- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
O benim işte hergün ilaçlarım bir güzel.. hatta misafir gelip gitti mi faşır faşır bir de güzel komple yıkarımSen temizlige takikin bence
her gun wc fircalanmaz yani yapan vardir da o ben degilim :)
Evin de tertemiz parlamak zorunda degil...rahat ol
b u rahatligi yakalasan sorunun kalmaz
Ben çamaşırıda halledemiyorumki ...Haklısın. Misafir dediğin 3 gün olur. kendi ailem de olsa, 3 günden sonra sıkar beni. Malesef bende siz gibiyim. Evde misafir varken temizlik yapasım gelmiyor.. Sadece yemek, bulaşık ve çamaşırı hallediyorum..
Eee sizin küçük çocuğunuz var.. Enerjinizin tükenmesi normal de 1 ay yatılı misafirlik olmaz. Görümcenin evi barkı yok mu? neden 1 ay kalacakmış?
Haklısın valla ne diyeyim. Küçük çocukla zor. Senin eşinin ailesi değişikler. 1 buçuk ay misafirlik olmaz. Herkes daralır. Tatil istiyorsa; otel, pansiyon, yazlık ev tutacaklar.. Bu arada da eviniz denize yakın mı? da tatil amaçlı evinizi kullanıyorlar..Ben çamaşırıda halledemiyorumki ...
Annemler geldiler perşembe günü ve dün gittiler o günden beri tek beyazları yıkadım gerisi banyoda dağ gibi beni bekliyo ağlıyorum sinirimden yapamıyorum hiçbişey
Görümcem evli . Tek çocuğu var onunla geliyo kocası gelmiyo.ben bir ay diyorum belki bi buçuk ayda olabilir bu..kalmayı seviyorlar tatil amaçlı kafa dağıtacak ama benide dağıtacaklar
Kendi aileme bile 6 gün zor dayandım .çok seviyorum çok özlüyorum ama elimden gelmiyo hiçbişey yapmak resmen ayakkarımı sürüyorum mutfağa giderken ..
Seviyorum anlaşıyorumda işte ben benlikten çıkıyorum rahat edemiyorum en basiti bir ay bornozumu giyip uzanamıcam , evde kılık kıyafet rahat takılamıcam .. Eşim sağolsun iyi darbe vurdu bana bu durumdaYatılı misafiri mecburiyet haricinde ben de sevmem.
Yedik içtik , sohbet muhabbet ... tamam hadi herkes evine . Pijama partisine gerek yok .
Yani mevzu yemek içmek , temizlikte değil . Ev benim evim gibi gelmiyor bana evde birileri varken . . . Hep bi hazır ol modu .
1 ay çok fazla . Madem seviyor , anlaşıyorsun görümcenle ... belki onun iş / yemek/ bebek konularında yardımı ile bu süreci kendi lehine çevirebilirsin .
Yokk ne tatili ne denizi Ankaradayım ben çankayada burda deniz ne arar :)) böyle bi yere kafa dağıtmaya geliyo ben kafayı yemişken üstelikHaklısın valla ne diyeyim. Küçük çocukla zor. Senin eşinin ailesi değişikler. 1 buçuk ay misafirlik olmaz. Herkes daralır. Tatil istiyorsa; otel, pansiyon, yazlık ev tutacaklar.. Bu arada da eviniz denize yakın mı? da tatil amaçlı evinizi kullanıyorlar..
Mrb hanımlar
Eşim misafiri çok seviyor bende öyle ama tek farkımız eşim yatılı misafir seviyor..
Kendi aileme de eşimin ailesinede uzağız
Benim ailem gelir 5. Gün sonunda gider.. O 5 günde bile öyle zorlanıyorum ki, Allahtan annem her işime koşuyo ..
işin kötü tarafı ben misafir geldiğinde yemek bulaşık dışında hiçbişeye elleyemiyorum gücüm bitiyo ne yatak topluyorum ne banyo temizliyorum ..
Kendi evime yabancılaşıyorum..
Eşim neden böyle olduğunu soruyo ben cvp veremiyorum çünkü sebebini bende bilmiyorum.tek bildiğim aşırı yorgun oluşum..
Zaten ufak bebeğim var gece gündüz uykularımız alt üst oldu diş çıkarma dönemindeyiz hergün başım dumanlı..tükenmiş gibiyim
Şimdi görümcem memleketten geliyor ve sanırım 1 ay kadar kalıcak ben nasıl yapıcam bilmiyorum ya kendi yemeğimi hazırlamaktan acizim bi de tencere tencere sabah öğle akşam yemek yapma fikri bunaltıyo temizlik yapma düşüncesi boğuyo beni ...
Tek istediğim 24 saat kesintisiz uyuyabilmek ..
Tembel eli ağır işten misafirden kaçan biri hiç değilim ama bitiğim ya nasıl anlatsam bilmiyorum yatılı misafir olunca tuvalet fırçalamak bile istemiyorum
Herkes gidince de bana bi güç geliyo heryeri pırıl pırıl yapıyorum noluyo bana anlamadım
Yokk ne tatili ne denizi Ankaradayım ben çankayada burda deniz ne arar :)) böyle bi yere kafa dağıtmaya geliyo ben kafayı yemişken üstelik
Mrb hanımlar
Eşim misafiri çok seviyor bende öyle ama tek farkımız eşim yatılı misafir seviyor..
Kendi aileme de eşimin ailesinede uzağız
Benim ailem gelir 5. Gün sonunda gider.. O 5 günde bile öyle zorlanıyorum ki, Allahtan annem her işime koşuyo ..
işin kötü tarafı ben misafir geldiğinde yemek bulaşık dışında hiçbişeye elleyemiyorum gücüm bitiyo ne yatak topluyorum ne banyo temizliyorum ..
Kendi evime yabancılaşıyorum..
Eşim neden böyle olduğunu soruyo ben cvp veremiyorum çünkü sebebini bende bilmiyorum.tek bildiğim aşırı yorgun oluşum..
Zaten ufak bebeğim var gece gündüz uykularımız alt üst oldu diş çıkarma dönemindeyiz hergün başım dumanlı..tükenmiş gibiyim
Şimdi görümcem memleketten geliyor ve sanırım 1 ay kadar kalıcak ben nasıl yapıcam bilmiyorum ya kendi yemeğimi hazırlamaktan acizim bi de tencere tencere sabah öğle akşam yemek yapma fikri bunaltıyo temizlik yapma düşüncesi boğuyo beni ...
Tek istediğim 24 saat kesintisiz uyuyabilmek ..
Tembel eli ağır işten misafirden kaçan biri hiç değilim ama bitiğim ya nasıl anlatsam bilmiyorum yatılı misafir olunca tuvalet fırçalamak bile istemiyorum
Herkes gidince de bana bi güç geliyo heryeri pırıl pırıl yapıyorum noluyo bana anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?