Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilerde tamam şimdi nolcak çağatay ulusoyla aramda 3 yaş var yolda görse dönüp bakmaz heralde çocuk diyee ama benim yaşmdaki kızlarla çıkabilir pekalamm şimdi nerden çıktıysa bunu çok dert ettimde kendime![]()
birazda şans işi o zaman:))
şimdi sınav mınav çok uğraşamıyorumda bi yaz gelsin bakiyim saç baş makyaj uğraşmaya başlarım o zaman, çekerim topuklularıda![]()
daha baskın oluyolar ya ondandır![]()
![]()
Sen bir de bana sor!
Ben 1.67 boy 56 kiloyla hiç de minyon olmamama rağmen insanlar beni lise öğrencisi sanıyor, ama ben 25 yaşındayım
Bu iş boya posa değil, daha çok tarza bakıyor bence.
ne kadar şanslı olduğunu üniversite bitince anlayacaksın.. ayrıca çok minyon da değilsin bence..
biraz makyaj birde topuklu ayakkabı sanırım bızı asıl
yasımızda gosterebılır :)
Sen bir de bana sor!
Ben 1.67 boy 56 kiloyla hiç de minyon olmamama rağmen insanlar beni lise öğrencisi sanıyor, ama ben 25 yaşındayım
ben ünv yıllarında hep dertlendim sen gibi bu boy pos işine nedense hep minyon kızların talibi uzun, uzun kızların ise hep kısa talipleri çıkar diyodu arkadslarım, walla .ok uzun bi arkadsım vardı manken gibi boy yüüznden evlenemedi talipleri iyi insanlar ama hep ya onun boyunda ya da daha kısaydı, sonunda bu sene sonu evlenicek, boyuna denk anca bulabildim napıyım ya diyor:) yani takma canım, takma hiç sorun sıkıntı yok![]()
hadi bakalım bizde geçtik o yollardan aaaah ahh(annem mi konuştu!)![]()
hehehaklısın :) minyonluk iyidir iyi :)
yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummmetrafımdaki kızlar at gibi
ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen
![]()
Sen bir de bana sor!
evet bu çok doğru ufacık veletlere bakıyorum benden büyük duruyorlar tamamen tarz meselesi :) bende okulu bıtırdım calısyorum ama kımse ınanmıyo bıde benden kucukler kac yasındasn dıye sordugunda 22 dıyınce aa sen benden buyuk musun dıyorlar :)
at gibi dediğin kızlar yaşlanacak sen yaşın ilerlese bile bebek gibi kalacaksın daha ne istiyorsun :) bende minyonum,29 yaşındayım 9 yıllık öğretmenim hala 20 yaşında genç kız sanıyorlar.hiç unutmuyorum ünv.te sondayım annemle yolda bir arkadaşına rastladık.kadın kaçıncı sınıfa gittiğimi sordu.annemde son sınıf dedi kadın ortason mu demez mi.o zamanlar çok bozuluyordum ama şimdi hiç 2 çocuk annesi gibi durmuyorsun dediklerinde çok mutlu oluyorum
![]()
yaa bu sene üniversiteye gideceğim ama hiç o yaşta göstermiyorum boyum 1.58 kilom 47 yüz hatlarımda yumuşak gören inanmıyor üniversiteye gideceğime hiç yaşımı göstermiyorum çok sinir oluyorummmetrafımdaki kızlar at gibi
ne yaparsam daha büyük gösteririm sizce? kilo almak istiyorum alamıyorum boyumda biraz zor uzar artık. bana bir şeyler önerin lütfeen
![]()
şimdi ben kiloluyum ama yinede yaşım küçük gösteriyor bundanda çokkk memnunum hoşumada gidiyor kızım var 6 aylık seninmi diyolar 24 yaşındayım aslında ama 20 durmak benm işime geliyor
üzülme bir kaç yıl sonra bu küçük gösterme olayı hoşuna gitmeye başlayacak senin yaşındayken bende bozuluyordum![]()
aynı durum benim için de geçerli, üniversite sınavına gireceğim dönemde "liseye hazırlanıyordun değil mi?" sorularına maruz kalıp eve girince çıldırıyordumüniversiteyi bitireli 3 sene oldu, 25 yaşındayım ama "18 yaşında mısın?" diyorlar şimdi de.. artık alışkanlıktan mıdır nedir hiç bir etki yapmıyor
en azından 18i görebildim nihayet
![]()
daha 25 yaşındayım ben yahu evlendik diye anne muamelesi görüyoruz cık cık![]()
evet bu çok doğru ufacık veletlere bakıyorum benden büyük duruyorlar tamamen tarz meselesi :) bende okulu bıtırdım calısyorum ama kımse ınanmıyo bıde benden kucukler kac yasındasn dıye sordugunda 22 dıyınce aa sen benden buyuk musun dıyorlar :)
canım bende evlenmeden önce seninle aynı boyda ve aynı kilodaydım, hatta ilk çocuğum olduktan sonra bile aynı kiloma dönmüştüm ama yaş biraz ilerleyince ve ikinci bebeğide yapınca ister istemez kilo alıyosun şuanda iki çocuğum var 51 kiloyum ama minyonluk şahane bişey kimse çocukların benim olduğuna inanmıyoo,, sana
tavsiyem bu halinin tadını çıkarmaya bak kilo alıcam diyede uğraşma
canım dert etme bunu .bu senın ıcın ılerı de bır avantaj olacak .
uzun boylu bayanlar her zaman yasından buyuk durur .
ama mınyonlar her daım genc gorunur .
40 yasın da bıle 30 gıbı gorunursun
bosuna dememısler dımı ;"bodur tavuk her dem piliç" dıye .![]()
Bu arada ben lisedeyken az buçuk kokoş idim.
O zamanlar daha ben 1. sınıfken bir üst dönemim beni üst dönemleri sanarak serviste yanıma gelip muhabbet ederlerdi.
Alt dönemleri olduğumu öğrendiklerinde de önce şaşkın sonra ezici bakışlarına maruz kalırdım![]()