Minyonumm :(

boy ve kilonuz nedir acaba? Türkiye gibi bir yerde minyon kadınlar güzel olamıyor demek de ne bileyim.

kendimizi bilmesek inanıcaz sizin gibilere

Memeler popo yerindeyse kilo yoksa babyface varsa:)) cocuk gibi durmazsin. Pilic gibi durursun:))

Yaşınızın küçük görünmesi boyunuzla alakalı değil.
Ben ve tüm kuzenlerim 1.68 ve üzeri boylardayız.
Ama hem enine hem boyuna iri olan kuzenlerim dahi 40 yaşında olup 25 görünüyor.
Boy veya makyajla hiçbir ilgisi yok bu işin.
Öyle olsa bana da öğrenci misiniz diye sormazlardı.
Boyum 1.68 ya da 69 ve bu yıl 30 yaşına giricem.
Her zaman da bolca makyaj yaparım. Ama yüzüm bebeksi. Benden kısa ve küçük yaşta olup benden çok büyük duran annem gibi görünenler var.
Böyle olduğum için çok mutluyum. Genetik bir durum yani.

boy ve kilonuz nedir acaba? Türkiye gibi bir yerde minyon kadınlar güzel olamıyor demek de ne bileyim.

kendimizi bilmesek inanıcaz sizin gibilere
Zevk meselesi bu işler bana göre çekici değiller çocuksular bir başkasıda minyonyaları güzel bulur. Ben sadece kendi fikrimi söyledim herkese göre böyle demedim ki bu kadar alınmanıza gerek yok

Başlığı okur okumaz şunu dedim, bodur tavuk her dem piliç bence çok şanslısınız. Bunun kıymetini bilin. Boşverin milleti. Ne güzel hep genç hep küçük görünmek. Ben atanıp da bankaya hesap açmaya gittiğimde güvenlik görevlisi 18 yaş altı hesap açamaz dedi. Yaş 26 halbuki o zaman. Böbürlene böbürlene anlatırım . Bakin minyon tipli sanatcilara. Yillar geciyor ama sanki ayni yaştalar.Bi gün siz de anlarsınız şanslı olduğunuzu . bence takilmayin bu kadar.

Zevk meselesi bu işler bana göre çekici değiller çocuksular bir başkasıda minyonyaları güzel bulur. Ben sadece kendi fikrimi söyledim herkese göre böyle demedim ki bu kadar alınmanıza gerek yok

konu sahibine resmen teselli vermişsiniz bu konuda okuduğum en garip yorumdu ona istinaden yazdım. alınsam daha farklı olurdu.

aynı boydayız benimde kilom 50 yanaklarım biraz tombuldur bana da bankada hesaptan para çekecekken veznedeki kız velini çağır demişti bende anlamadım tabi kaldım öyle şimdilik sorun ama bence yaşımız ilerledikçe güzel olacak o yüzden sıkıntı yapmıyorum

Yaş 37.Gorenler 30 diyor.Ben de minyonum.Inan ki ilerde nasıl mutlu olacaksın bu durumdan anlatamam.Derler ki çok afedersin bodur tavuk her dem tazedir.Tadini çıkar...

Eski sevgilin senden bile kısa biriyle evlenecek kesin

Kardesim benim boyumla dalga gecerdi, 1.69 um, kendisi 1.95
Kilon var boyun kisa diye hep dalga konusuydum,sayesinde lise hayatim bunalimla gecti, essegin sipasi ...ki kilom 53-55 arasi degisir.
Simdi evleniyor, kiz benim omuzlarimda :) totisi de genisce :)
Arada ima etsem, yaa tamam abla sus yeaaa

Annem de çevresindeki kadınlara ve teyzelerime göre uzun ama aralarında en genç gösteren o, çünkü kum saati, kilosu normal, yüzü zayıf kemikli saçları kısa modern.

Etme bulma dünyası diyoruz biz buna

benim için guzellık anlayışı yüzdür başkası için fiziktir mesela.uzun boylu düzgün fizikli ama kart yüzlü kadınlar bana güzel gelmez .mınyon ama gene sevımsiz yüzlü kadınlar da güzel gelmez.mesela adrıana lima yüzü çocuksu olduğu için bana çok güzel gelir boya posa bakmam

en iyi yorum buydu

Evde her an bir deve cüce oynanacakmış hissi doğdu bende :)

Gençlikte sinir bozucu ama ilerleyen yaşlarda avantaj gerçekten. Tipim aşağı yukarı sizin gibi. 32yaşındayım. Sima olarak da küçük gösterdim her daim.ergenlik ve gençlikte sinir olurdum. Ama şimdi yaşımı duyan şok oldukça, ben dört köşe oluyorum keyiften :) hatta yaşımı soranlara "kaç gösteriyorum" diye soruyorum özellikle. Neden iltifatı kapmayayım hazır yaşım sorulmuşken:).. Eş konusuna gelince evet eşimle aramızda aşağı yukarı 30cm var. Başlangıçta buna çok mutluydum. Kendimde aradığımı onda bulma psikolojisi midir nedir bilmiyorum. Gerçi şuan boyumu asla takmıyorum. Allah kime neyi nasıl verdiyse öylesi yakışır.. Gelgelelim eş seçimi konusunda sakın boya posa takılmayın. Eğer merhametsizse isterse tavana değsin. Hiçbir işe yaramaz. Yaşayarak tecrübe ettim malesef. Pişmanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…