Misafir olarak kaldığınız bir yerde eşinizle ilişkiye girer misiniz?

MİSAFİR OLARAK KALDIĞINIZ YERDE İLİŞKİYE GİRDİNİZİMİ

• EVET

OY: 137 51,5%
  • HAYIR

OY: 129 48,5%

• Ankete Katılan
    266
ben evli değilim ama sanmıyorum
başkasının evinde ne olacağı bilinmez :1closedeyes:
hem o kadar iradesiz değilimdir
kocamında iradesiz olmasını istemem
hamile olsam doktor ilişki yasak dese zorla yapcak hali yok ya :dilcikar:

bende evlı degılım ama baskasının evınde olmaz yanı ınsan dıken ustunde olur gıbıme gelıyor..ya da bana mısafırlıge gelen bı cıftın benım evımde boyle bısıy yapmasını hos karsılamazdım kanımca

bekarlar yapmam diyo, evliler yaparım diyo:))))
evlenince ne olur bilemem banada yapmam gibi geliyo. sabredebilirim kanımca.

yapılır mı yaaa ben şahsen yapmazdım...bi gün iki gün kalınıyorsa sabretsin biraz...:))
hadi yaptın banyo durumu ne olucak sonra...ben şahsen utanırım...

ay zaten misafir kalmayı hiç sevmem ama mecburiyetten kallıyorum ist gidince eşimin abisinde kalıyorum mecburiyetten oda ya bi gün yada 2 gün oda üstüste değil baba evimde kalırsam yaparım ama tanımadığım evde asla eşimin akrabası bile olsa zaten nevresim tkmını yanımda taşırım asla yatamam ıyyyyyy

yapılır mı yaaa ben şahsen yapmazdım...bi gün iki gün kalınıyorsa sabretsin biraz...:))
hadi yaptın banyo durumu ne olucak sonra...ben şahsen utanırım...

bende utanırım hemde ama ist gittikmi 1 ay kalıyoruz 28 günü annemlerde kalıyoruz orda yapıyoruz sonuçta daha yeni çıktım o evden ama banyo için uyduruyorum bişiler eşimde hemen sabah ablasına gidiyor orda kalıcam diye hem banyosunu orda yapıyo bende annemlerde problem olmuyo

MİSAFİRLİĞE GİDİP KALDIĞINIZ BİYERDE ANNENİZİN KAYINVALİDENİZİN YADA BAŞKA BİREDE SİZİN İSTEĞİNİZ YADA KOCANIZIN ISRARLARI KARŞISINDA İLİŞKİYE GİRERMİSİNİZ . NEDE OLSA BANYO SORUNU OLUR KENDİ EVİNİZDEKİ GİBİ RAHAT EDEMSSİNİZ. AMA GENEDE KOCANIZIN İSTEĞİ KARŞISINDA İLİŞKİYE GİRDİNİZMİ:jeyyar:​

hayır birlikte olmam sadece birkaç defa kayınvalidemlerde birlikte olduk o kadar eşim istesede reddediyorum....
ne hikmetse eşimle bir yere gittiğimizde daha bi azıyo ya...
bugün gezmedeydim ne oldu ne konuşuldu birden ordaki arkadaşlarımda bu konudan yakındılar onlarinkide azıyormuş başkalarının evinde...
ne oluyo bu erkeklere be....
tut be adam kendini eve kadar mis gibi yatagın banyon varken...
elaleme maskara olacaz...:jeyyar:

aslında duruma göre değişiyo eğer çok fazla rahat davranamayacağım birilerinde kalmışsak yapmam ama annemde kayınvalidemde kardeşimde yaparız yani aynen sizinde dediğiniz gibi adam misafirliğe gidince bi garipleşiyo bakışları bile değişiyo alalaalala :DDD

bundan sora bize kalmaya gelen evli çiftlerin çarşaflarını 2 defa yıkıcam makinada.:1ninca:

kusura bakmayın da ben iğrenirim benim evimde o işin yapılmasından. benim çarşafımın üstünde ya bişi bulaştıysa diye istemem açıkcası. ama evli değilim büyük konuşmamak lazım. yanımda çarşaf götürürüm yatıya gitceksem, o işi yapcaksam onu sererim sora kaldırırım. ama 1 namaz vaktini geçirmeyecek kadar cünup kalmaya izin var, gecenin bilmemkaçında da elalemin evinde banyoya girilemeyeceğine göre??? erkek aklını başına alırsa tutar kendini. reglken yaklaşamıyosa bunu da öyle saymalı. çok uzun zamanlar hariç. zaten çok uzun süreli yatılı misafirlik iki taraf için de zor. her açıdan.

asla ,ne biz misafirken ne de bizde misafir varken olmaz .o ne kadar istese de benim kurallarıma uymaz olmaz yani..

bundan sora bize kalmaya gelen evli çiftlerin çarşaflarını 2 defa yıkıcam makinada.:1ninca:

kusura bakmayın da ben iğrenirim benim evimde o işin yapılmasından. benim çarşafımın üstünde ya bişi bulaştıysa diye istemem açıkcası. ama evli değilim büyük konuşmamak lazım. yanımda çarşaf götürürüm yatıya gitceksem, o işi yapcaksam onu sererim sora kaldırırım. ama 1 namaz vaktini geçirmeyecek kadar cünup kalmaya izin var, gecenin bilmemkaçında da elalemin evinde banyoya girilemeyeceğine göre??? erkek aklını başına alırsa tutar kendini. reglken yaklaşamıyosa bunu da öyle saymalı. çok uzun zamanlar hariç. zaten çok uzun süreli yatılı misafirlik iki taraf için de zor. her açıdan.

asla ,ne biz misafirken ne de bizde misafir varken olmaz .o ne kadar istese de benim kurallarıma uymaz olmaz yani..

Doğru valla..kaydirigubbakcemile5
Eve yatıya gelene,"sakın yapmayın hee cıssss!!!" diyecek halimiz yok..:roflol:
Ama ben de istemem benim çarşaflarımda(misafir için özel bile olsa onlar benim) sevişilmesini,banyomun kullanılmasını.. :dilcikar:

sadece ailelerimizin evindeyken oldu...
oda eşim doğu görevinde idi,2 sene ben ailerle bir orda bir burda git gel yaptım:( ...bizim bir evimiz bilem yoktu...
ah neler çektik biz neler hele ben... :( ama artık bir evim ve bir yatağım hatta odam bilem var...yupppiiiiii...
:)))

Doğru valla..kaydirigubbakcemile5
Eve yatıya gelene,"sakın yapmayın hee cıssss!!!" diyecek halimiz yok..:roflol:
Ama ben de istemem benim çarşaflarımda(misafir için özel bile olsa onlar benim) sevişilmesini,banyomun kullanılmasını.. :dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:ben misafir varken biz yapamayız demek istemiştim hayallah güldürdün beni ha misafire sakın yapmayın diyemem ya :roflol::roflol:ama biz yapamayız:roflol:

Bende evli degilim ama konu hakkaten güzel düsünülmüs yazmadan edemedim:))
Bencede baskasinin evinde biraz ne bilem iyi degil gibi ama, o evde kalma süresinede bagli kizlar.
Hadi diyelim cooook uzaklardan geldin, 2-3 hafta bir yakininda kalacaksin (ki biz amcamlarda kaliyorduk öyle her iki senede bir) ozaman ne olacak?

En iyisi kircan bacani oturcan evinde:)))))

olmaz diyen arkadaslar sizlerde haklisiniz. bende birinin evimde carsaflarimda yatagamda kesinliklle sevismesini istemem.
ama mesela yurtdisinda yasayanlar icin biraz problem oluryor bu.
turkiyeye tatile gittiginde 2-3 ay kalmak mecburiyetinde olunca tabiki kaldigin yerde ya kayinvalden yada yakin akrabalar oluyor insan yine sykiliyor ama adam kendini tutamiyor.biz bayanlar olarak sabrederiz.ama erkekler farkli.a.s.

nedense hep bekarlar yapmam demiş ne ilginç degil mi??? kızlar bir evlenin göreyim sizi kalkmışın duru duragı olmaz anacım bir defa yok dedim de adam karakolda solugu aldı şimdi deyip deyip gülüyoruz ne diyecektin :memur bey hanım bana vermiyor şikayetçiyim mi ? yani erkekler babanın evinde bile isterrrrr

yaparım valla ne yapmıcakmışım ben eşimle heryerde herşeyi yaparım :) hiç önemli değil mekan neresi olursa olsun biz yaptık yapıyoruz yaparızda :))

hayır birlikte olmam sadece birkaç defa kayınvalidemlerde birlikte olduk o kadar eşim istesede reddediyorum....
ne hikmetse eşimle bir yere gittiğimizde daha bi azıyo ya...
bugün gezmedeydim ne oldu ne konuşuldu birden ordaki arkadaşlarımda bu konudan yakındılar onlarinkide azıyormuş başkalarının evinde...
ne oluyo bu erkeklere be....
tut be adam kendini eve kadar mis gibi yatagın banyon varken...
elaleme maskara olacaz...:jeyyar:

bir yere gidince giynip süslenip püsleniyosunya herhalde daha çekici geliyosun ondan olabilir kaydirigubbakcemile3

nedense hep bekarlar yapmam demiş ne ilginç degil mi??? kızlar bir evlenin göreyim sizi kalkmışın duru duragı olmaz anacım bir defa yok dedim de adam karakolda solugu aldı şimdi deyip deyip gülüyoruz ne diyecektin :memur bey hanım bana vermiyor şikayetçiyim mi ? yani erkekler babanın evinde bile isterrrrr

gerçekten ınanaması güç hay allahım güldürdünüz beni kıslar. ciden karakolamı gittiya:1shok:kaydirigubbakcemile3

yaparım valla ne yapmıcakmışım ben eşimle heryerde herşeyi yaparım :) hiç önemli değil mekan neresi olursa olsun biz yaptık yapıyoruz yaparızda :))

bızede sana mqasallah dmekten baska bısey kalmıyo canım ıı devamını dılerız ozman :)
valla acıkcası ben yapmamm aip beaaa sonra kalkıp ev sahıbıne banyo nerdeydı canım azcık cunup oldukta banyo edıcız kocamla ha bıde onunla kalmadan gır bıde admın sırtını kesele

Son düzenleme:
Back
X