- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
yapıyor hatta yemeğe temizliğe bile girişiyor o konuda görümcemden yana rahatım ama yinede bunalıyorum ya kimseyi göresim yokBir ay misafirlik olmaz bana göre, bir ay kalacak kadar samimi birine temizlik görevi de verilebilir.
yapıyor hatta yemeğe temizliğe bile girişiyor o konuda görümcemden yana rahatım ama yinede bunalıyorum ya kimseyi göresim yok
Eşim su içtiği bardağı yatak odasında unutan biri temizlik yapsa ben o gün mutluluktan ağlarım herhalde1 ay misafir mi olur , yardım eder umarım .
eşinizle paylaşın yardım etsin o da , temizliği ona bırakın mesela .
zaten bebekte varmış kaç parçaya bölünebilirki bir insan
Seviniyorum çok seviniyorum çünkü kafa dengim o benim hem görümcem hem yakın arkadaşız ama en fazla 1 hafta içinde sıkılıyorum gitsinler diye dua ediyorumGörümcen bu yapıdaysa gündüz bebege
bakarken uyuyabilirsin bile.
Fırsata dönüştür bence.
Sorunun temeli uykusuzluk çünkü.
Ben olsam geliyor diye sevinirdim bile
Seviniyorum çok seviniyorum çünkü kafa dengim o benim hem görümcem hem yakın arkadaşız ama en fazla 1 hafta içinde sıkılıyorum gitsinler diye dua ediyorumgün aşırı misafirlik seviyorum olmadı üç gün beş gün ama daha fazlası bünyeme zarar sanki
Eşimde maşaallah öyle bi isterki kalmalarını bir ay değil beş ay kalsalar gözünün içi güler havalara zıplar öyle seviyo misafir kalınsın yenilsin içilsin sohbet muhabbet gırla olsun...
Ama herşey beni bekliyo herşey bana bakıyo beyimiz otursun ben pervane olayım ... Zoruma gidiyo
Seviniyorum çok seviniyorum çünkü kafa dengim o benim hem görümcem hem yakın arkadaşız ama en fazla 1 hafta içinde sıkılıyorum gitsinler diye dua ediyorumgün aşırı misafirlik seviyorum olmadı üç gün beş gün ama daha fazlası bünyeme zarar sanki
Eşimde maşaallah öyle bi isterki kalmalarını bir ay değil beş ay kalsalar gözünün içi güler havalara zıplar öyle seviyo misafir kalınsın yenilsin içilsin sohbet muhabbet gırla olsun...
Ama herşey beni bekliyo herşey bana bakıyo beyimiz otursun ben pervane olayım ... Zoruma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?