çoook güzel fragola bayıldım resmen sağlıkla kullansın eskitsin çok zevklisin gerçekten
cok güzel bir oda olmus herseyi cok begendim. iyi günlerde saglıkla kullanmak nasip olsun insallah.
Ay ay ay cook tatliymis bebisinizin odasi...saglikli günlerde kullanir insallahopuyorumnanaktan
Allah anali babali büyütsüna.s
maşallah, çok zevkli ve güzel hazırlanmış, sağlıkla uyusun, oynasın, büyüsün odasında inşallah
çook güzel bir oda olmuş Allahım huzur,sağlık,mutlulukla oturmayı nasip etsin insallah
uff bayıldıııııım sanırım en begendıgım oda bu ..
renkler harıka ve ıctenlıkle ve zevkle dösendıgı o kadar belli ki..
dolabına özellıkle bayıldım ..
nereden aldın sorabılır mıymım ..henüz bebegım yok ama aklımın kösesınde bulunsun :)
arkadaşım hepsi herşey çok güzel.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
bu hazırlıkla bana kendi hazırlık zamanlarımı hatırlattı duygulandım :)
bebeğğin hareketlendikten sonra 6.aydan sonra beşiğin içine yastık falan koymanı öneririm kafasını beşiğin korkuluklarına çarpabilir.sevgiler
erenin annesi
Ayyy Ayy Ayyyyyyy.. Güzel gelinimin odasıda pekk bir güzel olmuşşşşş
ellerine sağlık dünürcüğüm herşey harika.. Güle güle kullansın Mira prensesimiz.
canım güle güle kullan saglıklı günlerde inşş
maşallah her şey çok zevkli ve güzel olmuş...
sağlıkla gelip mutlulukla huzurla büyüsün odasında inşallah
frogolacım maaşalalh .çok gzüel olmuş odanız... belliki çok özenmişsin.. Allah Mira kuzusuna bu odada nice sağlıkla mutlu huzurlu bol uykulu günler geçirmeyi nasip etsin.... ay gelsinler artık ama ya.....
sağlıkla büyüsün içinde canım.çok özenle döşenmiş.ellerinize sağlık
ayy çok güzel herşey dörtdörtlük allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin kuzucuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?