misafir ama biraz tuhaf :(((

sevmeksenleguzel

AŞK SEN DİYE YAZILIR BİZ DİYE OKUNUR...
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
176
37
118
arkadaşlar merhaba;
eşimle evleneli 3 ay 20 sün oluyor. eşimin ve ailesinin çevresi çok geniş.
evimizde sürekli misafir her günümüz dolu...
bende çok severim misafiri
AMA bu seferki başka;
Eşimin halasının oğlu bizim burda okul kazandı.
bu hafta evciye çıktı. başka bi şehirden kız arkadaşı gelicekmiş bizde kalmak istiyolar.
ben kızı hiç tanımıyorum kızda beni. eşimin yeğeni baya çapkındır hergün başka kızla desem yeri.
şimde ben çok huzursum oluyorum benim evimde beni hiç tanımadan nasıl kalmayı kabul edebilirki?
bu nasıl bir zihniyet nasıl bir akıl. üstelik bu çocuk sevgilin bile değil. allahım diyecek bişey bulamıyorum.

Bunu kabul etmek zorunda degilsiniz ki , kiz daha aileye girmemis bile..
Ne münasebet :ssz:

Son düzenleme:
asla etmeyin. kızın ailesi kızımı zorla evlerinde tutuyorlar dese,yada cinsel taciz oldu kızıma dese,mahkemelerde sürünürsünüz.
kız oğlanla ayrılsa evde aramızda bir şey oldu. zorla,onlarda göz yumdu dese yine mahkeme yolları.. kız hırlımı hırsızmı bilemiyorsunuz ayrıca. evinizi özel hayatınızı bir yabancıya bırakıp gitmek. çok çok yanlış

kesinlikle arkadaslara katiliyorum..
ne munasebet??
esiniz iyi niyetinden kabul etmis sanirim ama otesini dusunmeden..
zamaniniz kisitli olsada insaAllah esinizi yegeni ile konusup vazgecirmesini basarirsiniz..
kesinlikle kabul edilecek bir sey degil..
kizi tanimiyorsunuz etmiyorsunuz..
hic gerek yok..

evet buyrun gelin demiş ve dahasıda var ...
yarın sabahtan eşimle balıkesire gitcez günü birlik gezmeye ben onları evimde nasıl bırakırım ya
hiç tanımıyorumki kızı

kabahat kuzeninde ve sevgilisinde degilmiski:)
kabahat sizin esinizdeymis.:)
sizin onayinizi almadan boyle kafasina gore is yapmasindaymis.

bazi yeni evli erkekler, ailesinden gormemis olmalari gerekiyorki,
bazi seyleri esleri ile tanismalari gerektigini bilmiyor:)
benim esimde az bucuk onlardan iste:ssz:

o kafalarina sokana kadar ogretecegiz artik..

kesinlikle izin vermeyin ne münasebet hırlı hırsız olur falan yada bişey olur durdur yere endişede kalmayın eşinede uygun bi dille anlatmaya çalış ben böyle şeyleri hayatta koş karşılayamam ve benim yuvamda bi kız bi erkek asla ve kati hele tanımadığım biz asla yani böyle deyin

siz şehirdışına çıkmasanız şaşardım,kız ne yapacak sizde diye..
ama şimdi açık değil mi yani,kuzeninin boş ev arayışına bir derman olmuşsunuz.
Ben zamanında buna benzer,arkadaşlarımın zor durumdaki erkek arkadaşının evimde kalmasına müsaade ettim ama bi baktım millet bizim evi "boş ev" görür olmuş, herkes aynı tekliflerle gelmeye başladı "benim evim garsoniyer değil" diye tepkimi koydum,önünü kestim bu tarz şeylerin...
evi verirseniz kuzeninizi günlük yüzelli tl otel masrafından kurtarmış olursunuz,bu karlı iş sonucunda da sizin evinize dadanır,bu kadar basit

eşin böyle bir şeyi nasıl kabul etmiş. hayret doğrusu:53::53:
ne için geldikleri malum. gidip ne halt yiyeceklerse otelde yada başka bir yerde yesinler. evini böyle bir şeye alet etmelerine izin verme. ben olsam o gün hiçbir güç beni evimden çıkaramaz. edep yahu:50:

Son düzenleme:
Kabul etmeyin tanımadığım insanı evime sokmam diyin bunu demek bu kadar mı zor neyi sorun ediyorsunuz ben anlayamadım açıkçası istemiyorum nokta bitti bu kadar mı çekiniyorsunuz eşinizden?

evet buyrun gelin demiş ve dahasıda var ...
yarın sabahtan eşimle balıkesire gitcez günü birlik gezmeye ben onları evimde nasıl bırakırım ya
hiç tanımıyorumki kızı

sizin balıkesire gideceğiniz önceden belli miydi, bence ya o kız gelmesin, ya da siz iptal edin gezinizi ve evinizde kalın...
bazı bekar evlerinde bazı kişiler, özellikle erkekler erkek arkadaşları için bunu yapabiliyor ama siz evlisiniz, ne kendinizi,ne evinizi böyle bir şeye alet etmeyin...
çocuğun bunu teklif etmesi hata ama bu yüzü eşinizden bulduysa,eşiniz de bunu kabul etmiş,eşiniz daha hatalı bence...

Eşiniz kabul etmiş bile olsa, siz kabul etmek zorunda değilsiniz. Sonuçta orası sizin de eviniz… Eşinize ailesinin, akrabalarının kalmasının sorun olmadığını ancak tanımadığınız insanların gelip kalmasını istemediğinizi açık açık söyleyin.

arkadaşlar merhaba;
eşimle evleneli 3 ay 20 sün oluyor. eşimin ve ailesinin çevresi çok geniş.
evimizde sürekli misafir her günümüz dolu...
bende çok severim misafiri
AMA bu seferki başka;
Eşimin halasının oğlu bizim burda okul kazandı.
bu hafta evciye çıktı. başka bi şehirden kız arkadaşı gelicekmiş bizde kalmak istiyolar.
ben kızı hiç tanımıyorum kızda beni. eşimin yeğeni baya çapkındır hergün başka kızla desem yeri.
şimde ben çok huzursum oluyorum benim evimde beni hiç tanımadan nasıl kalmayı kabul edebilirki?
bu nasıl bir zihniyet nasıl bir akıl. üstelik bu çocuk sevgilin bile değil. allahım diyecek bişey bulamıyorum.

Esin amma disuncesiz mis..yahu insan ucbucuk evlisin niye elin cok afedersin zibidisini zina yspsin diye yuvana aliyorsun..

Cok istiyosa halt yemeyi gitsin otelde kalsinlar canim bu ne genislik.

Insan onlar gidince kendi banyosunlan wc sinden tiksinir igg kimbilir ne yspmaya getiriyo kizi eve.yeni evli kadin evine nekadar duskun oluyo bn birak kalmayi nornal akrabadan misafir geldiginde bile evi bi ayri temizlerim gittiletmi

Off anlamiyorum ya ev mahremdir hrmde sen yokken ne yuzsuzluk bu..bnm esimin kuzeni de cok yakin arkadasmla cikiyo kiz uzakta.sizde kalalm demis de allahtan esim bi bizim ev mi var bulusacak git nerde kaliyosan kal demis :D fazla aciksozludur baxen bni sinir eder kavga ederim amas boyle cevap vrrme konularinda cokk iyi oluyo.

Kabul etme canim.orasi seninn evin.ne biliyosun tekrarlamiycaklarini.bn bile gicik oldum has.balikesire de seni cocuk gibi avutmays mi goturyo hadi biz bi cikalm der gbi.gitme kiz.su durumda yerinde olsam isterse parise gezdirsin gitmem.

Back
X