Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

bende minyon bir kadınım hep.uzun boylu olmak istedim bu bir avantaj bence sen dezavantaja cevirmissin algi meselesi demekki takinti yapacak bir sey yok cok sanslisin

Boşa kuruntu yapmışsınız bence.
Şöyle bir gerçekde var türk erkeklerinin büyük bir çoğunluğu rus kadınlara bayılır. Ve rus kadınlarda bariz uzun iri kemikli geniş omuzlu kadınlardır. Bide bu açıdan düşünün. Hani genelde erkekler minyonlardan hoşlanırmis öyle gösteriyor araştırmalar diyorsun ya. Al o iste o tezi çürüttum
bence size yakışacak saç rengi falan deneyin değişiklik yapın kendinizde.
Bir kırmızı ruj bile bir kadını sexi yapar. Isterse 100 kilo olsun hiç önemli değil.
Ama anladığım kadarıyla sizi ezmişler kötü hissettiriyorlar. Kıskanıyorlar ayol boynumuzu posunuzu.ne uzuluyorsunuz. Artı kendini kadın gibi hissetmiyorum diyorsun ya bence esin hissettirmiyor bunu sana sende sorun yok.
Ayrıca esin kısa sen uzun değilsin 175 kısa bence bir erkekge göre hele bide ince yapılı biriyse boy da göstermez kendini sıkıntı.
Bence sen bu kendini kadın gibi hissetmek için değişiklikler yap. bak kendine ihmal etme. Yeni kıyafetler al değişiklikler yap kendinde taş gibi hatunsundur eminim.ufak dokunuslarla moralimi duzeltebilirsin.

Bide erkeklerin de kadınlar gibi zevkleri tercihleri değişkenlik gösterir genelleme yapamayız.
Mesela ben 180 altında erkeklere kısa gözüyle bakıyorum:63:. benim boyum 163. uzun iri yarı erkeklerden hoşlanıyorum.bir başkası daha ufak erkeklerden ya da daha uzun erkeklerden hoşlanır bilemeyiz. Benim tercihim 180 190 arası:KK53:. 195 çok uzun istemem mesela.:KK12:
Erkeklerde insan olduklarına göre hepsinin zevki tercihi farklıdır degul mi.
Ayrıca arkadaşlardan demis mankenler de hep uzun yani. Kızınıza bırakın uzun olsun belki polis subay olmak isteyecek boy oralardada lazım. Belki manken oyuncu olacak boy buralarda önemli.
Teyzem 180 valla kadın gibide kadındır yani oda iri kemikli bayılırım kadına güçlü kuvvetli nesi kötü bunun.
Halinize sukredin sağlığınız yerinde eksik uzvunuz yok. Neyse uzattım kuruntunuz boşa yani.:21:

Türkiye ortalamasına göre bile kısayım ama elimde olsa 1.65'ten uzun olmak istemezdim. Minyon bir kadınım yaşımdan küçük gösteririm bu artık hoşuma gidiyor eskiden olmasa da. Minyon olmak daha çok yüzünüzle alakalıdır bu arada.
İri kemikli olanlar genelde yaşından büyük gösterir özellikle ergenlik döneminde. Minyonlar doğum açısından daha avantajlı demişler ben tam tersi diye biliyorum ama yanlış da olabilir.
Önemli olan sizin kendi kriterlerinizdir.
Uzun boya uzun elbise, etek çok yakışıyor. Boyunuza göre ideal kiloda olursanız ve fiziğinize göre giyinmeyi bilirseniz hangi boyda olursanız olun dikkat çekersiniz. Ben bu boyumla dizüstü çizme giysem komik olur mesela. Uzun boy kiloyu da kaldırır böyle bir avantajı var. Aldığınız bir pantolonu terziye vermeden giymek ne güzeldir:KK51:

Şimdiye kadar bir densiz hariç hiçbir erkek boyumla ilgili olumsuz bir şey söylemedi o söyleyene de yüz vermediğim için bilenmiş meğer. :KK53:

Bu konuda bir sürü hadsiz kısa boylularla dalga geçmiş. Bir insanın elinde olmadan, kendi seçmediği bir özelliğiyle vurmak ne akıl işi ne mantık işi. Konuda ne kadar çok kompleksli kuğu(!) varmış :KK53: Tüm uzun boylu hanımlar alınmasın.

Bir insan bir şeyin lafını ne kadar çok yapıyorsa o konuda yarası vardır. Konu sahibinin kayınvalidesi de kendi boyu konusunda kompleksli anlaşılan.

Minyon kadınları her zaman sempatik bulmuşumdur. Ama hiç bir zaman seks tanriçası gibi görmedim.

Kadın kadın gibi hissettiği süre kadındır.
Bu bahsettiğin tamamen yapı meselesi, boyum seninle aynı (1.70) fakat bu konuda seninle aynı düşünmüyorum.

Bu boylarda olup mükemmel vücut orantılarına sahip olan kadınlar da var yine bu boylarda erkeksi iri kemikli kadınlar da var.

Aslında senin sorunun boy değil tamamen fiziksel yapını sorun ediyorsun.

Şarkılar türküler hep uzun boylulara yazılmıştır, mesela "ben bir selvi boylu yardan ayrildim",
Filmlerde "selvi boylum al yazmalım " gibi.
Minyon gecen sarki bilmiyorum.
Boyum 163cm ama 168cm falan olmak isterdim...
Kaynanan kıskanıyordur.

Keske benim kayinvalidem de benim boyumu posumi övse ..hicbizaman agzindan duymadim kadinin gelinim de manken gibi boylu poslu falan...iri der gecer cahil ya ..kocami da minyonlara ozendircek kadin yaaa:KK43:(*

Valla benim kayinvalidemde beni hic ovmedi ne guzel citi piti gelinim var diye nerde uzun kalipli gorse agzinin suyu akiyor resmen. Kocan eger citi piti sevseydi oyle evlenirdi seni seviyor demekki ne guzel iste uzunsun

Genelde kaynanalar uzun boyu över diye biliyorum bende. Kaynananiz bilerek yapıyor olabilir mi?
Bende minyonum pekte avantajını görmedim. Ozenicek bi durum yok bence.
Size elbise etek çok yakışır .

Okadar cok isterdim ki.minyon olmak:KK43: benim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum...:KK43:boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle:KK43:

Oyle dusunmeyin guvenin kendinize. Bende minyonum ama uzun boylu kadinlari daha havali buluyorum mesela ;)

Ben 1.67 boyundayim esimde 1.70 ben 66 kiloyum esim 58 :KK70: fakat ben bu durumdan hic sikayetci degilim esimin tarafi hep kisa boylu oldugu icin bana bayiliyorlar ki oyle uzun bi boyum yok onlara gore uzun kaliyorum omuzlarimda genis hatta bazen sakalasiriz esini kucagina alsana diye esimde al al da bi gorsunler der alirim guleriz ben bunu kompleks haline getirmedim aksine cok guleriz:KK39: kendimide gayet sekdi ve yeterli buluyorum bence sende oyle olmalisin esine caktirma bu durumu belli ediyor olabilirsin istemeden. Sana tek tavsiyen özguvenli ol kendine yakisani giy fazla kilo alma ben diyetteyim suan mesela:KK39:

174 üm, eşimde dahil ailesinde en uzun benim.
Kendimi çok seviyorum, eşiminde çok beğendiğini düşünüyorum. Topuklu giy istersen diyor ama ben giymiyorum.
At gibi diyince bile hoşuma gidiyor, leğen kemiklerimi canavar kamyonların akslarına benzetiyor, bayılıyorum :KK53:

Bende mi bi gariplik var acaba :KK70:
Allahim :KK53::KK53:post sahibi arkadasa yorum yazacaktim ama size cok guldum yaa:halay::halay: canavar kamyonun aks ı ne :KK56: esinin benzetmesi de ayrı bi alem:KK70: siz cok yasayin emi

Okadar cok isterdim ki.minyon olmak:KK43: benim boyun 170 sayilir ve oldukca kemikli biriyim omuzlar genis legen kemiklerim bile baya belirgin kemikliyim.bariz gorunuste kendimi kaba hissediyorum akrabalarim ve esimin akrabalari ailesi icinde neredeyse en kalipli benim diyebilirim esimin aile ve akrabalarinin erkekleriyle ayni kaliplardayim ayni boylardayim genelde ..esimde 175 anca..aramizda cok ama cok az fark var hatta ayakkabi giyince ben ayni boydayiz...esim beni gorerek evlendi tamam ama cinsellik konusunu dusununce acaba diyorum? Kim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus..bunu bazen esim de de seziyorum ya da paranoya yapiyotum bilemiyorum..ama genelde kucuk seylerden hoslaniyor mesela esyalarin bile kucugunu seviyor sunu alalim kuchk sirin heryere sigar tarzi konusuncs icime bisey oturuyor..kaynanam falan da mesela biriinin gelininden falan bahsdince ay cok guzel.minyon piti piti bayildik tarzi konusuuyolar...onlar resmen ole sevdiklerini belli ediyolar ama mesela gecen biriinden bahsediyilar kaynannamin kiz kardesi goruch usulu bazen kiz goruyo ogluna biyerlerde sora konusuyolar aralarinda aman cok iri hantal begenmedim ben falan diyolar...bide gorumcem minyon onun kizi icin annesi gibi minuon olcak diye seviyilar hani anlarsiniz hosuna gidiyor hepsinin minyon olmasi torunlarinin falan..ama benim kizim icin bu sen gibi iri olcak diyolar sadece...onlar iri dedikce ben hakaret gibi hissediyorum...iyice taktim ya yanimizdsn minyon ve bakimli biri gecse resmen kiskaniyorum acaba ne dusundu falan diyorum...sevgi anlaminda degil.sevgisinden eminim cok sukur sever sayar ilgilenir oper koklar sma cinsrllik konusunda tek takintim...beni sevdi evlendi ama mecburiyetten bole kalipli belkide cok da arzulamadigi biriuyle iliski yasiyor diye paranoya yapiyorum.ben minyon olsam sanki daha cok zevk alcak gibi hisssediykrum afedersiniz biraz kelimeler acik oldu ama..nebilim.kendimi onla yatakts ozellikle erkek gibu hissediuorum bazen irilihimdem kemiklerimden oturu..o da ole dusunuuomudur acaba..bazen cok pardon ama ereksiyin sorunu da yasiuor acaba etkilenmiyormu benden ..ona da gidip sen minyon mu seviyosun tarzi bise sormam essegin aklina karpuz kabugu sokmayalim.simdi..ama bu dusuuncrden kurtulamiuorum...:KK43:boyu 155 160 arasi olanlar ozellikle lutgen hicbizaman takinti yapmayin kisayim.diyr falan ..her erkegin yatak fantazisinde minyon kadin varmis genelde diye duydum esleriniz sevgilileriniz konusunda icinizde rahattir boylelikle:KK43:
bende kisa olup keske uzun olsaaammmm diyenlerdenim Allah uzun boy vermis size daha ne olsun..biz kadinlari isi de zor kisa olsan ufak tefek derler uzun olsan sırık gibi derler:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala: ki cok asiri uzun degilsiniz hic takilmayin :super::super::super::super:

Ben 1.62 'yim. Kendimi hiç minyon olarak görmedim, en azından fiziksel olarak. (yüz hatlarım küçüktür)
1.55 - 1.60 minyon mu oluyor ben mi yanlış biliyorum :KK47:

Konu sahibine destek olacağım derken kısa boylulari yerin dibine sokmayın lütfen. Kısa Boylu olup da çok güzel olanlarda var uzun yada kısa olmak mühim değil.. Mesele kendine güvenmek.
Hanımefendi bütün çocukluğum uzun boylu olduğum için yaşından büyük göstermem yüzünden tacizlerle geçti, liseye kadar herkes benle dalga geçti zorbalığa maruz kaldım. Evlenene kadar bu boyla koca bulamayacaksın baskısı yaşadım. Türkiye standartları yüzünden kıyafet bulmakta zorlaniyorum çoğu zaman kıyafet kısa gelince damga yiyorum. Diyeceğim o ki iki tane güzel özelliğiyle bırakın sevinelim. Çoğu erkek minyonlari sever bunu herkes bilir. Benim eşim uzun sever böyle erkekler olduğunu da anlatmaya çalıştım. Siz de komplekse girip gereksiz yüklenmeyin.

Bir yazıda iltifat adı altında hakaret nasıl edilir?Ne de güzel göstermişsin bunu...Merak etme bacımmm biz sadece yatakta değil her yerde mükemmeliz minyon kadınlar olarak:duduk:

Vucudunuza göre giyinmek en güzeli özellikle ceket kalem etek tarzı çok yakışır.
Benim elti de kemikli uzun boylu pantolon giyince bir tuhaf duruyor legen kemikleri çok geniş mesela diz altı elbise giyince de çok hoş duruyor.
Gerçmi ben uzun boylu kadınlar hep houma gitmiştir.
Şimdiki nesilin çogu küçük minyon zaten.
Dua edin eşiniz sizden küçük durmuyor
Eltimin kocası yanında çocuk gibi durur.
Hem kalıp olarak hem boy olarak

Komplekse girmek icin herhangi bir sebebim yada kendimle bir sorunum yok. Düşüncelerinizi fikirlerinizi elbette söyleyebilir kendinizi beğenebilirsiniz...Sözlerim bu kısma değil. Ancak fiziksel özelliği sizden farklı olan kesime karşı yapmış olduğunuz açıklamanın konu sahibinin yakınları tarafından kırıcı şekilde söylenilen sözlerden farkı olmadigini düşünüyorum. Aşağıdaki gibi. Tartışmak değil doğru şekilde ifade etmekten yanayım.

Mesela benim eşime şu kadın güzel mi diye sorsam aman bastı bacak boya bak o ne der. Eşim için kısa boy çirkinlik kriteridir

Konu sahibesi ben sizi anlıyorum ;sizin kadar uzun değilim 1,68 im ama iri kemik konusundan bende muzdarıbım :// Hele leğen kemiklerim bir gün çocukların kafasını kıracak ;kucağıma atladıklarında ağlayarak ayrılıyorlar abartsız söylüyorum :olamaz:.

Kilom yok ama ince kemikli olsam daha zarif olurdum diye düşünüyorum ,haliyle omuzlar felan geniş olunca bazen bende kendimi öyle kötü hissediyorum .Ama su da bi gerçek ki ,dışarıda rahat 10 cm topukla gezerim evde düz taban gezince,"Allah ım resmen yerdeyim ne kadar kısaymışım meğer "diyorum evin içinde gezerken zeminle asıl mesafemi görünce yanı :oops:Sanki asıl sorun boydan ziyade kemik yapılarımızın ince olmayışı ile alakalı.o_OErkekler de minyon değil de zarif kadın seviyorlar bence tabi bu durumda bu kadar yazdım da size faydam olcak bısey yazamadım :KK64:

Back
X