Mira kuzusunun Odası :)

sondan ikinci reasimde aynaya yansıyan bir köpek fark ettim.
sanırım bir labrodor sahibisiniz. hamileliğiniz de köpeğinizle ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?

bebek doğduğunda yine sizinle yaşayacak değil mi?

Herşey çok güzel olmuş canım, sade ama bir o kadarda şık bir takım, maşallah tek eksik minik prenses oda yakında gelecek inşallah..Kuzun bunları sağlıcakla kullanıp, içlerinde mışıl mışıl uyusun inşallah canım..

çok güzel olmuş maşallah

çokk teşekkür ederim a.s.

köpeğimiz aslında golden retriever, fakat tüylerini kestirdiğimiz için labradora benzedi kuzum. köpeğimiz bizimle yaşayacak, o zaten artık ailemizin bir parçası, ben ona ilk göz ağrım diyorum, bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah. hamileliğimde köpeğimle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım. doktorumuz da köpeğin aşıları ve bakımı temizliği düzgün olduğu sürece bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi. biraz zorlanacağım belki ama bence değecek :)

canım benim çok teşekkür ederim hepimizin kuzuları sağlıkla kullansınlar cicilerini inşallah a.s.

herşeyiniz çok güzel sağlıkla kulllanın inşallah

çok teşekkürler a.s.

Kızımızın ismi Lina olarak değişti. Edit olmadığı için konu ismini değiştiremiyorum.

Ve yarın aramıza katılacak inşallah :) Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim a.s.

Kızımızın ismi Lina olarak değişti. Edit olmadığı için konu ismini değiştiremiyorum.

Ve yarın aramıza katılacak inşallah :) Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim a.s.

evettt... sanırım aramıza katıldı. opuyorumnanaktan

hoşgeldin bebeeeek sefalar getirdin :)) zemuszemus

iyi günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün inşallahh..b:ecrin_bebek::asigim::1hug:a.s.

çiko da abi oldu öpüyorum onu da burnundan Şeniz

bebek doğmştur heralde hoşgelmişş safalar getrmişş.odasııı çoook güzell oğlumun odasına benziyorrçokk..sağlıkla huzurla yatsın odasnda inş.

allah analı baballı sağlıklı büyütsün canım..

bebek doğmştur heralde hoşgelmişş safalar getrmişş.odasııı çoook güzell oğlumun odasına benziyorrçokk..sağlıkla huzurla yatsın odasnda inş.

22 eylulde Lina kuzusu ailemize katildi. Hepinize guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim a.s.

Topiğe tesadüfen rastladım.
Hepsi çok güzelmiş canım, zevk ve özen nasıl belli etmiş kendini :)
güle güle kullanıyordur inşallah yavrun hepsini. hepsi çok güzel...

allah içinde sağlıkla uyumayı nasip etsin canım hepsi çok şık emeğinize sağlık.

çok teşekkür ederim :)

Topiğe tesadüfen rastladım.
Hepsi çok güzelmiş canım, zevk ve özen nasıl belli etmiş kendini :)
güle güle kullanıyordur inşallah yavrun hepsini. hepsi çok güzel...

canım benimmm çok sağol bi gün görmeye de bekleriz a.s.

canım sağlıklaa kullansın miniğin odasını farklı olmuş kızların odaların hep cıvılcıvıl görmeye alışmışız ya bana farklı geldi kahve tonlarında olması perdelerin o renkte ve salon perdesi gibi olması yani değişik olmuş
güzel günlerde sağlıkla kullanın

cok cok begendim güle güle kullanın olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canımm a.s.

çok sağol canımm. hobi odasını bebiş odası yaptık, eski perdeler mobilya rengine falan uyunca da değiştirmedik. bu perdeler salonda çok basit durur, normal oda perdesi hatta mutfak perdesi bunlar :)) bu renkler bana hep huzur vermiştir, ondan böyle tercih ettik. tekrar çok teşekkürler güzel dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…