Misafir konusunda haksız miyim ?

Tek sorun sizi aramamaları mı yani diğerleri sorun değil mi , düşük ihtimali , mide bulantıları, son dakika haber verilmesi

Simit pogava börek alabilir esin bende son dakika haber verenlere ayar olurum evide bence kalkin simdi topla sabaha birakma sabahtan bi patates fln kizartirsin kahvaltilik cikartirsin

Tek sorun sizi aramamaları mı yani diğerleri sorun değil mi , düşük ihtimali , mide bulantıları, son dakika haber verilmesi
Evet aramamalari. Çünkü arasalar bu saydıklarınizi zaten soylerdim.
Abla valla düşük riskim var böyle böyle ama siz bilirsiniz derdim. Gelirse ne deyim. Zaten bilerek önceden bende muhabbet sirasinda söyledim böyle böyle riskim var diye. Geliyorlar artık ben kalkmayacagim da kim kalkacak ki

Hic birsey yapmayin. "Geleceginizi 1 hafta onceden bildirseydiniz sizin icin hazirlik yapardim ama bir gecede bu halimle hic birsey yapamadim kusura bakmayın" deyin.

Ya madem düşük riskiniz var, madem kimse sizi aramamış, eşinize emrivaki yapılmış, eh eşiniz de "Hanım zor geçiriyor hamileliği, riskli bir süreçte, kusura bakmayın" demeyi bilememiş, bırakın ya kim kimi nasıl ağırlıyor, nasıl doyuruyor, nasıl ne yapıyorsa yapsın. Canınızdan, evladinizdan kıymetli mi allasen? Rahat edemem diyorsunuz bir de, edeceksiniz, etmelisiniz.

Ortada don atlet varsa toplasın eşiniz, "Şuraları bi düzenleyiverir misin? Hadi canım" deyin, ortalığın karışıklığını halletsin. Gerisi de kalsın gitsin ya. İki yumurta kırar bi çay demler geçersiniz illa bir şey yapacağım derseniz.

Riskli gebelik diyorsunuz, misafir ağırlayacağım derken elaleme hizmette giden gider, canınızın acısıyla pişman olduğunuzla kalırsınız.

Otur git aşağı ya.

Eşinizle diyeceksiniz ki canım düşük riskim var nasıl olacak sen dışarıdan bir şeyler hazirlatirsin yemek olarak evi de gel el birliği ile toparlayalim ama ben misafir varken kalkmam.

Canim bence geldiklerinde böyle alttan alttan söyle emrivaki yaptiklarini, ve keske biraz daha erken haber verseydiniz falan de bakalim ne diyecekler..

hiçbirşey yapmıcaksın sadece evini toparla.. sabah geliyoruzzzz diyenler bulduklarını yerler .. hem büyük ev olarak eşinin ailesine gidilmesi lazım bence saçma bu durum.

Canım evini topla sabah da bir kahvaltı hazırla. Yumurta haşla, peynir , zeytin , domates. Akşama kadar oturcak değiller ya ev bakmaya geliyorlarmış. Akşama gelecek olurlarsa normal bir akşam yemeği hazırlarsın eşinle kendine hazırlıyor gibi .

Önceki mesajında da beni arayıp anlatsalar ben zaten gel derim diyorsun.

Düşük riskini önemsemediğini, aman bir şey olmaz dediğini ama bahane olarak öne sürdüğünü düşünüyorum.

Her şey erkekte bitiyor. Düşük riskin de varmış. Ya yardım edecek ya misafir kabul etmeyecek. Ben şu an eşimin önüne zeytin peynir bile koyamıyorum görmeye tahammülüm yok sabahları mutfağı buzdolabını. Benim de eşimin ailesi bu halde olduğumu biliyorlar ama geçen aradılar yarın geleceğiz diye. Hiç düşünmüyorlar zaten kötü durumda evi dağınık mıdır diye. O halde kalkıp ev topladım mutfak temizledim öğürerek. Neyse ki eşim de işten gelip ortalığı süpürdü. Adama müsait değiliz demeyi öğretemedim.

Dusuncesiz insanlardan nefret ediyorum artik.
Sen yat hiç istifini bozma, hatta asla kalkma eşin karşılasın kapı da. Belki anlarlar.
Ayıp olucak diye düşünme insanlara yaranılmaz.. sen kendini parçalarsın bir şey eksik oldu diye diğer yaptigin her seyi silerler

Haklısınız ama hiç kendinizi sıkıntıya sokmayın
Eşiniz uğraşsın birazcık
Ortalığı toparlasın, kahvaltı için dışarıdan poğaça, börek, yanına da evdeki kahvaltılıklardan tamamdır
Zaten düşük riskiniz ve bulantınız varmış, suya sabuna dokunmayın hiç, bebeğinizden ve sizin sağlığınızdan önemli değil misafir

düşük riskiniz varsa o misafir kabul edilmeyecekti. kabul eden de ağırlasın bi zahmet. yatın kalkmayın:)

evi üstten toparla yeter kahvaltılarını da dışarıda yapsınlar bir zahmet emirvaki yapmasını bildikleri gibi

geldi mi misafirleriniz
eşiniz ağırlasın yapılacak bişey yok ne anlayışsız insanlar var yaaa

ya da gelen kişi yapsın bir zahmet

hiçbir hazırlık yapmayıp yatmak gibi bir alternatifiniz var,
kusura bakmayın rahatsızım, önden haber verseydiniz bir yardımcı çağırırdım dersin.
çaylarını koyar yer içerler,
kimse de düşük riski olan kadını, bize ballı börek hazırlamadı diye ayıplamaz
(ki ayıplasalar ne olur, bebeğinden kıymetli mi?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…