Mira kuzusunun Odası :)

mira kuzu mışıl mışıl uyusun odasında inşallah. ellerinize sağlık canım çok güzel bir oda olmuş. artık kuzusunu bekliyor.

bayıldım Mira nın odasına kıyafetlerine cnm. kız olunca böyle ciicli bicili şeyler oluyor ne güzel. sağlıkla güle güle içinde büyüsün minik kızın fragolacım

Maşallahhh çok güzel çok zevkli yapmışsın herşeyi güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahhhhh :))

bayıldım Mira nın odasına kıyafetlerine cnm. kız olunca böyle ciicli bicili şeyler oluyor ne güzel. sağlıkla güle güle içinde büyüsün minik kızın fragolacım

canım benimm cok sagol hepimizin kuzuları sağlıkla büyüsünler cicilerinin içinde inşallahh a.s.

Maşallahhh çok güzel çok zevkli yapmışsın herşeyi güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahhhhh :))

amin canım benimm çokk teşekkür ederim a.s.

cok tesekkur ederim canım sağol a.s.

bahaircimm cokk tesekkurler beğenmene cok sevindim a.s. 4 bebişimiz geldi bile cok az kaldı yakında pıtır pıtır diğerlerimiz de dökülmeye başlarız :))

evet bi anda ayın ortalarına doğru herkes başlayacak patır patır... çok tuhaf oluyo.. bigün önce konuştuğun hamile arkadaşın bi gün sonra anne oluyo...

evet bi anda ayın ortalarına doğru herkes başlayacak patır patır... çok tuhaf oluyo.. bigün önce konuştuğun hamile arkadaşın bi gün sonra anne oluyo...

ayy düşündükçe feci heyecan basıyo hayırlısı olsun bakalım gelsin bebişler sırayla boshayallersmile

muhteşem olmuş valla hepsi çok güzel Allah hayırlısıyla kucağınıza alıp o odada yatıp oynadığı günleri göstersin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyince banada nasip etsin inşallah herkezede banada isteyince hayırlı bi evlat ve böyle güzel odalar yapmayı nasip etsin inşallah çok dua ettim dimikaydirigubbakcemile3 ben böyle odaları görünce çok özeniyorum şuan evim küçük fazla oda yok bu yüzden evim bitince çocuk yapmayı düşünüyorum inşallah ozamanda rabbim evlat hasreti çektirmez:Saruboceq:

aminn bütün güzel dilekleriniz için çook teşekkürler a.s. Allahım size de bütün isteyenlere de hayırlısıyla istediğiniz zamanda hayırlı dünya güzeli bi evlat nasip etsin inşallah :)

bakarken gozlerım doldu asagılara ındıkce yaslarımda dokuldu
henuz bekarım ama oyle cok ıstıyorumkı bı bebegmın olmasını duygulandım
Rabbım ozenen herkeze hayırlı evlatlar versın
kızınız evınıze huzur bereket etırsın cok cok begendım ellerınıze saglık ıı gunlerde saglıkla buyutun bebegınızı..
nederler bı avazda dogurun ıns:):):)

bi bebek odasi ancak bu kadar sIk bu kaadar guzel olabilir bayildim
saglikla gelsin bebeginiz sanirim dogmadi daha

çok çok teşekkür ederim gerçekten beğenmenize sevindim, güzel dilekleriniz için de ayrıca çookk teşekkür ederim a.s. ben de sizin gözlerinizin dolduğunu okuyunca cok duygulandım. inşallah siz de ilerde en doğru zamanda en doğru kişiyle hayatınızı birleştirip hayırlı bir evlat sahibi olursunuz :)

cnm çok gzl olmuş odanız
her ayrıntı süper
güle güle yatsın kuzu
sağlıklı günlerde inşallah

çok güzel yaa bayıldım
yavrun güle güle sağlıkla büyüsün içinde

Allah mira bebeğin bahtını odası gibi temiz ve güzel yapar inşallah :)
Güle güle eskitin eşyalarınızı... Çok güzel herşeyi

maşallah maşallah maşallah 41 kere maşallah
herşeyi cok güzel olmus saglıkla sıhhatle kucagınıza alın ve mutlulukla büyüsün sahibi kendi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…