Misafir olarak kaldığınız bir yerde eşinizle ilişkiye girer misiniz?

MİSAFİR OLARAK KALDIĞINIZ YERDE İLİŞKİYE GİRDİNİZİMİ

• EVET

OY: 137 51,5%
  • HAYIR

OY: 129 48,5%

• Ankete Katılan
    266
bekar olarak veriyorum cevap asla yapmam böyle bişe
hatta kendim misafirlige gittigim surda dursun evime misafir gelse bile olmaz !

ben evlenmedm henüz ama evlensemde yapmam heralde böyle rahat edemem konuştuklarınızın veya sesinizin gittiğini düşünsenize ben cok utanırdım heralde

[ı]bu işin yeri zamanımı olurmuş.hem misafirlikte de mükemmel güzel oluyor.değişik mekan çünkü... Ha yeterki siz kasmayın erkeğiniz süper oluyor o zaman.atalarımız ne demiş tedbili mekanda ferahlık varmışşş.[/ı]

MİSAFİRLİĞE GİDİP KALDIĞINIZ BİYERDE ANNENİZİN KAYINVALİDENİZİN YADA BAŞKA BİREDE SİZİN İSTEĞİNİZ YADA KOCANIZIN ISRARLARI KARŞISINDA İLİŞKİYE GİRERMİSİNİZ . NEDE OLSA BANYO SORUNU OLUR KENDİ EVİNİZDEKİ GİBİ RAHAT EDEMSSİNİZ. AMA GENEDE KOCANIZIN İSTEĞİ KARŞISINDA İLİŞKİYE GİRDİNİZMİ:jeyyar:​

evet..suan karnımdakı bebegı o misafırlıge borcluyum:):ecrin_bebek::dance:

bekar olarak veriyorum cevap asla yapmam böyle bişe
hatta kendim misafirlige gittigim surda dursun evime misafir gelse bile olmaz !

bende suan bekarım bende snein gibi düşünüyorum ama tabi evli olmak lazım durumlar değişebilir.sırnaşık şey
gelen misafirlerin başında nöbetmi tutcan kıs nerden bilcen:roflol::1hug:

[ı]bu işin yeri zamanımı olurmuş.hem misafirlikte de mükemmel güzel oluyor.değişik mekan çünkü... Ha yeterki siz kasmayın erkeğiniz süper oluyor o zaman.atalarımız ne demiş tedbili mekanda ferahlık varmışşş.[/ı]

eminim öle oluyodur hemde daha heycanda veriyodur değişik mekanda ama genede insan kendi evindeki gibi rahat edemz.:jeyyar:

yokk kızzz biz size gelsek olmaz yapamayız çünkü bilirimki senin aklında cinlik olur ehe ehe :):):)

Bende başkasının evinde yapamam utanırım eşimde istemez zaten bu gibi durumlarda a.s

Benim evime gelince 1-2 günlük misafirimse bende istemem ama 1 kaç haftalıksa bişey diyemem anlayış gösteririm..

Yapanlarada saygım var herkesin hayatı kendine kimseyi yadırgamam bu konuda :enbuyukkk::enbuyukkk:

Back
X