Bende sizin gibiyim. Ne demek istediginizi cok iyi anlıyorum. Benim en büyük derdim ciddiye alınmamak. Resmen insanlar beni çocuk gibi gordukleri icin takmıyorlar. Is yaşamında da öyle. Küçük göründüğüm için diğer insanlar kadar ciddiye alinmiyorum. Dediğiniz gibi daha iri güçlü görünen kadınların sözü daha cok dinleniyor. Ve bu çok sinir bozucu. Simdi burda herkes yazmış yok ay cok avantajlı ay yok 30 yaşına gelince 25 gosterceksin cok iyi olcak yok bazi erkekler minyon sever bla bla bla.. Ama benim amacım sadece estetik kaygılar ya da birine kendimi beğendirmek değil ki.
Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
Yok hiç öyle avantaj falan değil. İş hayatınız varsa ciddiye alınmıyorsunuz. Bir mağazaya girdiğinizde üniversite öğrencisi kızlar canım , ablacım diye hitap ediyor. Eşiniz sizden büyük ve de büyük gösteriyorsa abin mi baban mı sorusu geliyor. Kendimden biliyorum birkaç ay önce telefoncuda sim kart alıyordum ‘ canım sen reşit misin ‘ diyerek 12 13 yaş küçülttü beni alaycı bir tavırlaEvett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
Bebeğin de ileride 168-170 cm olur :)Bodur tavuk her daim piliçtir diyip konuyu kapat bence öyle diyenlereEşim 1.90 ben 1.60 o yüzden çokta düşünme dert etme kendine
kullandıklarınla bizi de yeşillendirsen keşke öyle ihtiyacım var ki6 7 yaş genç durursun ama kendine de bakarsan ben mesela cilt bakımı takıntılıyımdır.makyaj malzemesi 40 yılda bir alırım ama peeling maske serım krem göz kremleri termal kil maskeleri her gün yüzümdedir kırışmaktan deli gibi korkarım yaşım 40 ama kırışıklığım 0 dır.aloe vera yetıştırıyorum onuda koparıp her gun sürerim.avakado yu yıyınce dışını yüzüme maske yaparım yoğut sürerim afyondan termal kıl maskesi getırttım .lekelere dermokil iyi geliyor.pilli yuz temızleyıci tavsiye ederim çok faydasını gördüm .vitamınde çok kullanırım oraya hiçççç girmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?