Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

1.55 ı neden kıskanır ki insan :)
Nebilim erkekler onlari daha dişi goruyomus ozellikle yatakda ...benimkide acaba ole mi dusunur icten ice diuye korkuyorum acaba beni erkekso gorurmu ki falan diyorum mesela esim beni bazenn kucana almak istiuo ama ne mumkun

Nebilim erkekler onlari daha dişi goruyomus ozellikle yatakda ...benimkide acaba ole mi dusunur icten ice diuye korkuyorum acaba beni erkekso gorurmu ki falan diyorum mesela esim beni bazenn kucana almak istiuo ama ne mumkun
Evet bana bı psikolog demişti ben kötü hissettiğimde erkekler minyon sever diye nedense

Esin seni baştan öyle semis beğenmiş niye seninle evlendikten sonra fikir değiştirsin ki

Hoslanmamis olsa baştan bulurdu minyon birini

Ben hiç rastlamadım öyle erkeklere .hep boylu kadınlara hayran olurlar.yatak meselesine gelince eşimle konuşurken o ne öyle çocuk la yapar gibi demişti.

Lannnn şimdi içime kurt düştü bende 1.75 boyundayım ve bende kalipliyim şaka dimi bu

175 boyum hiç böyle bişey düşünmedim. Kemikli olmaktan kastınız nediranlamadım. Seksi değilim diye hiç düşünmedim aksine bacak boyum normalin üzerinde ve bence fazla dikkat çekiyor.. eşiminde seksi bulduğundan şüphem yok. Aksine küçük tiplerden hoşlanmaz. Eşin seni tercih ettiyse demekki seni beğenmiş. Kafanı boş yere yoruyorsun.

Nebilim erkekler onlari daha dişi goruyomus ozellikle yatakda ...
Allah Allah bunu da nerden çıkardın ki. Çeşit çeşit insan çeşit çeşit tercih var. Sen aranızdaki cinsel problemi kendi bedenine bağlıyorsun ama büyük ihtimalle alakalı değil.
Takıntı olmuş sende bedenin. Sorun boy pos leğen kemiği değil. Senin özgüvensizliğin.

Böyle şeylere takılmayın, eşiniz size aşık olmuş ki evlenmiş, biz kadınlar fiziksel görünümü çok fazla takıntı yapıyoruz nedense, boy, kilo, yüz güzelliği, estetik hatlar, örneğin tümüyle "bize göre" yakışıklı bulduğumuz bir adamın yine "bize göre" çirkin olduğunu düşündüğümüz bir kadınla evlendiğini duyunca ayyy bu kadar yakışıklı bir adam böyle bir kadınla mı evlenmiş gibi haddimizi aşan yorumlar yapıyoruz veya tam tersi çok güzel olduğunu düşündüğümüz bir kadının çirkin olduğunu sandığınız bir adamla birlikteliğine hayret ediyoruz, halbuki onlar bize göre çirkin ya da güzel, ki bunlar göreceli kavramlar, gönül kimi severse güzel o'dur aslında.

160 ım 53 kiloyum genede eşim beni kucağına alamıyor görünce kahkaha attım valla.
Her insanın kendine göre çekiciliği vardır. Bukadar takıntı yapmayın. Genelde kıskanan insanlar böyle itici konuşur. Bacak boyun yeter her kıyafet size yakışıyor bence

Ben de 1.75 im kalıplıyım..
Vurdum mu boğayı deviririm.
Karbonat Erol gibi
Ama ben kendimi çok seviyorum.
İlk iş kendini sevmeli insan zaten.
Erkeklerin minyon kadınlardan hoşlandığını da kim demişse iyi uydurmuş
Herkesin görüşü farklı..

Senin boyun normal,aksine eşinin boyu kısa.Kadinlar da genelde uzun boylu geniş omuzlu erkeklerden hoşlanırlar,ama eşinin bunu dert edip üzüldüğünü hiç sanmıyorum :) İkinizde birbirinizi görüp beğenip evlenmissiniz,şu saatten sonra şöyle böyle olsaydı daha iyi olurdu demenin hiç bir anlamı yok.Hele de değiştirmeyeceğiniz şeylerse.
Kayinvalidenlerin fikri bu yönde olabilir,bu onların beğenisi.Sen niye olması gereken oymuş gibi düşünüp üzülüyorsun?
Kendine güven,kendini oldugun gibi sev.

Son birşey söyleyeyim,eğer eş adayım minyon olduğum için benimle daha iyi sevisilecegini dusunseydi bundan üzüntü duyardım,Onu başka özelliklerim ve vasıflarımla etkileyemediğim için.

1.70 olmayı isterdim. Herkes kendinde olmayanı istiyor

Herkesin derdi farkli kiminin derdi ekmek kiminin yuzugundeki elmasin karati .. bu soz geldi aklima neden kuruyorsunuz kafanizda sahi hayati zindan etmek hosunuzami gidiyor dusunupmu akliniza geliyor yada evet minyon daha iyi desek napacaksiniz bosanacakmisiniz ?

Boylarımızı değişelim benimki yazıyla bir buçuk metre cm cinsinden 150 cm rakamla 1,5 m.

İyi de memleket minyon tipli kadın kaynıyorken eşin seni seçmiş.
Zevkine uymasa niye seçsin?

Aman bütün derdiniz bu olsun allah başka dert vermesin :)

O nedir ya her erkek minyon kadin ister.
Cok yanlis.
Benim annemin kizlarida ufak tefektir gelinide oyle oda tam tersi iri yari hanimlari gorunce heyt be ne kadun hic bir yeri agirmaz der:)))ne guzel der.
Ben minyom bir kadinim yasimdan 6.7 yas kucuk gorunurum tek olumlu tarafj yas mevzusu
Ama esimden cinsellikle alakali iri kadin minyom kadin muhabbeti hic yapmaz
Sen bu konuda hassaslasmissin ya hep oyle anliyorsundur

Kim diyor bunu ya herkesin bakış açısı farklıdır. Genelleme yapmak yanlış. Keşke boya kiloya takılmasak şükretmeyi bilsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…