Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Birde ne kadar guzel bir boyun var hep imremmisimdir 1.53 boyum var
Siz boyunuz 170 iken kiloyu60.65 arasi tutun bakin nekadar alimli olursunuz
Boy uzun kiloda varsa illeki iri yari deniliyor

Düşündüm de konu sahibi,sana şöyle diz altı belden kemerli bir elbise ne kadar güzel yakışır, güzel taşırsin..
Değil mi ama mesela o elbise bana maksi elbise olur, jeanler bile uzunlara göre ya paçaları kestirmek ya da kıvırmak zorunda kalıyorum, bir de benim açımdan düşünülsün, yetişkin kotlarına bakamıyorum genç ve çocuk reyonlarından 15-16 yaş jean'i almak zorunda kalıyorum

Bu sene bol paça jeanler yine moda olmuş, alamam ki paça arkamdan sürünecek arkadaşın kotunu ödünç almışım gibi

1.74 biyundayim. Voleybolcu gibi omuzlarim var. Bu boyda topuklulari da cektim mi super oluyor. Allah boy pos vermis ne guzel işte.

Siz cevrenizdekilerin laflariyla bunlari dusunuyorsunuz. Ne sacma! Neden kiskaniyorsun minyonlari? Kv den oyle seviyor diye mi!

Silkelen ve kendine gel cnm. Birisi bir laf sokmaya kalkarsa endamım yeterrrr de

Allahım ne ladar güzel bi dert .bende 1.73 um ama kesle 1.80 olsaydim.derdinize aşık oldum bende boyle sacma dertler istiyorum amin

cnm kaynana tarafı iste esmer olsan açık tenlileri sevecekti açık tenli olsan esmer de esmer diyecekti. uzun olsan minyon ya da minyon olsan uzunları övecekti. mesela ben açığım eşinin cici annesi kim nişanlansa eşime der ki cok dindar kapalı hoş bir kizyani sıkıntı sen değil.

Aynen öyle.bi de esimin yaninda elin kizlarini ovdukce sinir oluyordumb. önceden çok takiyordum kayinvalidemin sözlerini şimdi umrumda degil

Boyum 1.55 eşim bir amper boyun var deyip durur oda boyumun kisaligini sorun eder.... bende hep uzun boylulara ozenmisimdir ...hayat hep kendinde olmayanı istetirmis ...

Boyunuz uzun değil gayet ideal. Benim 178 hatta leğen kemiğim yüzünden konu açmıştım. Ama eşim cinsel olarak beğenmez konusuna katılmıyorum dünyada tüm mankenler modeller en seksi kabil edilen insanlar boylu poslu. Üstelik esin uzun seviyormuş ki evlenmiş seninle. Mesela benim eşime şu kadın güzel mi diye sorsam aman bastı bacak boya bak o ne der. Eşim için kısa boy çirkinlik kriteridir. Özellikle cinsellikte ayakta vs vs bikac pozisyonda topuklu giymeden daha rahatız. Eşim kucağına alabilecek güçte. Yanı ben sorun ettiklerinizi kabul etmiyorum. Garip bir kaynanam var beni sevmez ama boyumla bir övünür görseniz şaşarsınız

Boyunuz gayet iyi, yersiz düşüncelere kapılmışsınız.
Benim boyum 1.60 bile değil, hep uzun boylu olmayı istemişimdir
Uzun boylu kadınların ayrı bir havası var, dönüp bakmaktan alıkoyamıyor insan kendini.

Konu sahibine destek olacağım derken kısa boylulari yerin dibine sokmayın lütfen. Kısa Boylu olup da çok güzel olanlarda var uzun yada kısa olmak mühim değil.. Mesele kendine güvenmek.

Ben de minyonum,ama zannettiğiniz kadar avantajlı da değiliz.12 yaşındaki oğlumla aynı boydayım. Ve kimse annesi olduğuma inanmaz,ablan dediklerinde anlıyor kuzum benden bahsedildiğini. Kaşık kadar yüzüm,minicik ellerim var. Aslında 1.64 boyum ama 50li kilolarda olunca,mini minik bi kadınım.seviyorum kendimi ama hani insan sahip olamadığı şeylerin delisi olurmuş ya,az daha boyum olsa fena da olmazdı. Kısacası sevin kendinizi

Olaya mankenlikten falan girmiycen hiç, sonuçta gösteri dünyası... boy gösteriş,endam için önemlidir. Minyon biri giydiğinde pek dikkat çekmeyecek kıyafetler uzun kadınlar tarafından giyildiğinde çok çekici hale gelir. Bu konuda çok avantajlısınız. Boyunuz sizi dikkat çekici yapar. Ha işin cinsellik boyutunu bilemem. Ama önemli olan boy değil, işlev derim

Kim demiş erkeklerin minyonları seksi bulduğunu?
Kesin minyon biri uydurmuştur.
Minyon kadınlar hep sevimlilikle özdeşleştirilir.
Seksi olmak varken sevimli olmayı asla tercih etmezdim.

Ayh bende 1.64 boy.. 48 kilo... hemen hemen aynıyız... ... konu sahibi kaygılarınızı çok yersiz buldum... allah bir gün size öyle bir dert verir ki.... lütfen şükredin... gayet iyisiniz bence :)

Ah bi de keşke bizim gibi olmayanları yermeye çalışmasak. Minyon kadın seksi,çekici olmazmış da çocuk gibiymiş de. Olay kadından biter. Shakira 1.58 cm. Çekici ve seksi bir kadın değil mi? Emilia clarke 1.60cm civarı seksi değil mi? Seksilik boyla olacak iş değil. Keşke sırf kendimizi ön plana çıkarıcaz diye bizim gibi olmayanları yermesek. Tipik kadın çekememezliği.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…