benim annemde kayınvalidemde öyle değiller ben eğer aynı yerde yaşıyor olsaydık çağırırdım onların bana zararı değil karı olur. tabi densizlik boyutuna getiren insanlar hariç .cnm öyle deme anneler de biraz anlayışlı olmalı. benim annem bana her misafir geldiğinde gelmek ister. bir keresinde görümcem gelmişti. duydu koştur koştur geldi alışverişe gitmişti yapmadan gelmiş. sadece ikisi sohbet ettiler haliyle. büyüklerle gençlerin sohbeti aynı mı
öyle sinir oldum ki anlatamam. bana gelen her misafirde onları çağırmamı beklerlermiş ilk zamanlar. sonra alıştılar
ben de iyi niyetliyim ama annemle komşularımla yapacağım o muhabbeti kv varken yapamam ki,rahat edemiyorum yanında.zaten her gün görüyorum,zaten ben onların yanına taşındığım için kendimi yanlız hissediyorum.kırk yılda bi bnm komşular gelecek onda da kv ile oturmak istemiyorum açıkcasıkötü de olmak istemiyorum ki
konu sahibinin arkadaşları değil,annesi ve annesinin komşuları.hayır. onlar senin arkadaşların. sana geliyorlar. belki kv varken rahat edemeyecekler,rahat konuşamayacaklar. senin misafirin onlar. kv nin değil.
konu sahibiyle aynı şeylerimi yaşadınız bu kadar net konuşabiliyorsunuz...Ben olsam çağırmazdım aynı binada da otursam aynı evde de
tamam bazen çağırırsın da senin de özel hayatın var kendine çok alıştırma ya çağırmak zorunda değilsinarkadaşlar 5 aylık kadar evliyim ilçede oturuyorum ve kv ile altlı üstlü oturuyoruz.
annemgıl 1 saat kadar uzaklıkta,komşularımız kızına gidelim görüşelim demişler bize gelecekler inş.çok da sevdiğim insanlar.
bi yandan seviniyorum bir yandan da şimdi ben kv de çağırmak zorundamıyım?çağırmasam da dikkat çeker bak çağırmadı beni diyeçağırsam da ben rahat edemem,zaten özlemişim annemi komşularımı..
bi akıl verin kimseyi kırmadan nasıl çıkarım ben bu işin içinden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?