Minyonumm :(

Ciddiye alinmiyorum demişsiniz. Güzel bir makyaj biçimi bulun kendinize. Makyajsız çıkmıyorum ben evden öyle diyim. Saçlarınız için de yine bir yöntem bulabilirsiniz. Kıyafetlerinizi değiştirin. Ben de 53 kiloyum dediğim gibi, ince yapılı değilim hatlarım var sizde var demişsiniz, doğru kıyafetler seçtiğinizde o kadar da küçük gozukmezsiniz. Topuklu ayakkabı giymeye çalışın bir de.
Ama en önemlisi şu, ciddiye alınmak için ilk başta davranış seklinizi, konuşma üslubunuz uslubunuzu vs değiştirin. Öyle iri insanlar gördüm ki kimse onları kaile almıyor. Tatlı sert olmayı öğrenin. Güler yüzlü olun ama sizden cekinsinler.

Ben de minyonum. Zamanında senin dediğin gibi makyaj yapıyordum. Büyük göstermek için. Bana dedilerki şuna bak yaşına başına bakmadan makyaj yapmış
Bir kez de bayramda yaşıtlarımın elini öpmüşlerdi benle tokalaşıp geçmişlerdi
Şu an iyi ki minyonum diyorum.

Niye dert ediyorsun ki 10-15 sene sonra bu durum çok hoşuna gidecek tecrübe ile sabittir :)

ne guzel işte yaşlanmazsınız
buda dert mı sımdı

Saç rengini ve giyimini değiştir anında 10 yaş büyürsün

Eşim 1.85, ilk sorduğu boyun kaç olmuştu ben de 1.75 im. Uzun boylu olması ilk kriteriymiş haspamın:)

Ama ben çok sonradan geliştim, lisede üniversite 1. sınıfta bayağı minyondum, o zaman da hep uzun boylular hoşlanıyordu benden. İlk erkek arkadaşım 1.90 üstüydü, diğerleri de minimum 1.80. Ki erkek için bence 1.80 uzun değil, normal boy. 85 ve üstü uzun oluyor.

Hayatımda sadece 1 kere yaşıma inanmadılar, kimlik sordular, o da çok zayıf olduğum ve 1,60 lar civarında olduğum zamanlardı.

1.50 boya 40 kiloyum. Eşimle aynı iş yerinde çalışırken karşılaştık. Bana ilk cümlesi sen 18 ini geçtin mi olmuştu. Şimdi evliyiz ve bir çocuğumuz var. Orada da eşimi sen küçücük kızı nasıl hamile bırakırsın diye paylayan bir teyze olmuş. Vesselam ben değil de eşim çok çekti benim boyumdan. O da çok uzun değil. 1.74 falan boyu. Evlenmenin boyla pek bir ilgisi yok. Bir arkadaşım 1.50 boyuyla 1.80 boyunda biriyle evlendi. O apayrı bir şey.

1.75 boy , 31 olacağım, makyajsız hiç de yaşımı göstermiyorum. Çünkü yüz hatlarım çocuksu. Enine boyuna , kapı gibi tabir ettiğimiz hemcinslerimiz hariç bence yaşı gösteren etken yüz.

küçük göstermenin boyla pek alakası yok ya. suratın yaşlanması ve kiloyla alakalı bir şey.

yani kısa boylu biri eğer kum saati bir vücudu varsa saçı başı boyuna uygun ve bakımlıysa güzel olabilir. belki manken gibi olamaz ama yine de iyidir.

ama aşırı zayıf olup çok sade olursa çocuk gibi duruyor gerçekten. surattan bağımsız bi şekilde ki surat yaşlı vücut çocuk gibi olunca bence en kötü kombo.

Ben de minyonum boyum uzun fakat yaşımdan küçük gösteriyorum,39 yaşında olduğuma kimse inanmaz ve bence ilerleyen zamanlarında böyle duyumlar seni mutlu edicek.Her kadın küçük minyon gözükmek ister bence.Yaş alıp başını gidince anlıyorsun

Eski eşimin boyu iki metreye yakindi ben 1.65 falanim heralde. Beni ufak oldugum icin begendigini soylerdi. Basketbol oynarken o, cevremde o kadar cok uzun kadin vardi ki elleri, ayaklari kocaman bana erkek gibi geliyorlardi derdi, o oyle soylerdi.

Turkiye'de boy ortlamasi fazla uzun degil. Bu nedenle uzun bir kadin olmak es bulmak acisindan kisa boylu olanlara gore daha zor bence.

Uzun olanlar elbette ilk anda dikkat cekiyor ve hatta bazi erkekler uzun boylu tercih ediyor ama boyumuz neyse o, degismeyecek biseyi niye kafaya takalim ki, ayrica bi bayanda boy pos en son aranacak sey bana gore birakin bu konuyu erkekler dert etsin.

10.sene sonra sukredeceksin de simdi ne yapilabilir bilemedim.
Saclarina balyaj falan attir

Makyaji ihmal etme
Kadinsi giyinmeye calis falan

Baska da aklima birsey gelmedi

Vallah benim boy 1.61 esiminki de boyu 1.78 cm Vallah ben alistim yüzümün tipikten dolayi nisanlandigimde bi teyze bi adam yüzügüme bakti evladim sen daha cok kücüksün yoksa ailen seni zorla mi evlendiriyor 14 yasinda gösteriyosun demez mi moralim bozuldu elbette amca benim yasim 22 dedim hayatta inanmam dedim inanmazsan inanma amce bizim genetigimiz bu ne yapalim dedim güldüm yani Allah mutluluguzu erdirsin falan dedi gülüstük bence bu bizim icin avantaj biliyo musun suan yasim 25 ama yine de hala ayniyim inan biz cabuk yaslanmaycaz bunun avantaji var annem 51 yasinda ama 40 yasinda gösteriyor inan babamda öyle :)

Boyumuz aynı keşke kilomda öyle olsa küçük göstermek benim için avantaj 27 yaşındayım en fazla 20 derler görenler ben mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…