebilirsiniz.. yani tam tersi minyonluk değil, uzun boy daha çok aranılan bi kriter zannımca. benim eşim için öyle en azından :)) bence mutlu olmalısınız.

Öyle tatlı anltmışsınız ki böyle sarılıp sevesim geldi sizi:))

Konu sahbi kusura bakmayın böyle sığ saçma bişey duymadım. Erkekler sadece yatakta minyon kadın istiyorlar anca öyle zevk alıyorlar nedir. Boyuyla gurur duyan misyonları engelli katagorisine koyan Bi arkadaş var, bence yorumunuz düşünceniz en az onun kadar tiksindirici. Şükredin biraz sağlıklısınız kızınızda sağlıklı. Kızım uzun boylu olacak diye onun yerine bile üzülüyorsunuz. Diyecek çok şey var da banlanmak istemiyorum. Değmez.

Yazılanları okuyunca utandım. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyormuş bu ülkede onu anladım.
Ben de ufak tefek biriyim, kendimi kimse ile kıyaslamam, kendi dış görünüşümden son derece memnunum, erkekler tarafından ilgi görürüm ama bunun sebebi minyon olmak değil özgüvenimden dolayı olduğunu düşünüyorum. Burada kısa/uzun kadınları aşağılayan tiplerin de, dış görünüşlerinden bağımsız olarak, son derece kompleksli ve ezik olduğunu düşünüyorum. Saygılar

bende hep uzun olmak istemişimmdir amma değilim malesef ki herkesin derdi başka elindekine şükret her fiziğin avantajı dezavantajı var. çok ama çooookk saçma bi düşünce yapısı içersindesiniz madem takıntı yapacaktın eşini uzun seçseydin. diğerlerinin seni yargılaması kıskançlıktan başka bişey değil ayrıca 170 de uzun bi boy değil boşuna takıntı yapıyosun

Şu berbat erkek egemen toplumumuzda kadınlar birbirlerini nasılda yerden yere vurmuşlar..Yorumları okuyunca şaşırdım gerçekten..Güzellik öyle göreceli bir kavram ki..Bir taraftan Shakira ya bakarsın minyon tipli dehşet güzel bir kadın bir taraftan Victoria Secret mankenlerine bakarsın en az 175 boyla insanın ağzını açık bırakırlar güzellikleriyle.Güzelliğin belirli bir tanımı olamaz..Uzun olan sexsi değildir yaşlı görünür diye bir durum çok saçma..Bir kadını güzel gösteren enerjisidir,aurası ve özgüvenidir..Ayrıca hiç bir kadın bir erkeğin istediği kalıba girmek zorunda değildir.Erkekler zayıf sever diye zayıf erkekler kilolu sever diye kilolu olmak zorunda değiliz.Her kadının kendine has kendine özel güzel bir yanı vardır.Sevgili konu sahibi bence ne sen ne diğer kadınlar boyunuzu kompleks yapmayın..Sen kendini iri buluyormuşsun..Ve eşinle cinsel konuda kafanda soru işaretleri var.Ama acaba eşin dört dörtlükmü? Lütfen kendini sev..

Ben masum bulamadim valla. "Ben demiyorum esim diyor."
Gecmiste gordugunuz zorbaliklari, ezilmişlikleri boyle cikartmaya calismayin bence.
Kendinizi tatmin etmek icin esinize, esinizin begenmeyecegini bildiginiz kadinlari gosterip esinizden o kadinlar icin hakaret dinleyip icinizi rahatlatiyorsunuz. :)))
Esinizin kriterleri kimseyi ilgilendirmez. Konu sahibine de bu soylediklerinizin bir faydasi olmaz. Esinizin kisa boylulugu cirkinlik kabul etmesi, kisa olup sizden kat kat guzel kadinlarin oldugu gercegini degistiremez. :)) Herkese kendi sevdiği guzel gelir diyorum. "Eşim diyooor" diye alttan hakaret etmenize gerek yok.

Vay vay vay.... ben neymişim beeeeee.... senelerimi kendi kıymetimi bilmeden geçirmişim. Resmen bu konu ufkumu açtı, bakış açımı değiştirdi. Artık çok farklı bir kadın oldum ben

hanimlar konu cok farkli yerlere varmis ben az cok konu sahibini anladm cunku bdnde iri kıyımım üstelikde kiloluyum pff malesef. evet bircok dezavantaji var ama vücudumuz nasil olursa olsun onu kabullenmeliyiz çok şükür saglikliyiz öyle hastaliklar var ki gözün hicbisey görmüyor Allah göstermesin

canım benim senin boyunda sıkıntı yok
eşin kısa
kusura bakmssın kaynanan kısa
fıstık gibi boyun
kilon kaç şuan
60 kilo idaelin
bidaha seni eleştirdiklerinde ben normal boydayım siz kısasınız diyiver bı zahmet
çünkü anlattığın şeyler aynısını bende yaşadım
boyumuda çok seviyorum kendimide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…