Evde her an bir deve cüce oynanacakmış hissi doğdu bende :)
Keske foto koyabilseydim hava atardim azcikresim görmeden inanmam hocammm
60 yaşındaki halam banyoda tepeden tırnağa saf zeytınyağı surup 40 dakika oturur üşenmeden e ona çekmişim ben de
hayyy ağzınıza sağlık benle aynı fikir de birini bulunca valla çok sevindim.mesela ben bebek yüzlüydüm hep genetığım genç gösterir şanslıyım cilt bakımına aşırı önem veririm buna rağmen 6 7 yaş genç gösteriyorum yaşımdan en fazla hiç kırışıklığım mimik çizgim olmamasına rağmen .15 yaş 20 yaş nasıl bir ütopyadır .kuzenim dermatolog ona attım burda yazılanları kahkahalarla güldü kadınofff.. yorumları okudum da, maşallah kk'nın yarısı da 35 yaşında olup liseli gösteriyor..kimse inanmıyor öğrenci olmadığına falan.. aşırı derece abartılı ve konu sahibine moral verme amaçlı.
arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen.cilt elastikiyeti, deri yaşlanması diye bir şey var bi kere.hiç aynada yüzünüze objektif olarak baktınız mı? illa kırışığınız olmasına gerek yok. ama çene, dudak kenarları yanak yapısı, göz çevresi bunlar asla liseli bir kızınki gibi görünemez.ifadeniz çocuksu olabilir ama yüz şekli anatomisi yaş alınmış oldugunu ele verir çoğu zaman.kullandığınız iyi kremler ise sadece normal şartlarda kendi yaşınızdaki doğal halinizde görünmenizi engeller,en fazla 5-6 yaş genç gösterebilirsiniz. hele hele doğum yapmış bir kadının liseli gibi görünme ihtimali sıfır.emin olun o yorumları size yapanlar arkadan süzmüş ya da direk fiziğinize göz atıp da konuşan kişiler.bir şekilde hoşlarına gitmişsiniz sizleri de onore ediyorlar.
konu sahibi tavırlarınız naıl bilmiyorum ama işyerinde daha ciddi ve olgun bir hal takınırsanız çocuksu yüz hatlarınızın bir süre sonra görünmez oldugunu farkedeceksiniz.boya gelince, yaşı gizlemenin boyla hiçbir alakası yok, yaşlı insanlara dikkat edin genelde kısacıklar.
Okuduğum en mantıklı ve gerçekçi yorum :)offf.. yorumları okudum da, maşallah kk'nın yarısı da 35 yaşında olup liseli gösteriyor..kimse inanmıyor öğrenci olmadığına falan.. aşırı derece abartılı ve konu sahibine moral verme amaçlı.
arkadaşlar gerçekçi olalım lütfen.cilt elastikiyeti, deri yaşlanması diye bir şey var bi kere.hiç aynada yüzünüze objektif olarak baktınız mı? illa kırışığınız olmasına gerek yok. ama çene, dudak kenarları yanak yapısı, göz çevresi bunlar asla liseli bir kızınki gibi görünemez.ifadeniz çocuksu olabilir ama yüz şekli anatomisi yaş alınmış oldugunu ele verir çoğu zaman.kullandığınız iyi kremler ise sadece normal şartlarda kendi yaşınızdaki doğal halinizde görünmenizi engeller,en fazla 5-6 yaş genç gösterebilirsiniz. hele hele doğum yapmış bir kadının liseli gibi görünme ihtimali sıfır.emin olun o yorumları size yapanlar arkadan süzmüş ya da direk fiziğinize göz atıp da konuşan kişiler.bir şekilde hoşlarına gitmişsiniz sizleri de onore ediyorlar.
konu sahibi tavırlarınız naıl bilmiyorum ama işyerinde daha ciddi ve olgun bir hal takınırsanız çocuksu yüz hatlarınızın bir süre sonra görünmez oldugunu farkedeceksiniz.boya gelince, yaşı gizlemenin boyla hiçbir alakası yok, yaşlı insanlara dikkat edin genelde kısacıklar.
Sanirim oyle olcak
Kiz ev terliklerini bile platform topuk aldi hep
hayyy ağzınıza sağlık benle aynı fikir de birini bulunca valla çok sevindim.mesela ben bebek yüzlüydüm hep genetığım genç gösterir şanslıyım cilt bakımına aşırı önem veririm buna rağmen 6 7 yaş genç gösteriyorum yaşımdan en fazla hiç kırışıklığım mimik çizgim olmamasına rağmen .15 yaş 20 yaş nasıl bir ütopyadır .kuzenim dermatolog ona attım burda yazılanları kahkahalarla güldü kadın
ne laubali şoför değil miben bişiye takıldım. soran oldu mu bilmiyorum. şehirlerarası otobüste şoför ne alaka yaşınızı sordu?
pilli yüz temızleyiciyi mutlaka kullanın iyi bir ürün ile birlıkte özellıkle göz çevresine her gün kullanırım ben.bir de aloe vera evde yetiştirin kullanın artı avakado .afyon gazlıgölün termal suyla hazırlanmış kil maskesi de süper.dermaroller yaptırmayı da düşünüyorum kendim yapmaya cesaret edememrica ederim.
yani hergün milyonlarca hücrenin üretildiği ve yaşla birlikte yeni hücrelerin yeniden üretilme oranı azalan canlı bir organizmadan söz ediyoruz yani vücumuzdan.dolayısıyla 30 senelik bir organizma ile 15 senelik bir organizma nasıl yakın görünecek?böyle daha anlaşılır olur belki..
ben de bir dünya şey yapıyorum.30 yaşındayım, 8 senedir hayatımdan klasik kozmetik kimyasalları çıkarttım.gide gide resmen aile doktoru olmuş bir dermatoloğum var,spor yapıyorum vs vs vs en fazla 25-26 yaşında sanılıyorum.o kadar olur yani en fazla biri bana liseli gibisin dese ben normalim şimdiki kuşakta sıkıntı var derim.41 giyen liseli kızlar var.
yüz hatları oturmuş bir kadın yüzü ile yüz hatları gelişmekte olan genç kızın suratını normal psikolojideki insanlar birbirine karıştırmazlar genelde.velhasılıkelam hiç gerçekçi değil sorry not sorry :)
Ne kadar incitici bir yorum ve verilen cevap da oyle..
Isteyen istedigini oynar size zarar mi veriyorlar..
offf.. yorumları okudum da, maşallah kk'nın yarısı da 35 yaşında olup liseli gösteriyor..kimse inanmıyor öğrenci olmadığına falan.. aşırı derece abartılı ve konu sahibine moral verme amaçlı.
Benim hosuma gidiyor o halleri, dalga gececek olsam alenen gecerim zaten.
Kardesimin esi olacak kisiyi incitecek yorum yapmam ben.
Dalga gectigi sey basina geldi, e o kadarini da soyleyim nolcak, kardes benim.
Herseyi bu kadar ciddiye almayin Allah askina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?