Mira kuzusunun Odası :)

Ay ay ay cook tatliymis bebisinizin odasi...saglikli günlerde kullanir insallahopuyorumnanaktan

Allah anali babali büyütsüna.s

maşallah, çok zevkli ve güzel hazırlanmış, sağlıkla uyusun, oynasın, büyüsün odasında inşallah

çook güzel bir oda olmuş Allahım huzur,sağlık,mutlulukla oturmayı nasip etsin insallah

uff bayıldıııııım sanırım en begendıgım oda bu ..

renkler harıka ve ıctenlıkle ve zevkle dösendıgı o kadar belli ki..

dolabına özellıkle bayıldım ..

nereden aldın sorabılır mıymım ..henüz bebegım yok ama aklımın kösesınde bulunsun :)

arkadaşım hepsi herşey çok güzel.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
bu hazırlıkla bana kendi hazırlık zamanlarımı hatırlattı duygulandım :)
bebeğğin hareketlendikten sonra 6.aydan sonra beşiğin içine yastık falan koymanı öneririm kafasını beşiğin korkuluklarına çarpabilir.sevgiler
erenin annesi

Ayyy Ayy Ayyyyyyy.. Güzel gelinimin odasıda pekk bir güzel olmuşşşşş
ellerine sağlık dünürcüğüm herşey harika.. Güle güle kullansın Mira prensesimiz.

Ay ay ay cook tatliymis bebisinizin odasi...saglikli günlerde kullanir insallahopuyorumnanaktan

Allah anali babali büyütsüna.s

çok teşekkür ederimm sağolun a.s.

maşallah, çok zevkli ve güzel hazırlanmış, sağlıkla uyusun, oynasın, büyüsün odasında inşallah

amin inşallah :) çok teşekkürler a.s.

çook güzel bir oda olmuş Allahım huzur,sağlık,mutlulukla oturmayı nasip etsin insallah

çok teşekkür ederim a.s.

çok teşekkürler beğenmene çok sevindim a.s. masko'da king bebe diye bir mağazadan aldım canım. masko'da cok guzel bebek mobilya mağazaları var, gezdiğinde o kadar cok model beğeniyorsun ki seçmek zor oluyor :)

çook teşekkür ederim erenin annesi güzel dileklerin için ve önerin için de a.s. küçük beşiğin baş kısmında korumalıklar var aslında ama hareketlendiğinde her yeri için lazım heralde, tekrar teşekkür ederim, ereni de çok öperim, sevgiler :)

Ayyy Ayy Ayyyyyyy.. Güzel gelinimin odasıda pekk bir güzel olmuşşşşş
ellerine sağlık dünürcüğüm herşey harika.. Güle güle kullansın Mira prensesimiz.

canımmmm cok tesekkur ederimmm cok sağol güzel dünürüm benimm a.s.

maşallah her şey çok zevkli ve güzel olmuş...
sağlıkla gelip mutlulukla huzurla büyüsün odasında inşallah

frogolacım maaşalalh .çok gzüel olmuş odanız... belliki çok özenmişsin.. Allah Mira kuzusuna bu odada nice sağlıkla mutlu huzurlu bol uykulu günler geçirmeyi nasip etsin.... ay gelsinler artık ama ya.....

maşallah her şey çok zevkli ve güzel olmuş...
sağlıkla gelip mutlulukla huzurla büyüsün odasında inşallah

cok tesekkur ederim canım sağol a.s.

frogolacım maaşalalh .çok gzüel olmuş odanız... belliki çok özenmişsin.. Allah Mira kuzusuna bu odada nice sağlıkla mutlu huzurlu bol uykulu günler geçirmeyi nasip etsin.... ay gelsinler artık ama ya.....

bahaircimm cokk tesekkurler beğenmene cok sevindim a.s. 4 bebişimiz geldi bile cok az kaldı yakında pıtır pıtır diğerlerimiz de dökülmeye başlarız :))

Kuzumm bayildim maasallah Mevlam saglikla huzurla kullanmanizi nasip etsin ins.Tek kelimeyle hersey super :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…