- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
bu kadar büyük konuşmayınız
zaten arada sıkıntı varsa oda durmaz gider sende çağırmazsın
ama yakın oturuluyorsa çağırmaya mecbur insan
çağırmak demeyelimde haber vermeye mecbur
yoksa konu sahibi arkadaşımız haksız konuma düşecek kayınvalide laf söyleyecek eşi ile kavga edecek
beni saymadılar insan yerine koymadılar diyecek bir bardak çayı bana çok gördüler diyecek
sonra hop kavga kıyamet yürüyecek gidecek ne huzur kalacak ne bişey
konu sahibi arkadaşım yakınsınız
annen ile de dünürler çağırmazsan çok ayıp olur
son dakika da haber verme
sen bilgi ver davet et gelir gelmez onun bileceği iş
annen yalnız olarak sana geldiğinde haber vermezsin ama yinede bir zaman oturduktan sonra usulen annen ile kayınvalidenin evine gidip yarim saatliğine olsa hal hatır etmeniz gerekir sonra müsaade ister kalkarsın
konu sahibiyle aynı şeylerimi yaşadınız bu kadar net konuşabiliyorsunuz...
Ne alakasi var ?bence dogru degil versiginiz akilAlismasin boşver her zamanda yanında olmasın
Ayıp olur tabikide alt katta olduğu için cagirmalisin.annen gidince onunla başbaşa kalacaksın yine böyle bencillik yapmayın lütfen.ayni Apt.olduguna göre sorunun yok niye böyle rencide edici bişey yapasın ki?oda fazla kalmaz belkiarkadaşlar 5 aylık kadar evliyim ilçede oturuyorum ve kv ile altlı üstlü oturuyoruz.
annemgıl 1 saat kadar uzaklıkta,komşularımız kızına gidelim görüşelim demişler bize gelecekler inş.çok da sevdiğim insanlar.
bi yandan seviniyorum bir yandan da şimdi ben kv de çağırmak zorundamıyım?çağırmasam da dikkat çeker bak çağırmadı beni diyeçağırsam da ben rahat edemem,zaten özlemişim annemi komşularımı..
bi akıl verin kimseyi kırmadan nasıl çıkarım ben bu işin içinden?
Sen kesin kaynanasincanm bence çağırmalısın ben kayınvalidemle alt üst oturmuyodum ve her misafire çağırırdım komşular dışında annem gelince demesem küserdi zaten bende çağırırdım gelmese annemde neden gelmedi derdi rahat olamam diyosun ama alışman lazım annen yerinde senin herşeyini açık açık onada anlatıp onunlada sohbet etmen gerekir
ya herkez aynı değilki kaynana değilim bu arada daha 24 yaşındayım kayınvalidem 2 sene önce vefat etti yaşasaydı ve hergün gelseydi çok uzak oturmuyoduk ama yakında değil dediğim gibi herkez aynı değil annemden daha yakındı bana daha yanardı anneme bişey danışamazken kendisine danışırdım konuda bu değil adetle alakasıda yok eğer altlı üstlü oturuyorsa bence kesinlikle çağırmalı çağırmasa bile annemler gelecek haberin olsun denmeli bu benim düşüncem tabi kötü kaynanaya denk gelende var senin gibi düşünebilirlerSen kesin kaynanasin
Hic de degil. Kimse kimsenin annesi yerinde olamaz. Turkiyenin sacma sapan adetlerinden biri bu. Anne demek bile sacma ve gereksiz zaten. Bir de herseyini acik acik onanda anlatman gerekir demissin yaboyle oldum resmen. Anlatsin ki herseyi gordun dunya kac bucak dimi. Ne bicim kafa yapiniz var pes diyorum.
Evet bak kendin diyosun herkes ayni degil diye. Butun kaynanalar ayni degil yani. Allah rahmet eylesin seninki gibi cok cok nadir. Iyiymis ki erken gocmus kayinvaliden malum iyiler cok yasamaz. Ama cagirmak gibi bir mecburiyeti yok. Lutfen insanlari yanlis yonlendirmeyin. Ha atiyorum pazar gunu snnem gelecek diyebilir muhabbet arasinda. Ama buyur sende gel demek gibi bir zorunlulugu tok. Ben kayinvalidemsiz yapamam mutlaka gelmelidiyecek kadar seviyorsa amenna tabi ki cagirir, ama ailesiyle yalniz olmak istiyorsa, sirf ayip olmasin, sorun cikmasin, kayinvalidem, kocam bana kizmasin diye cagirmak gibi bir mecburiyeti asla olamaz. Daha once de dedigim gibi anne kiz arasinda ozel konusmalar olabilir, daha rahat olurlar hasret giderirler... Bunlari kayinvalidesi yanindayken malesef yapamaz.ya herkez aynı değilki kaynana değilim bu arada daha 24 yaşındayım kayınvalidem 2 sene önce vefat etti yaşasaydı ve hergün gelseydi çok uzak oturmuyoduk ama yakında değil dediğim gibi herkez aynı değil annemden daha yakındı bana daha yanardı anneme bişey danışamazken kendisine danışırdım konuda bu değil adetle alakasıda yok eğer altlı üstlü oturuyorsa bence kesinlikle çağırmalı çağırmasa bile annemler gelecek haberin olsun denmeli bu benim düşüncem tabi kötü kaynanaya denk gelende var senin gibi düşünebilirler
ben de iyi niyetliyim ama annemle komşularımla yapacağım o muhabbeti kv varken yapamam ki,rahat edemiyorum yanında.zaten her gün görüyorum,zaten ben onların yanına taşındığım için kendimi yanlız hissediyorum.kırk yılda bi bnm komşular gelecek onda da kv ile oturmak istemiyorum açıkcasıkötü de olmak istemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?