misafir 2

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.092
8.671
358
önceki konumda bahsetmiştim birkaç günlüğüne misafirler gelmişti.işte o misafirlerden biri burada iş buldu ve bizimle yaşayacak.yani daha henüz kabul etmedi.umarım etmez.babam 2 hafta kalsın nolcak iş bulur diyor.biz evimizi 2 ayda bulmuştuk ve ben 6 ay sonra benim için önemli bir sınava gireceğim.cidden moralim çok bozuk umarım kabul etmez

sizce gelir mi buraya?kendisi yaşadığımız yeri sevdi fakat ailesi biraz uzak olduğu için istemeyebilir

Son düzenleme:
Ay ne münasebet birkaç gün belki mecburi 1 hafta tamam da... Abartmasinlar

Nasıl sizinle yaşayacak? Yakın bir akraba mı da sizinle yaşayacak. Yani bunu kabul edip etmemek sizin elinizde uygun bir dille konuşulur bu durum.

davet ettikten sonra ne diyelim ki babam kendini düşünüyor bence sadece.çevresine ben ne iyi bir insanım mesajı vermek istiyor.çocuğu sınava hazırlanırken eve onun yaşlarında birisini davet etmek çok düşüncesizce.o evde annem babamla değil benimle konuşmak vakit geçirmek isteyecek ama ben sınava çalışmaya çalışacağım

Babanız ikna olacak gibi değilse mecbur katlanacaksınız o işe gider zaten yorulur sizde o yokken güzelce ders çalışırsınız akşamda belki biraz sohbet edersiniz olur biter

sabah dershanem olacak ve gece gündüz çalışanlar iyi şeyler yapıyorlar sadece 3 4 saat çalışmakla olmaz hedefim yüksek
Babanız ikna olacak gibi değilse mecbur katlanacaksınız o işe gider zaten yorulur sizde o yokken güzelce ders çalışırsınız akşamda belki biraz sohbet edersiniz olur biter

ben acaba kibarca istemediğimizi söylesem yine gelmek ister mi kinormalde kaba bir davranış ama kimse annemin fikrini sormadı,beni umursayan zaten yok

moralim çok bozuk normalde böyle oyalanmamam gerekiyor ama üzüntümden derse odaklanamıyorum. babam bencilce eve uzun süreli belki de 1 yıl kalacak misafir davet ediyor

Belki de hiç gelmeyecek hemen stres yapmayın ki insallah gelmez
ben olsam kendi düzenimi kurmaya çalışırım akraba yanında nereye kadar rahat edilir

doğmamış çocuğa don biçmek olmuş biraz. daha net değil ki geleceği. ben olsam bi şekilde istemediğimi belli ederim. öyle bi şansınız yoksa ve size yerleşirse onun o evde istenmeyen misafir olduğunu ona hissettirin.

moralim çok bozuk normalde böyle oyalanmamam gerekiyor ama üzüntümden derse odaklanamıyorum. babam bencilce eve uzun süreli belki de 1 yıl kalacak misafir davet ediyor
Böyle belirsiz misafirlik olmaz ki ama.
Hadi dese gel ev bulana kadar 1 ay kal amenna,idare edilir ama bunun sonu yok yani,ucu belirsizlik.
Ayrıca çalışan insan kendi düzenini kurmalı,nereye kadar başka bir ailenin yanında yaşayabilir ki?
Umalımda kabul etmesin misafir adayınız. Yoksa işiniz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…