- Konu Sahibi sevda_yakar
Şuan nişanliyim yapmam gibi geliyor evlenince bakacaz artik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben ev sahibi olarak çok rahatsız olurum...kendimiz zaten asla başkasının evinde yapmayız(annem-babam hariç,bu arada orda bile hiç yapmadım çünkü uzun süre kalmayız)yani ne aceleniz var?1-2 gece kaldığın bir yer,üstelik de akraba değil arkadaşsa bence çok ayıp olur...
yaparım diyenler ev sahibini de düşünsün,ev sahibi nasıl karşılar durumu acaba?
tabii ki de banyomu kullanan arkadaşlarım olabilir,ona bir şey demem,ama eğer o işi yapıp bi de gece kalkıp banyomu kullanırlarsa gerçekten de buzzz gibi soğurum...
ne kızıyorsunuz canım,herkesin bakış açısı farklıdır...evim bana ait,rahatsız olmak en doğal hakkım ve ben de çok rahatsız olacağımı söylüyorum...
ayrıca kendini tutamayan kocaya ben de çok kızarım,madem kendini tutamıyor niye başka evde yatıya kalıyor?herkes kendi evinde istediğini yapsın,benim evimde,uzun süreli misafirim ve çok yakınım değilse kesinlikle yapmasın
ayrıca iki insanın evli olması başkasının evinde istediği şeyi yapma hakkı vermez,ne demek evli sonuçta?
canım yaz tatili için kayınvalidene gidiyorsan üstelik de 1 ay kalıyorsan zaten sıkılmamalısın,o misafirlik olmuyor bencesengözlerimebaksanab...ama diyelim ki bir yere gittik gece geç oldu orda kaldık,ya da ne bileyim herhangi bir sebepten dolayı bir yerde 1-2 gece kalmak zorunda kaldık...benim kastettiğim buydu...biz zaten yapmayız,benim ailem ankarada oturuyor,oraya gittiğimizde en fazla 1 hafta 10 gün kaldık,o zaman da eşimle 2 gece gidip öğretmen evinde kaldık değişiklik olsun diye...yani tabii ki annemin,kayınvalidemin evinde olabilir,ama rahat edemezdik...
ayrıca ben evimde kalan misafirlerime ne olursa olsun evimi her şekilde açarım,rahat etmeleri için elimden geleni yaparım,banyo yapmaları için ayrı misafir havlum,lifim vardır onları da veririm...ama dediğim gibi 1 gece bende kalıyorsa ve bu işi yapıyorsa ne bileyim yani ben çok rahatsız olurum...kendi evi dururken niye benim evimde yapıyor?kendi evi yoksa tabii ki anlayış gösteririm...kaydirigubbakcemile3
herkesin bir yapısı vardır,bilmiyorum ben rahatsız olurum,olur da bir gece bende kalırsanız benim evimde yapmayın yani :enbuyukkk:
Ben başkasının evinde kalmakdan çok rahatsız olurum. Uzun süre kalınsa belki insan dayanamıyabilir ama en fazla 4 gün kayınvalidemde kalmışızdır ondada odalar yanyana asla yapamam. Zaten kayınpederin kulakları radar gibi gece tuvalete kalksanız ertesi gün sorar kim kalktı gece tuvalete diye :roflol:
Ben başkasının evinde kalmakdan çok rahatsız olurum. Uzun süre kalınsa belki insan dayanamıyabilir ama en fazla 4 gün kayınvalidemde kalmışızdır ondada odalar yanyana asla yapamam. Zaten kayınpederin kulakları radar gibi gece tuvalete kalksanız ertesi gün sorar kim kalktı gece tuvalete diye :roflol:
arkadaşım biraz abartttın bence. neden sogucaksınki ne alaka. çarşaf yastık bilmem ne dediginiz şeyler yıkanan bişi.. 2 kere yyıkarsın makinede oldu bitti. banyonu kullansa ne olcak fayanslarmı eskir :1closedeyes:
ayıp degil bana göre. ayrı odada yapılan seyler beni hic ilgilendirmez isterse amuda kalksınlar kaydirigubbakcemile3
degil misafirlik ates almaya gittgim yer olsa o arada yapariz valla :jeyyar:
Şuan nişanliyim yapmam gibi geliyor evlenince bakacaz artik![]()