Hayır evin hanimi benim. Insan arar der ki musait misin. Geliyoruz diyorhaklisin evini toparla sadece.Gelen kisi yapsin yesin. Yada bir kacgun onceden haber verseydi. Kendinizi yormayin bile.
E vaarr. Yatmam lazım ama yok. Onlarda az buçuk biliyor. Bildikleri halde geliyorlarYapabildiğini yaparsın diyeceğim de senin düşük riskin yok muydu?
Yok canim yok yattim su an. Haber vereli 1 saat olmuyor. Sabah da gelecekler. Nereye hazırlık bilmem ne yapacağım. Bende şaştım yaUzakta bende oturdum sizin için gelmeseler de uğrarlardı, yani söylemişler zaten ev bakmaya gelecegiz diye.Bütün gün ev bakacakları için sabah gelmeleri normal fazla kasmayın hamileymişsiniz oldugu yere kadar.akşamdan kahvaltılıkları hazırlayın.Evi de yatmadan önce söyle bi yüzden toparlayın yeter.Sizi eleştirmeye gelen hiç gelmesin zaten.
Bende hatta tiksinirim.Eviniz çokmu dağınık yoksa kirlimi??dağınıksa bu akşamdan toparlayabilirsiniz.Ama kirli tozluysa biraz zor olur yetiştiremezsiniz..Sabah için normal kahvaltılık hazırlayın yanına Melemen tava böreği ekleyebilirsiniz.Bende hiç sevmem son dakika haber veren misafiri.Kolaylıklar dilerim..
Yesin ne deyim dicem. Ben rahat edememO zaman umduklarını değil bulduklarını yiyecekler,hiç kasma kendini..
Diyemiyor çünkü adam buraya zaten yerleşmeye geliyor. Onlar bile bile geliyorsa bence esimin bişey söylemesi fark etmez kiEşiniz neden kabul ediyor ki düşük riskiniz varken? Hanım annesinde böyle bir durum var da diyebilirdi..
Aman bilmiyorum ya. Sabah için ne alınabilir pekiBence disardan biseyler alsin esin, yanina brz kahvaltilik.. aksamda gene disardan lahmacun filan bu durumda napilirki?
:) teşekkür ederimBen eşliğinde edeyim sana bu gece uyumıycam gündüz oğlumun doğum günü işten geldim hazırlık yapıyorum :) şaka bir yana hazır al yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?