misafir 2

gelecek olan misafir erkekmi?
bence siz ona kiralik bir ev bulun surda bir ev var cok guzel diyin belki anlar

Oturup saatlerce sohbet etmek zorunda değilsin canım kimse zorla yaptıramaz bunu sana. Kibar bir dille sınava hazırlandığını saatlerce odada kapalı kalabileceğini söyler geçersin. Hatta mümkünse çok yüksek dikkat dağıtacak ses olmazsa sevinirim diye de eklersin.

Mola vereceğin zaman çıkar beraber bir çay kahve içer yine girersin. Kendini kasma çok. Sen evinde rahat davran. Misafir olan o. O düşünsün rahatsızlık veriyor muyum diye.

Babana söyle bizim eve babam hangi yakın akrabasını uzun süre kalması için getirdiyse, it gibi babama cemkirdi ve düşman oldu. Bana ve annemede kimse sormuyordu. Şimdi ne zaman yeri gelse babama oh sana iyi oldu derim. Babam söyleyince homurdaniyor unutmadın mı diye. Bizi dinlemediği için pişman. Annesi babası gaz veriyordu. Şimdi bizden başka kimse yok etrafında. El alemi mutlu edeceğine sizi mutlu etsin.

Uzun süreli misafirliklerde ben iki tarafın da bugüne kadar hiç hoşnut olduğunu görmedim. Öğrenci evi değil ki bu bi yatak daha atarsın biter diyecek. Sen çalışmana odaklan. Herkes tabi ki aynı değildir ama. Bu durum seni ilgilendirmesin. Ne durumlarda ders çalışanlar var. Sen sınava odaklan. Zaten odağın sınav olunca gerisi çok umrunda olmayacaktır. Seni rahatsız ederse ders çalışırken. Kusura bakma rahatsız oluyorum de konuyu kapa. Haa evde sürekli kavga sürekli bağırma huzursuzluk sevgisizlik sözlü şiddet gibi durumlara gelinirse de. Ayrıl yurda çık. Son senem yurda gidiyorum ben de.

Okuyunca seni inanılmaz anladım. Üniversite sınavı zamanlarıma gittim.

Oldu ki baban eve getirdi. Ne yap et. O sınavı kazan. Bugün değişmeyen şey ileride çok daha beteriyle karşına çıkmasın. Mesleğini eline al.

Kütüphaneye ders çalışmak için gidebilirsin. Baktın çok zorlanıyorsun. Dershaneden öğretmenlerinden yardım iste. Üstteki yorumda gördüm aynen yurt ayarlamaya çalış.

ben acaba kibarca istemediğimizi söylesem yine gelmek ister mi kinormalde kaba bir davranış ama kimse annemin fikrini sormadı,beni umursayan zaten yok

bu kabalık olmaz ki o zaman, annenin fikrini sormayarak asıl kabalığı o yapmış
bence sınavlarından arkadaşlarının bile eve gelmesini istemediğinden bahset, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı
yine de kabul ederse pişkin demektir

Sizin evinizde mi kalacak ? O artık misafir olmaktan çıkmış siz kabul etmezseniz kalamaz herhalde değil mi ? Konuşun uygun bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…