• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafir ama biraz tuhaf :(((

Ben en cok kiza sasirdim...
Ne munasebet tanimadigin bir evde erkekle kalmak....

kv sasirdim gelsin ben kendi evimde agirlarim sanki kirk yillik gelini geliyor....

bence hata sizde en başta...
daha cok yenı evlisiniz ve evinize sürekli yatıya misafir geliyor...
ikincisi yanında arkadas ta getiriyor...
sizin eviniz garsoniyer mi...
bence esinizle iyice konusun sizden habersiz bundan sonra eve kimseyi davet etmesin ve siz yokken eve kimseyi aldırmasın...

evet buyrun gelin demiş ve dahasıda var ...
yarın sabahtan eşimle balıkesire gitcez günü birlik gezmeye ben onları evimde nasıl bırakırım ya
hiç tanımıyorumki kızı

şaka gibi, ne münasebet. ayıp, iğrenç. ben kimseye evimi bırakıp gitmem, kimsenin evime 'kız atmasına' da müsaade etmem. siz nasıl buna karşı çıkmadan durabildiniz ilginç.

agirligini koy canm sende:41::41::41:esine soyle,,siz yokken eve getirmek istiyorsa kizi..aklima cok kotu seyler geliyor,,soylemek istemiyorum ama senin yatak odani bile kullanabilir:ssz::ssz::ssz:en azindan yatak odani kilitle..icin rahat etsin:63::63::63:
of ne kadar yuzsuz insanlar var yaaa:36::36::36:

diger sayfalara simdi goz attim da canim,kayinvalidende nasil islenicek bu cocuk:9::9::9:gece 1 de kizin yanina gider,sabah 5de kendi odasina gecer:27::27::27::27:

Bir kız nasıl yapıyor bunu? Erkek arkadaşının akrabasının evine gidiyor kalmaya? çok enteresan olmuş. Oğlanın ailesinin haberi var mı bu kız arkadaştan?

bizim yazlığa ailenin tüm gençleri sevgilileriyle gelip kalmıştır biz varken yokken. Çok rahatsız olmadı annemler böyle bir şey yaşamadık. Gençler tatil yapsın modundaydı annem babam. Ama işte sizin evinize geliyor aynı şehirde yaşarken. Normalde yurtta kaldığı için başbaşa kalamıyorlar falan filan. Burda amaç çok açık aslında sevgilisiyle başbaşa kalma isteğini de anlayışla karşılayabiliyorum da ne bliyim akrabanın evinde çok çirkin.. Bilemedim. Bu çirkinlik de onların düşünmesi gereken bir durum. akrabanın gözünde böyle bir duruma düşmekten rahatsız olmamışlarsa tuhaf..

Eşinizin kuzeniymiş. eşiniz tamam dediyse fazla ses etmeyin. Evet güzel değil ama çok sıkıntı yapmayın bence.

Bence reddedilmesi zor ancak amacin misafirlik digil girgir samataya mesken bulma oldugunu dusunuyorum.
Boyleleri adami boyle kullanir, ondan sonra ihtiyac kalmayinca adami tanimazlar, hatta onun evine msafir olmak icin randevuda kolay kolay alamazsin. Neyse menfaatse uzak olsun zaten.

Misafirlikse kendi gelsin, baskainida davet ediyor, tabiri caizse "fare deligine sigmamis bide kuyruguna kabak baglamis"

Kayinvalide onlari misafir edicekte, evi onlara birakip cikacakmi ki, hic sanmam. Hatta bide nobet tutmaya kalkabilir:1:

tek kelimeyle rezalet arkadaşım.:53:1.si kalacak yer bulamamış mı kızla gitsin otelde kalsın 2.si kızı tanımıyorsun hatta 3 aylık evlisin eşinin halasının oğlunu bile tanımıyorsundur 3.sü evde olmayacaksın eşinle gezin burnundan gelecek belki aklın evinde olacak 4.sü daha 3 aylıkken bunlara göz yumarsan ilerde neler olur neler..kimse karışamaz evine direkt eşine yada kayınvalidene falan söyle ne münasebet kızın evimde ne işi var eşim hayır diyemememiş evde de değiliz vs de..taviz vermemelisin.:47:

arkadaşlar merhaba;
eşimle evleneli 3 ay 20 sün oluyor. eşimin ve ailesinin çevresi çok geniş.
evimizde sürekli misafir her günümüz dolu...
bende çok severim misafiri
AMA bu seferki başka;
Eşimin halasının oğlu bizim burda okul kazandı.
bu hafta evciye çıktı. başka bi şehirden kız arkadaşı gelicekmiş bizde kalmak istiyolar.
ben kızı hiç tanımıyorum kızda beni. eşimin yeğeni baya çapkındır hergün başka kızla desem yeri.
şimde ben çok huzursum oluyorum benim evimde beni hiç tanımadan nasıl kalmayı kabul edebilirki?
bu nasıl bir zihniyet nasıl bir akıl. üstelik bu çocuk sevgilin bile değil. allahım diyecek bişey bulamıyorum.

canım sakın yanlış anlama ama kızın başına bir iş gelir allah korusun çocuk kıza bir şey yapar sizin evde olmuş olur suçlu olursunuz evine bunu anlat bance

Back
X