Miranda Kerr

Kendi beceremedikleri şeyin öfkesini hedefi olan insanlardan çıkarınca ne geçiyor insanların eline çok merak ediyorum. Öyle fit olursan ne verecekmiş? Olabilir yani, hıı kesin olursun ya da önemli olan fit olmak değil diyerek küçümsemek ancak kompleks göstergesi başka bir şey değil.

yeni dogum yapmamıski 3 yasında cocugu varmıs madem kiloları sorunlu bu kadar kendine dikkat etseymiş
ayrıca manken olmak kolay ne demek yahu her elini sallayan olsun o zaman manken olmak kolay anne olmak zor yoruma bak
anne olmak tabiki kolay değil ama saglıklı her kadın anne olabiliyor ama her kadın olmak istese bile manken olamaz
Ben de anneme onu dedim daha yeni Doğum yapmamış ki lohusa sendromu olsun

Kendi beceremedikleri şeyin öfkesini hedefi olan insanlardan çıkarınca ne geçiyor insanların eline çok merak ediyorum. Öyle fit olursan ne verecekmiş? Olabilir yani, hıı kesin olursun ya da önemli olan fit olmak değil diyerek küçümsemek ancak kompleks göstergesi başka bir şey değil.

SiZe katılıyorum komplekslerinin acısını benden çıkarmaya çalıştı resmen

• Beğen
Reactions: KV_
Merhaba kızlar
Sabah dayımlar bize kahvaltıya geldi
Kardeşimle ben internette dolanıyorduk magazin sayfalarına falan bakıyorduk
Sonra Miranda Kerr ile ilgili bir haber çıktı
Ben de Miranda Kerri çok beğendiğimi bence dünyanın en güzel kadını olduğunu ve ilerde anne olursam inşallah Doğumdan sonra onun kadar fit ve güzel olacağımı falan söyledim
Yengem yüzünü ekşiterek dedi ki işte onun yüzü de çok yapmacıkmış oyuncak bebek suratı gibiymiş anne olunca anlarmışım manken olmak kolay anne olmak zormuş..
Ama bunları öyle bir söylüyor ki sanki çıkışarak
Onlar gittikten sonra annemle bunları konuşurken annem dedi ki yengen bozulmuş olabilir sen ona da iltifat et gönlü olsun
İyi de yengemin neredeyse 3 yaşına girecek çocuğu var lohusa dese anlarım
Bu konuda takıntısı var diye alttan almak zorunda mıyım
Ben o sözleri ona ima ederek demedim ki üstüne alınması ve bana öyle çıkışması normal mi kızlar ?
Ona laf soktuğunuzu düşünmüş olabilir, hani deseniz ki ben miranda kerr i çok beğeniyorum hep fiziğim onun gibi olsun isterim filan neyse anne olduktan sonra fiziğim onun gibi olsun istiyorum filan demişsiniz, kadın da hala doğum kilolarını veremediyse ona laf çarpıyorsunuz sanmış olabilir, doğal şeyler bunlar, doğumdan sonra her kadın aynı hızla toparlanamıyor, alttan almak zorunda değilsiniz de insanların da hassas noktaları olabiliyor,alınabiliyor.

Merhaba kızlar
Sabah dayımlar bize kahvaltıya geldi
Kardeşimle ben internette dolanıyorduk magazin sayfalarına falan bakıyorduk
Sonra Miranda Kerr ile ilgili bir haber çıktı
Ben de Miranda Kerri çok beğendiğimi bence dünyanın en güzel kadını olduğunu ve ilerde anne olursam inşallah Doğumdan sonra onun kadar fit ve güzel olacağımı falan söyledim
Yengem yüzünü ekşiterek dedi ki işte onun yüzü de çok yapmacıkmış oyuncak bebek suratı gibiymiş anne olunca anlarmışım manken olmak kolay anne olmak zormuş..
Ama bunları öyle bir söylüyor ki sanki çıkışarak
Onlar gittikten sonra annemle bunları konuşurken annem dedi ki yengen bozulmuş olabilir sen ona da iltifat et gönlü olsun
İyi de yengemin neredeyse 3 yaşına girecek çocuğu var lohusa dese anlarım
Bu konuda takıntısı var diye alttan almak zorunda mıyım
Ben o sözleri ona ima ederek demedim ki üstüne alınması ve bana öyle çıkışması normal mi kızlar ?

Kerr bizim orda eşeklere deniyor. başlıgı okuyunca direk aklıma eşek geldi :D

Ya ben Miranda Kerr gibi olacağım demedim ki
İnşallah onun gibi olurum dedim
Dünyanın en ünlü top modellerinden birini kıskanacağı aklıma gelmemişti
Şaka yapıyorum. Olursunuz umarım benim için sıkıntı yok :) keşke herkes ideal kilosunda olabilse en güzeli.
Yengeniz bu konuda hassasmış öğrenmiş oldunuz. Çok da takmayın, bir daha böyle konular konuşmazsınız olur biter.
Özür dileyecek bir durum yok.
Çocuktan önce kilolu değilse şimdi ki durumunu kabullenemiyordur.

Ona laf soktuğunuzu düşünmüş olabilir, hani deseniz ki ben miranda kerr i çok beğeniyorum hep fiziğim onun gibi olsun isterim filan neyse anne olduktan sonra fiziğim onun gibi olsun istiyorum filan demişsiniz, kadın da hala doğum kilolarını veremediyse ona laf çarpıyorsunuz sanmış olabilir, doğal şeyler bunlar, doğumdan sonra her kadın aynı hızla toparlanamıyor, alttan almak zorunda değilsiniz de insanların da hassas noktaları olabiliyor,alınabiliyor.

Haklısınız ama Miranda Kerr yeni Doğum yaptı haber de onla ilgili olunca inşallah ben de Doğumdan sonra onun gibi olurum dedim
Kötü bir niyetim gerçekten yoktu

Ben de anneme onu dedim daha yeni Doğum yapmamış ki lohusa sendromu olsun
aman bosver kıskanmıs inşallah olursun dese ne kaybeder yani bide trip yapmıs
hiç özür dilemeni gerektirecek bişey yok komsu kızıyla değil dünyanın en ünlü mankenlerinden biriyle kendini kıyaslamıs

Yengeniz alınganlık yapmış tabi, bir suçunuz yokken şimdi niye gönlünü almanız gereksin? Tamamen kendi kişisel problemi. Kilo sorunu varsa, bunu kompleks yapana kadar 3 yılda azıcık çaba gösterseydi, kurtulurdu bu problemden. Miranda Kerr olmasına da gerek yok. Ha siz olur musunuz olmaz mısınız, bunu istemeniz mantıklı mı, saçma mı, o da sizin probleminiz.

Ayrıca yanlışınız var. Dünyanın en güzel kadını Monica Belluci'dir. :KK8:

Senin yorumda sacmalardan secme olmus.Yani dogumdan sonra bende onun gibi olacagim demek biraz komik degil mi ?Laf sokmussun gibi geldi.Sen simdi manken fizige sahip degilsen dogumdan sonra cok zor.

Ben onun gibi olacağım demedim
inşallah onun gibi olurum dedim
Doğumdan sonra bir sürü manken fiziğinde dolaşan arkadaşım var
Komik bir durum değil yani
Not: fiziğim de gayet iyi ama ben fiziğe değil ruh ve beden sağlığıma daha çok önem veriyorum

:KK48::KK48:
Yengeniz alınganlık yapmış tabi, bir suçunuz yokken şimdi niye gönlünü almanız gereksin? Tamamen kendi kişisel problemi. Kilo sorunu varsa, bunu kompleks yapana kadar 3 yılda azıcık çaba gösterseydi, kurtulurdu bu problemden. Miranda Kerr olmasına da gerek yok. Ha siz olur musunuz olmaz mısınız, bunu istemeniz mantıklı mı, saçma mı, o da sizin probleminiz.

Ayrıca yanlışınız var. Dünyanın en güzel kadını Monica Belluci'dir. :KK8:

Aman yengem duymasın size de çıkışabilir

Back
X