- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
- Konu Sahibi smollgirl20
Ben de minyonum. 1.60 boyum. Ben de en az 1.70 olmak isterdim. İnsan kendinde olmayana özeniyor sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok size direkt hakaret ediyormuşum gibi algılayın lütfen.Ben masum bulamadim valla. "Ben demiyorum esim diyor."
Gecmiste gordugunuz zorbaliklari, ezilmişlikleri boyle cikartmaya calismayin bence.
Kendinizi tatmin etmek icin esinize, esinizin begenmeyecegini bildiginiz kadinlari gosterip esinizden o kadinlar icin hakaret dinleyip icinizi rahatlatiyorsunuz. :)))
Esinizin kriterleri kimseyi ilgilendirmez. Konu sahibine de bu soylediklerinizin bir faydasi olmaz. Esinizin kisa boylulugu cirkinlik kabul etmesi, kisa olup sizden kat kat guzel kadinlarin oldugu gercegini degistiremez. :)) Herkese kendi sevdiği guzel gelir diyorum. "Eşim diyooor" diye alttan hakaret etmenize gerek yok.
Yok size direkt hakaret ediyormuşum gibi algılayın lütfen.
komik bir ön yargıymışKim ne derse desin erkekler icgudusel olarak minyon kadinlari daha seksi buluyormus.
Olup olmamasını tartışmıyorum sadece uzun da olsam eşim beni beğeniyor demeye getirdim konu sahibi bir de böyle baksın istedim. Sizin egonuzla uğraşıyorum. Ben dünyada en çirkin ilan edilsem ne olur. Nikahlı kocam güzel görüyor bana yeter. Ne abarttinizBana hakaret ettigin icin tepki vermiyorum. Uzun kisa farketmez kendini kusursuz sanip, herkese hakaret edene tepki veririm ben.
Dunyadaki en guzel, en kusursuz cift siz degilsiniz heralde. Baskalarinin "cirkinlik kriteri!" Olarak gordugu ozelliklerde sizde vardir belki. :))) Birde öyle bakin diyorum.
Bu yoruma pek katılamadımbenim boyum 180 kilom da 70ve ben cok memnunum iyi ki minyon degilim o ne öyle cocuk gibi.. daha ihtişamlı oluyor insan iri olunca
Olup olmamasını tartışmıyorum sadece uzun da olsam eşim beni beğeniyor demeye getirdim konu sahibi bir de böyle baksın istedim. Sizin egonuzla uğraşıyorum. Ben dünyada en çirkin ilan edilsem ne olur. Nikahlı kocam güzel görüyor bana yeter. Ne abarttiniz
Eşimden uzunum o memnun ben memnunum ama;Boyunuz uzun değil gayet ideal. Benim 178 hatta leğen kemiğim yüzünden konu açmıştım. Ama eşim cinsel olarak beğenmez konusuna katılmıyorum dünyada tüm mankenler modeller en seksi kabil edilen insanlar boylu poslu. Üstelik esin uzun seviyormuş ki evlenmiş seninle. Mesela benim eşime şu kadın güzel mi diye sorsam aman bastı bacak boya bak o ne der. Eşim için kısa boy çirkinlik kriteridir. Özellikle cinsellikte ayakta vs vs bikac pozisyonda topuklu giymeden daha rahatız. Eşim kucağına alabilecek güçte. Yanı ben sorun ettiklerinizi kabul etmiyorum. Garip bir kaynanam var beni sevmez ama boyumla bir övünür görseniz şaşarsınız