Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Uzun ince iyidir.Kilo da goturur uzun boy.Iri gosterse de kilo alinca kisa boyda yuvarlaga doner daha kotu.Ama minyon da uzun da olsan zayif olacaksin arkadas ya.Yasi bir atiyor her giydigin yakisiyor

Ne biçüm şeylere takılıyosunuz siz ya aşın bence bunları içinde patlacagına bunları eşinle konuş ve düşüncesini öğren kendi kendini yiyip biitrmişsin be. Bende 1.70 im boyumdan cokta memnunum kısa olmakta istemezdim boylu insanlar daha alımlı olur giydiğini üstüne yakıştırır. Ama eşin ve cinsellik konusunda sen bunları taktıkca negatif enerjın ve rahat olmayan tavırların bence karşıyada yansıyor. Ne olur yani sorsan eşine fikrini ne kaybedersin ??

Bence çok güzel vücut ölçülerin bende söylediğin boylarda ve yapıda biriyim ama çok hoşuma gidiyor senin yerinde olmak isteyen bir dünya çevremde 1.55 ilk insanlar var anlam vermedim eşinin ailesi tarafını bizdede tam tersi boylu poslu yapılı massallah derler senin boyunda olmak icin insanlar pazarda bile topuklu giyiniyor bence çok şanslı birisin fiziksel özelliğinle gurur duy ayrıca görümcen minyon çocuk yapicak sende heybetli bir çocuk dogurucam de iyi laf olur onlara

Ben lisede falan kendimi 1.65 boyumla orta boylu hatta çevreme göre uzun sanıyordum ama bana bile minyonsun diyorlar.Benden daha kısa olup iri kemikli olan arkadaşlarım benden uzunmuş gibi duruyor..
Minyonluk boyun niceliğinden daha çok el ,ayak,yüz,kafatasının küçük olması ve ince kemikli olmakla ilgili sanırım.

Çıtı pıtı diye kızları öven kayınvalidelere de gerçekten şaşırdım çünkü bizim sülalede bastığı yerden ses getiren gelin makbuldür

Ya ben minyonum bana da birileri, birilerinden bahsederken uzun boylu endamlı diyorlar. Kim bunlar ya çete gibi birbirimize düşürüyorlar.

Uzun boylu sexi ve endamlı bir duruştur;
minyonda çıtı ptı güzel görünürler;
herkes kendi eşine ve sevgilisine bakar

Sanırım kıskançlık kriterlerinize ben cuk diye oturuyorum. Minyon, süslü ve yüzünden yaşı belli olmayan çıtı pıtı dediklerinizden. Benim eşim de minyon tipleri sever. Ama ben bütün erkeklerin minyon sevdiğini zannetmiyorum. Hatta toplum olarak bizim güzellik anlayısımiz boylu kadındır. İnanın bizim de minyonluģumuz bizi rahatsız ediyor. Daima topukli giymek istiyorum. Çünkü ufak tefek olmak istemiyorum. Kalabalık yerlerde ense hizasında kalmanın ne demek olduguna dair bi fikriniz var mı. Mesela asla konserlere gitmem.. bilin bakalım neden? Bence uzun olmak iyidir. Hiç kendinizi üzmmeyin boşuna. Mümkünse gidip şükür namazı kılın.

Bizde ne yoksa ona özeniyoruz.. ne kadar doğru dediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…