- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
Minyon kadınlar evet çocuk gibi oluyor. Bence de güzel ve seksi olamıyorlar çocuksu göründükleri için sanırım. Bunun için yapacak pek birşeyiniz yok kendinizi olduğu gibi kabil edin yaşınızı göstermiyorsunusz bu da avantaj bu acıdan düşünün
Memeler popo yerindeyse kilo yoksa babyface varsa:)) cocuk gibi durmazsin. Pilic gibi durursun:))Minyon kadınlar evet çocuk gibi oluyor. Bence de güzel ve seksi olamıyorlar çocuksu göründükleri için sanırım. Bunun için yapacak pek birşeyiniz yok kendinizi olduğu gibi kabil edin yaşınızı göstermiyorsunusz bu da avantaj bu acıdan düşünün
Zevk meselesi bu işler bana göre çekici değiller çocuksular bir başkasıda minyonyaları güzel bulur. Ben sadece kendi fikrimi söyledim herkese göre böyle demedim ki bu kadar alınmanıza gerek yokboy ve kilonuz nedir acaba? Türkiye gibi bir yerde minyon kadınlar güzel olamıyor demek de ne bileyim.
kendimizi bilmesek inanıcaz sizin gibilere
Başlığı okur okumaz şunu dedim, bodur tavuk her dem piliçEvett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
Zevk meselesi bu işler bana göre çekici değiller çocuksular bir başkasıda minyonyaları güzel bulur. Ben sadece kendi fikrimi söyledim herkese göre böyle demedim ki bu kadar alınmanıza gerek yok
Yaş 37.Gorenler 30 diyor.Ben de minyonum.Inan ki ilerde nasıl mutlu olacaksın bu durumdan anlatamam.Derler ki çok afedersin bodur tavuk her dem tazedir.Tadini çıkar...Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
Eski sevgilin senden bile kısa biriyle evlenecek kesin
Yaşınızın küçük görünmesi boyunuzla alakalı değil.
Ben ve tüm kuzenlerim 1.68 ve üzeri boylardayız.
Ama hem enine hem boyuna iri olan kuzenlerim dahi 40 yaşında olup 25 görünüyor.
Boy veya makyajla hiçbir ilgisi yok bu işin.
Öyle olsa bana da öğrenci misiniz diye sormazlardı.
Boyum 1.68 ya da 69 ve bu yıl 30 yaşına giricem.
Her zaman da bolca makyaj yaparım. Ama yüzüm bebeksi. Benden kısa ve küçük yaşta olup benden çok büyük duran annem gibi görünenler var.
Böyle olduğum için çok mutluyum. Genetik bir durum yani.
Etme bulma dünyası diyoruz biz bunaKardesim benim boyumla dalga gecerdi, 1.69 um, kendisi 1.95
Kilon var boyun kisa diye hep dalga konusuydum,sayesinde lise hayatim bunalimla gecti, essegin sipasi ...ki kilom 53-55 arasi degisir.
Simdi evleniyor, kiz benim omuzlarimda :) totisi de genisce :)
Arada ima etsem, yaa tamam abla sus yeaaa
benim için guzellık anlayışı yüzdür başkası için fiziktir mesela.uzun boylu düzgün fizikli ama kart yüzlü kadınlar bana güzel gelmez .mınyon ama gene sevımsiz yüzlü kadınlar da güzel gelmez.mesela adrıana lima yüzü çocuksu olduğu için bana çok güzel gelir boya posa bakmam22 yaşında 158 civarı, kilosu +65 bir arkadaşım var. Yüzü kesinlikle çocuksu değil. Giyim tarzı da klasik. Ama kendisinin genç gözüktüğünü iddia ediyor. Birisi (1, sadece bir kişi) lise öğrencisi misin demiş.
Şimdi gel de bu kişinin yüzüne söyle, minyon falan değilsin, genç de gözükmüyorsun diye. Mecburen "evet canım çok genç gözüküyorsun,minyonsun ya ondan ehe ehe" diyoruz.
en iyi yorum buyduBazen 60 yaşında adamı ciddiye alamıyorsun cahillik akıyor üzerinden.
Bazen 8-9 yaşında çocukla karşılaşıyorsun önünde eğilesin geliyor.
Ciddiye alınmak için büyük görünmek istemek bana mantıklı gelmiyor.
yemedikkkkk yemeyizzzz o yorumlarııı24 olup 13 gösteren tipi merak ettim gerçekten. Ben 29 um bi 20 göstermek isterdim açıkçası, bana da 24-25 diyorlar o da yeter ama 14 ne
Evde her an bir deve cüce oynanacakmış hissi doğdu bende :)Kardesim benim boyumla dalga gecerdi, 1.69 um, kendisi 1.95
Kilon var boyun kisa diye hep dalga konusuydum,sayesinde lise hayatim bunalimla gecti, essegin sipasi ...ki kilom 53-55 arasi degisir.
Simdi evleniyor, kiz benim omuzlarimda :) totisi de genisce :)
Arada ima etsem, yaa tamam abla sus yeaaa
Gerçekten öyle valla, şuan bir kurumda çalışıyorum hamileyim dediğimde evli misin ki diye soruyorlar. Hoş bir şey.yemedikkkkk yemeyizzzz o yorumlarııı
Gençlikte sinir bozucu ama ilerleyen yaşlarda avantaj gerçekten. Tipim aşağı yukarı sizin gibi. 32yaşındayım. Sima olarak da küçük gösterdim her daim.ergenlik ve gençlikte sinir olurdum. Ama şimdi yaşımı duyan şok oldukça, ben dört köşe oluyorum keyiften :) hatta yaşımı soranlara "kaç gösteriyorum" diye soruyorum özellikle. Neden iltifatı kapmayayım hazır yaşım sorulmuşken:).. Eş konusuna gelince evet eşimle aramızda aşağı yukarı 30cm var. Başlangıçta buna çok mutluydum. Kendimde aradığımı onda bulma psikolojisi midir nedir bilmiyorum. Gerçi şuan boyumu asla takmıyorum. Allah kime neyi nasıl verdiyse öylesi yakışır.. Gelgelelim eş seçimi konusunda sakın boya posa takılmayın. Eğer merhametsizse isterse tavana değsin. Hiçbir işe yaramaz. Yaşayarak tecrübe ettim malesef. Pişmanım..Evett sorunum bu enine boyuna ufak biriyim ama kadınsı fizipim var kalcam yerinde yani armut tipliyim hatlarım var boy 158 kilo 53 ama yüzümden kaybeyorum çünkü fazla bebeksi ve fazla çocuksuu ne kadar makyaj yaparsam yapim ne kadar elbiseler şık giysemde değşmiyor Bugun yine çıldırdım misafirler geldi kadının biri şimdi üniversteyemi geçtin sen dedi ya yuhh üniversteyi bitireli iki sene oldu yeminlen çıldırıcam bir taneside anneme dedi kızında küçükmüş dedi Daha önceden şehirler arası yolculıkta soför yaşımı sordu 24 deyince kaldı öyle bii ben seni 13 14 sandım dedi pes dedim vallahi pes. Ya avantaj falan değil insan yerine konulmuyosun ilk başta küçük sanıyorlar öyle devam ediyor bilmiyorum uzun yapılıı kadınlar her zaman daha ön planda sözü daha çok geciyor baktığımda durum bu avantaj falan değil avantaj olsa kendimi iyi hissederdim niye böylee varmı aranızda benim gibi olan ve birde bi iki sene önce bir çocuk vardı hayatımda istememişti beni kısayım ufak tefeğim diye ordanda kırılmıştı özgüvenim benim gibi olupta eşi sevgilisi uzun i yapılı olan varmı merakedyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?