komşular benim annemin komşuları kv tanımıyorlarkı cnm,yine de çağırmak lazım mı
pişman oluyorum zaten çünkü eşim arada kalıyor.sanırım lafımı ediyorlar.boşuna tatsızlık çıkıyor.ama bu kadar iç içe olmak benim de canımı sıkıyor açıkcası.yanlış anlamayın kötü demiyorum ama abartmamak lazım.Diğer konunu da okudum. Benim eşimin ailesine beziyorlar. Neden her gün gelmiyorsun neden her şeyimize koşmuyorsun falan filan tarzındalar.
Laf eder diye şimdiden korkup ona göre yaşarsan sonradan çok pişman olursun.
Ben olsam çağırmazdım aynı binada da otursam aynı evde de
canım benim bütün yorumları okudum,en çok seninkinde kendimi buldum :) gittim güzel bi şekilde annem komşu falan gelecek müsait olursan sende gel dedim..dediğin gibi hiç söylemedi,insan yerine koymuo falan demesinler die..sonra eşimle aram da sıkıntı olur,ne gerek var.bu kadar büyük konuşmayınız
zaten arada sıkıntı varsa oda durmaz gider sende çağırmazsın
ama yakın oturuluyorsa çağırmaya mecbur insan
çağırmak demeyelimde haber vermeye mecbur
yoksa konu sahibi arkadaşımız haksız konuma düşecek kayınvalide laf söyleyecek eşi ile kavga edecek
beni saymadılar insan yerine koymadılar diyecek bir bardak çayı bana çok gördüler diyecek
sonra hop kavga kıyamet yürüyecek gidecek ne huzur kalacak ne bişey
konu sahibi arkadaşım yakınsınız
annen ile de dünürler çağırmazsan çok ayıp olur
son dakika da haber verme
sen bilgi ver davet et gelir gelmez onun bileceği iş
annen yalnız olarak sana geldiğinde haber vermezsin ama yinede bir zaman oturduktan sonra usulen annen ile kayınvalidenin evine gidip yarim saatliğine olsa hal hatır etmeniz gerekir sonra müsaade ister kalkarsın
bence doğrusunu yapmışsın,istersen konunu kapattır uzamasın,nasılsa sorun çözüldücanım benim bütün yorumları okudum,en çok seninkinde kendimi buldum :) gittim güzel bi şekilde annem komşu falan gelecek müsait olursan sende gel dedim..dediğin gibi hiç söylemedi,insan yerine koymuo falan demesinler die..sonra eşimle aram da sıkıntı olur,ne gerek var.
ne bilim ya özlemişim komşuyu annemi,kv olunca ister istemez bi ciddiyet oluyor.yoksa başka arkadaşların dediği gibi kv min dedikodusunu yapacagım veya özel birşey konuşacağımdan da değil
teşekkürler yorum için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?