Misafir konusunda haksız miyim ?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar esimin yakin akrabası ailecek gelecekler. Bizim yasadigimiz şehirde falan ev bakacaklar. Neyse.
Günlerdir geleceklerini biliyorduk ama bizim için gelmeyeceklerdi .
Dedim ki , bak gelecek adam arar önceden haber verir müsait misiniz diye dedim.
Şu an 2 aylık hamileyim afedersiniz kusa kusa bir hal oluyorum.
Aksam mesaj atmış yarın sabah geleceğiz diye. Geldikleri de baya uzak yol.
Bende sinirlendim biraz . Ya uzak yoldan gelecekler insan önceden bir arar. Hemde sabah gelecekler. Şimdi ben napacam nasıl hazırlık yapacam da nasil evi komple toplayacagim.
Hayır isterdim hazırlık yapiyim onlar icin ama bu halimle nasil olacak. Sabah gelecekler üstelik
Daha da evime esimin ailesini davet ediyorlarmış. Şaka gibi!!

Düşük riskimi biliyorlar bide.

Bende sinirlendim haksiz miyim ya

Son düzenleme:
Uzakta bende oturdum sizin için gelmeseler de uğrarlardı, yani söylemişler zaten ev bakmaya gelecegiz diye.Bütün gün ev bakacakları için sabah gelmeleri normal fazla kasmayın hamileymişsiniz oldugu yere kadar.akşamdan kahvaltılıkları hazırlayın.Evi de yatmadan önce söyle bi yüzden toparlayın yeter.Sizi eleştirmeye gelen hiç gelmesin zaten.

Eviniz çokmu dağınık yoksa kirlimi??dağınıksa bu akşamdan toparlayabilirsiniz.Ama kirli tozluysa biraz zor olur yetiştiremezsiniz..Sabah için normal kahvaltılık hazırlayın yanına Melemen tava böreği ekleyebilirsiniz.Bende hiç sevmem son dakika haber veren misafiri.Kolaylıklar dilerim..

Yok canim yok yattim su an. Haber vereli 1 saat olmuyor. Sabah da gelecekler. Nereye hazırlık bilmem ne yapacağım. Bende şaştım ya

Bende hatta tiksinirim.
Evim kirli değil dağınık. Bir de süpürge tutsam yeter ama bu zahmet beni insan yurduna koyunda soyleyin. Ben bu evin süsü müyüm

Eşiniz neden kabul ediyor ki düşük riskiniz varken? Hanım annesinde böyle bir durum var da diyebilirdi..

Bence disardan biseyler alsin esin, yanina brz kahvaltilik.. aksamda gene disardan lahmacun filan bu durumda napilirki?

Ben eşliğinde edeyim sana bu gece uyumıycam gündüz oğlumun doğum günü işten geldim hazırlık yapıyorum :) şaka bir yana hazır al yapacak bişey yok

Ben eşliğinde edeyim sana bu gece uyumıycam gündüz oğlumun doğum günü işten geldim hazırlık yapıyorum :) şaka bir yana hazır al yapacak bişey yok
:) teşekkür ederim
Size kolay gelsin..
Hani zoruma giden arayip deseki ya sizinde böyle durumunuz var ama gelsek nasıl olur de
Ben zaten gel derim.
Zaten emir almayi sevmem. Geleceğiz nedir

Sonuna kadar haklısınız ama yapacak bir şey yok artık. Eşinize söyleyin evi toplasın. Sabah gidip poğaça, börek filan alsın. Sizde çayı koyup kahvaltılıklari koyarsınız olur biter.

Kahvaltıdan daha önemli olan uzak yoldan ve gece gelecekler. Yatıp uzanmak veya duş almak isteyebilirler. Kaç gün kalacaklar?

Düşük riskiniz varsa hiç uğraşmayın eşiniz yardım etsin size.Kahvaltı için ugraşöayın peynir zeytin vs takmayın kafanızıa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…