• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minyon kadinlari kiskaniyorum:(

Ben de minyonum. 1.60 boyum. Ben de en az 1.70 olmak isterdim. İnsan kendinde olmayana özeniyor sanırım.

Biz Kadınlar hep bizde olmayan şeyleri ister Özen’iniz fıtratımızda var bu gerçek lakin kendinizle barışın kimi yakınınız da olsa sizi kıskanabilir istemeyebilir size yem atar zaaflarınızı keşfedip bulmak ve uğraşmak ister malesef olağan durumlar. Ben de minyonlara bayılırım arkadaş çevrem de hep minyon ama ben olamam o da gerçek ancak kendimi öldürürcesine diyet yaparsam ki değmez mutlu olamam yaptım daha önce zira size gıcık olan biri minyon olsanız bu kez de Zaten tersi ile sınar neden kafaya takıyorsunuz Türk erkekleri minyon olsan Avrupa kadınlarına özenir öyle olsan öinyonlara erkekleri doyurmak mümkün değil sen kendini doyur mutlu ol yeter boşver ne takiyorsun değer mi yahu

benim boyum 180 kilom da 70 :D ve ben cok memnunum iyi ki minyon degilim o ne öyle cocuk gibi.. daha ihtişamlı oluyor insan iri olunca

Ben masum bulamadim valla. "Ben demiyorum esim diyor." :KK70:
Gecmiste gordugunuz zorbaliklari, ezilmişlikleri boyle cikartmaya calismayin bence.
Kendinizi tatmin etmek icin esinize, esinizin begenmeyecegini bildiginiz kadinlari gosterip esinizden o kadinlar icin hakaret dinleyip icinizi rahatlatiyorsunuz. :)))
Esinizin kriterleri kimseyi ilgilendirmez. Konu sahibine de bu soylediklerinizin bir faydasi olmaz. Esinizin kisa boylulugu cirkinlik kabul etmesi, kisa olup sizden kat kat guzel kadinlarin oldugu gercegini degistiremez. :)) Herkese kendi sevdiği guzel gelir diyorum. "Eşim diyooor" diye alttan hakaret etmenize gerek yok.
Yok size direkt hakaret ediyormuşum gibi algılayın lütfen.

Yok size direkt hakaret ediyormuşum gibi algılayın lütfen.

Bana hakaret ettigin icin tepki vermiyorum. Uzun kisa farketmez kendini kusursuz sanip, herkese hakaret edene tepki veririm ben.
Dunyadaki en guzel, en kusursuz cift siz degilsiniz heralde. Baskalarinin "cirkinlik kriteri!" Olarak gordugu ozelliklerde sizde vardir belki. :))) Birde öyle bakin diyorum.

önce kendını sevmeye bak ,

sana laf sokanada totosunu yere yakından korkacaksın derler dogruymuş dersin laf arasında

Bana hakaret ettigin icin tepki vermiyorum. Uzun kisa farketmez kendini kusursuz sanip, herkese hakaret edene tepki veririm ben.
Dunyadaki en guzel, en kusursuz cift siz degilsiniz heralde. Baskalarinin "cirkinlik kriteri!" Olarak gordugu ozelliklerde sizde vardir belki. :))) Birde öyle bakin diyorum.
Olup olmamasını tartışmıyorum sadece uzun da olsam eşim beni beğeniyor demeye getirdim konu sahibi bir de böyle baksın istedim. Sizin egonuzla uğraşıyorum. Ben dünyada en çirkin ilan edilsem ne olur. Nikahlı kocam güzel görüyor bana yeter. Ne abarttiniz

170 ve kalıplıysanız iri duruyor olabilirsiniz benim boyum 163 ama kemiklerim fazla kalın olmadığı için 59 kilo olmama rağmen 36 beden giyiyorum ve zayıf gösteriyorum. Ama bence uzun ve kalıplı olmakta kötü değil bazı erkekler böyle kadınlardan hoşlanıyor.

Bence sen boyundan deyil vücut hatlarından rahatsızsin 170 boy çok uzun deyil ki bel kıvrımı daha kadınsı vücut hatları senin istediğin bence yoksa boyun öyle uzun deyil ve açık söylemek gerekirse bende cogu erkeğin minyon bayan sevdiğini düşünüyorum uzun bayanlar her erkeğin harcı deyil cunki :) hem dikkat çekici oluyorlar bide bizim türk erkeğinde kolumun altında dursun sarıp sarmalayim fikri var sanki... minyon bayanlar çoğu erkeğin ilgi alanına girerken uzun boylu bayanlar uzun boylu erkeklerin ilgi alanına giriyo kendinden uzun veya aynı boyda bayanla olmayı hazmedemiyo bizim erkekler

Çok saçma dert ettiğin şey. Ve sana sürekli böyle laf sokmaları da çok saçma. Benimkiler de hep uzun boylu kızları övüp duruyorlar benim kısa boyumu eleştiriyorlar. Ama umrumda mı değil. Ha ben onları geçersek kendim de uzun olmayi isterdim ama değilim. Senin de umrunda olmasın hatta yeri geldikçe laflarını da ver.

Mesela senin gibi iri olacak dedikleri zaman "olsun zaten boylu poslu olsun annesi gibi, küçücük kalmasin" de.
Ben minyon olmaktansa katrina kaif gibi olmak isterdim :)

Ve ekleyeyim ben 163 boyundayim boyumun daha uzun olmasını isterdim ben 167 170 civarı çok güzel duruyo giydikleri çok yakisiyo bence

Olup olmamasını tartışmıyorum sadece uzun da olsam eşim beni beğeniyor demeye getirdim konu sahibi bir de böyle baksın istedim. Sizin egonuzla uğraşıyorum. Ben dünyada en çirkin ilan edilsem ne olur. Nikahlı kocam güzel görüyor bana yeter. Ne abarttiniz

Nikahli kocaniz sizi begenmiyor demedi ki kimse.
Amaciniz konu sahibi degil. Konuyu ustunuze alinip kendinizi kanitlama cabasina girmissiniz sadece.
Esinizin sizi begenmesi konu sahibini rahatlatacak birsey değil. Evliligi birlikte yaşamiyorsunuz sonuçta. Herkesin begenisi farklidir.

Boyunuz uzun değil gayet ideal. Benim 178 hatta leğen kemiğim yüzünden konu açmıştım. Ama eşim cinsel olarak beğenmez konusuna katılmıyorum dünyada tüm mankenler modeller en seksi kabil edilen insanlar boylu poslu. Üstelik esin uzun seviyormuş ki evlenmiş seninle. Mesela benim eşime şu kadın güzel mi diye sorsam aman bastı bacak boya bak o ne der. Eşim için kısa boy çirkinlik kriteridir. Özellikle cinsellikte ayakta vs vs bikac pozisyonda topuklu giymeden daha rahatız. Eşim kucağına alabilecek güçte. Yanı ben sorun ettiklerinizi kabul etmiyorum. Garip bir kaynanam var beni sevmez ama boyumla bir övünür görseniz şaşarsınız
Eşimden uzunum o memnun ben memnunum ama;
Ama’sı var evet. Sürüyle dezavantaj sayabilirim cinsel ve normal hayat akışında.
D İnsan kendini severken diğerlerini yermemeli.

Şu “o ne öyle çocukla yapar gibi” diye birkaç cümle okudum bulamıyorum, o ne kadar iğrenç ötesi bir tabir.
Allah aşkına az dikkat edin. Şu yuvarlak cümleleri kullanmayalım artık lütfen.

konu uzunlarla kısaların kapışmasına dönmüş, özellikle kısa boy ne kadar gömülmüş, çok ayıp...
boyu, ten rengi, karakteristik fiziksel özellikleri kimsenin elinde olan şeyler değil, bunlar için bir kadına çirkin, çocuk gibi, katana, seksi değil, erkeksi vs demek ne kadar çirkin.
daha önce de söylemiştim, charlize theron da emilia clarke da inanılmaz güzel, çekici, seksi kadınlar ama aralarında 30 cm boy farkı var. demek ki bu işler boya posa bakmıyor.
ayrıca uzunların çocukları uzun, kısaların çocukları kısa da olmuyor, eşimle abisinin arasında tam 20 cm boy farkı var, kız kardeşim de benden 10 cm uzun. yani aynı anne babadan doğan çocukların bile biri uzun biri kısa olabiliyor, hiç mi örneği yok çevrenizde?

1.70 boyum, belki birkaç cm daha uzunumdur. Kemiklerim cidden iri sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Erkek arkadaşım 182 ve boyumunun uzun olmasından çok memnun. Ayak bilekleri kalın olanlar iri çocuk doğurur bizim çocuğumuz epey iri upuzun bişey olcak bak der sevinir mesela. Çekicilik konusuna gelince nice 150lik adamın hayali 175-180lik kadınlar. Bence kendinizi üzmeyin bunu düşünüp biraz kuruntu yapmış ve çokça takmışsınız, kendinizi yıpratmayın :)

Back
X