Minyonumm :(

Simdi kizdigin sey Ilerde hosuna gidecek. Ben 33 yasindayim minyon falan da degilim ama 20 yasinda saniyorlar bi hosuma gidiyor ki sorma. Oyuzden takma kafana. Bence bu bir avantaj

Bir yerde hata yapıyorsun o zaman. Bence duruşunla ağzından çıkan kelimelerle insanları etki altına alabilirsin boyla alakalı bi durum değildir o. İşyerine bir avukat geliyodu bizim boy pos yerinde giyim kuşam çok iyi. Birde avukat yani bi oturaklığı olmalı. Kadın Birgün geldi 3 5 çalışanla oturduk iki cümle kurdu sonrası alay konusu tam bir şaka olarak gelmiş dünyaya. Tanıdığım bi banka müdürüde 1.50 boylarında tam bir diktatör çalışanları istifliyor resmen.

Yok hiç öyle avantaj falan değil. İş hayatınız varsa ciddiye alınmıyorsunuz. Bir mağazaya girdiğinizde üniversite öğrencisi kızlar canım , ablacım diye hitap ediyor. Eşiniz sizden büyük ve de büyük gösteriyorsa abin mi baban mı sorusu geliyor. Kendimden biliyorum birkaç ay önce telefoncuda sim kart alıyordum ‘ canım sen reşit misin ‘ diyerek 12 13 yaş küçülttü beni alaycı bir tavırla. Yani şimdiye kadar pek bir avantajını görmedim.

169 um zayıfladığımda daha uzun gözüküyorum ve 27 yaşındayım ve 19 20 yasında sanıyorlar. Çok mutlu oluyorum bence sizde sizi genç gördükleri için mutlu olmalısınız. Zaten ilerde yaşlanacagız

Esimle aramda 22-23 cm var hiçte saçma durmuyo gayettt güzel minyonluğunda ilerde firsata döneceğini söylüyollaa

Mınyon olmak sıkıntı degıl Ama yas ılerledıkce kılo alınca sorun
Annemde 155 boyunda mınyon bı kadın genckem zayıfmıs
3 cocuk yas ilerlemesı derken boyuda bıraz kısaldı kıloda olunca bıldıgın top gıbı:))cok sevıyorumm annemıı ya:))

Yazdıklarınızın boyla alakası yok ama, ben 1,5 metrelik biriyim, kilomda yok, evet 35-40 yaşına kadar yaşımı pek gösterdiğim söylenemez ama şu anda olduğum yaşta görünüyorum, kızım 1,70 civarı ama o da yüzüne bakılınca 23 göstermiyor, kimse 23 yaşında demiyor 16-17 yaşında sanılıyor, birkaç sene sonra yüzü oturacaktır, sizin de öyle, erkek arkadaşınızın aslında frekansı uyuşmamıştır boyu bahane etmiştir, kısa boylu olmak sebep olsaydı 1,5 metrelik halimle 1,80'lik bir adamla evlenmiş olmazdım.

Boy, görünüş yüzünden bu kadar özgüvensiz olmayın, siz bu'sunuz, kendinizi olduğunuz gibi sevin, sizi gerçekten sevecek biri minyon görünüyormuşsunuz, kısaymışsınız'a bakmaz.

Kendine göre birini bulursun
Ben 154 eşim 169
Bana çok uzun geliyor :)

Bi kere dolmuşta eşim para uzatmıştı iki kişi diye
Fazla para verdi görevli
Eşim sorunca
Abi küçüğe öğrenci kestim demişti

bu olurken yaş 27 idi

Benim boyum uzun ama buna rağmen küçük sananlar oluyor. Boyum 1.73 ama yüz hatlarım o kadar minyon ki küçük bir kız çocuğuna benziyorum. 26 yaşındayım ama 17-18 sananlar oluyor hala. İş yerinde tecrübesiz görüp ezmeye kalkanlar oluyor. :) Profesyonel hayatta çok hoşlandığım bir durum değil bazen bankada bile ciddiye alınmadığım oluyordu. "Ay canımmm sen kaç yaşındasınnn?" diye gişe memuru bana 5 yaşında çocuk muamelesi yapınca daral geliyordu yani.

En son sinirlendim, saçları komple sarı yaptım. Aslında doğuştan sarışınım ama eski erkek arkadaşım sarışın sevmediği için koyu renge boyatmıştım, hayatımın hatasıymış. Şu anda platin sarısına yakın. Maşa yapıyorum kendim doğal dalga falan oluşturuyorum. Yine yüz hatlarım minyon ama en azından eskisi gibi ay kaç yaşındasın sen bakiyim ehi ehi muhabbetlerine maruz kalmıyorum.

Minyon kadınlar evet çocuk gibi oluyor. Bence de güzel ve seksi olamıyorlar çocuksu göründükleri için sanırım. Bunun için yapacak pek birşeyiniz yok kendinizi olduğu gibi kabil edin yaşınızı göstermiyorsunusz bu da avantaj bu acıdan düşünün

Bodur tavuk her daim piliçtir diyip konuyu kapat bence öyle diyenlere Eşim 1.90 ben 1.60 o yüzden çokta düşünme dert etme kendine
Bebeğin de ileride 168-170 cm olur :)

nslhn024 ben 27 yaşındayım, ve 16 gibi gözüküyorum. Bana da soruyorlar yaşımı, ya da yolda bebeğimle gezerken, ah canım, çok erken yaşta evlenmişsin diyorlar, yaşımı sòyleyince şaşırıyorlar. Yani demem o ki; boy, kilo, mesafe, bunlar lanet olası birer rakam. Takma kafana.

Benim boyumda 1.60 ama ben kendimi cokta kisa görmüyorum. Bence ideal bayan boyu. Fazla takiliyosunuz kucuk gozukmek herkesin istegi zaten. Boylarimiz hemen hemen ayni ama ben kendime minyon diyemiyorum cunku ideal bayan boyu. Ha ama minyon olmak istermiydin diye sorun evet isterdim. Varsin kucuk gorsunler minyonlar zaten kucuk gozukur genelde. Bende hep minyon tipli bi bayan olmak istemisimdir ama malesef boyu kisaltamiyoruz :)

Benim bir arkadaşım vardı 192. Çocuğun sevgilisiyse 150 yoktu :) 32 kiloydu, rüzgar esse uçacak şekildeydi. Gayet de oluyor yani. Yaşın az daha ilerlesin küçük görmeleri hoşuna gider o zaman :)

konu yine "en minyon en minnoş benim" yarışına dönmüş sanırım

görüyorum ve arttırıyorum efenim. 157 boy 48 kilo. yüz hatlarımın detayını vermeye gerek yok bilen bilir.

şaka bir yana cidden çözümü olmayan konuları kendinize dert etmeyin. ne yapalım şimdi boy uzatma ameliyatı olun desek olur musunuz?

iri insanlar minyon seviyor
minyon insanlar iri seviyor
tabiatın dengesi galiba
P.S. istisnalar illaki olacaktır.
P.S. konunun özüne dönecek olursam hep minyon olmak istemişimdir bayılırım minyonlara boyum 1.73 kiloya girmeyeyim

kullandıklarınla bizi de yeşillendirsen keşke öyle ihtiyacım var ki

Ben de minyonum 20'li yaşlarda takıldığım çok olmuştu ama 30'lu yaşlara gelince o kadar da kötü olmadığını anladım :) 33 yaşındayım bu sene tayinim çıktı, yeni iş yerime ilk geldiğimde iş arkadaşlarım stajyer olduğumu düşünmüşler

40 yaşına gelince anlarsın münyon olmak iyi mi kötü mü:)
38 yasındayım gorenler 26-27 der en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…