odası mükemmel olmuş sağlıkla büyüsün içinde
Kuzumm bayildim maasallah Mevlam saglikla huzurla kullanmanizi nasip etsin ins.Tek kelimeyle hersey super :)
mira kuzu mışıl mışıl uyusun odasında inşallah. ellerinize sağlık canım çok güzel bir oda olmuş. artık kuzusunu bekliyor.
bayıldım Mira nın odasına kıyafetlerine cnm. kız olunca böyle ciicli bicili şeyler oluyor ne güzel. sağlıkla güle güle içinde büyüsün minik kızın fragolacım
Maşallahhh çok güzel çok zevkli yapmışsın herşeyi güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallahhhhh :))
huzurla saglikla uyusun odasinda,eline saglik cok guzel olmus.
cok tesekkur ederim canım sağol a.s.
bahaircimm cokk tesekkurler beğenmene cok sevindim a.s. 4 bebişimiz geldi bile cok az kaldı yakında pıtır pıtır diğerlerimiz de dökülmeye başlarız :))
evet bi anda ayın ortalarına doğru herkes başlayacak patır patır... çok tuhaf oluyo.. bigün önce konuştuğun hamile arkadaşın bi gün sonra anne oluyo...
muhteşem olmuş valla hepsi çok güzel Allah hayırlısıyla kucağınıza alıp o odada yatıp oynadığı günleri göstersin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin isteyince banada nasip etsin inşallah herkezede banada isteyince hayırlı bi evlat ve böyle güzel odalar yapmayı nasip etsin inşallah çok dua ettim dimikaydirigubbakcemile3 ben böyle odaları görünce çok özeniyorum şuan evim küçük fazla oda yok bu yüzden evim bitince çocuk yapmayı düşünüyorum inşallah ozamanda rabbim evlat hasreti çektirmez:Saruboceq:
bakarken gozlerım doldu asagılara ındıkce yaslarımda dokuldu
henuz bekarım ama oyle cok ıstıyorumkı bı bebegmın olmasını duygulandım
Rabbım ozenen herkeze hayırlı evlatlar versın
kızınız evınıze huzur bereket etırsın cok cok begendım ellerınıze saglık ıı gunlerde saglıkla buyutun bebegınızı..
nederler bı avazda dogurun ıns:):):)
bi bebek odasi ancak bu kadar sIk bu kaadar guzel olabilir bayildim
saglikla gelsin bebeginiz sanirim dogmadi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?