- 11 Aralık 2008
- 229
- 863
- 628
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Öğretmenim. Ayrıca acımasız değilim realistim :)Çok acımasızsını. Mesleğinizi merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğretmenim. Ayrıca acımasız değilim realistim :)Çok acımasızsını. Mesleğinizi merak ettim.
Valla iyicede kompleksle alakalı, kızın dediği lafta hiç bir şey yok, benim kuzenim 180 kilo asla asla alınmaz bozulmaz,mesele kendini beğenmek sevmek ,özgüven. ..Aşağılık kompleksi böyle bir şey değildir.
Her insan her olaya aynı tepki vermez. O yüzden haldır haldur değil, düşünerek davranırız.
Hani şey vardır ya istemeden kırmak, hah onun gibi düşünün lütfen.
Bende yapmışımdır. Yapıyorumdur belki hala ama. Gerçekten üzücü.
Zaten neyi tartisiyoruz sayfalarca anlamis degilim. Sadece kilo vermek mi mesele. Sen sporuna zaman ayirirsin ben kitap okumama baskasi aile ziyaretine. Neticede cocuk ebeveynin ozellike bebekken annenin hatri sayilir zamanini ipotekliyor. Birini tamamlasan baska yerden eksik kaliyorsun. Icinde kaliyor bazi seyler muhakkak ki. Biri de boyle densizce laf edince alinabilirsin her normal insan gibi.
Konu sahibi yanlis anlamayin, sizi suclu falab gormuyorum, sadece aynen omergy nin dedigi gibi cam devirmissiniz.
Özgüveni olmayanları vuralım yerden yere?? Kendini sevmeyenlere beğenmeyenlere şey diyelim mi??Valla iyicede kompleksle alakalı, kızın dediği lafta hiç bir şey yok, benim kuzenim 180 kilo asla asla alınmaz bozulmaz,mesele kendini beğenmek sevmek ,özgüven. ..
Aynı eşim gibisiniz ya :)))) sayısal bir branş mı??Öğretmenim. Ayrıca acımasız değilim realistim :)
Süpersinizzz:)Boyum 172 kilom hiç bir zaman 55i geçmedi ,doğum yaptım yok yine ayni , bu ne be cop gibisin diyen mi istersin, kuru leylek diyen mi:))) boyle kadin olmaz diyen mi ohooooo güldüm sadece,yani allah aşkına insanların yorumları niye bu kadar önemli olsunki benim hayatımda.
Mersi,o senin süperiliğin.Süpersinizzz:)
Evet, yazılımcıyımAynı eşim gibisiniz ya :)))) sayısal bir branş mı??
Ne alakası var,kilolu olmak utanç sebebi mi?Sende şişersen görürsün
Herkes evlenmeden önce 50 kiloydu
Unutma
Bir de bunun ,"Düğünümde benden güzel kadın görmek istemiyorum",diyen kadın versiyonu var ki akıllara zarar. Bütün hayatları fiziksel özellikleriyle uğraşmak demek ki ,bu komplekslilerin.Konuda bahsedilen şey hastalık mı? Elinde olmayan bir şey mi de millet dikkat edecek yanında konuşurken ya? Kadın hamile kalmış kilo almış 3 senedir de öylece çakılmış, tamam bu değil mi durum? Madem bu kadar alınacak, bu kadar kompleks yapacak sıksın totosunu versin kilosunu rahatlasın. Dünyaca ünlü mankenlerin adını duyunca kılıktan kılığa girip şurası da şöyle yapmacık burası da böyle çirkin, ay manken olmuş da nolmuş anne olmak önemli diye çıkışıp kendini aptal durumuna düşürmesin. İnsan şu konudaki lafı duysa "Seni de görürüz hadi bakalım" der güler en fazla, bu kadarı ise kompleks oluyor.
Çok mu zor?
30 kilo verdim ben hamilelikten sonra, tutsun ağzını, yapsın sporunu versin. Yapmıyorsa da alınganlık etmesin.
Herkesin kırk farklı kompleksini düşünüp iyice susalım oldu olacak.
Bazı kadınlar özgüvenli görünücem diye kendini inanılmaz eziyor. Miranda kerr güzel ama daha ziyade bakımlı bir kadın. Birçok kadının elinde o imkanlar olsa çok daha güzel de olabilir, o yüzden kendini bu kadar gömen kadınlar bana ilginç geliyor.Bir de yani kimse de miranda süpeeaaaar biz öyle olamayiiiaazzzz demesin ne olur ya.
Tamam bir genetik vardir ama koy mirandayi 90 metrekare evin icine ver eline bebegi, aksama yemek pismesi lazim, gece de emzir uyuma, e temizlik camasir ellerinden öper de.
Bir haftada en basidinden uykusuzluktan elinde cikolatayla, pjamayla dip boyasi gelmis bir sekilde dolanir.
Hatta eminim cok daha beter olur.
Dün üc saat öglen uyudum yeniden insana döndüm.
Sabah kahvalti niyetine bir avuc yaban mersini cilek yemek bu hayatta kimseyi malesef kurtaramaz.
Verin o sartlari bana, hmm boyum evet kisa ama seksilikte mirandaya on basarim.
Ezmeyin kendinizi bu kadar ya, ellerim hala sogan kokuyor birakc saat sonra esim isten gelecek, sor bakalim miranda bizim yaptiklarimi yapabilecek mi?
Herseyi gectim sporu, beslenmeyi, uyku denen bir sey var, o olmayinca hicbirsey olmuyor.Günesli sahilde ücgen bikini giymek icin bogazimi tutarim ben orada sorun yok .
+1Hiç iyi niyetli gelmediniz bana.
Yengeye laf sokmak icin özellikle söylenmiş bir laf sanki.