Misafir olunca temizlik yemek bulaşık hepsi zor geliyo :(

1 ay mi? Inan ben de oyleyim bi kac gun biri kalinca yoruluyorum.. tek kalmayi seviyorum misafir seviyorum ama günü birlik ya da en fazla 3 gün. Uzunca birileri kaldigi zaman bunaliyorum ben de is yapmiyorum onlar gidince evi tertemiz ediyorum.
Yalnizligi rahati sevdigimiz icin bence..

Bu misafir olayı gelen ile nekadar yakın olman yada sevip sevmemen ile alakalı. yani benim görümcem gelip 1 ay kalcak olsa gerilirim ama ablam gelip kalsa 1 ay ooo ! sevinçten havalara uçarım.Çünkü bu yemekleri ona devretmek işleri paylaşmak, bol bol dedikodu ve gülmek demektir..

Bu yaşadıkların çok normal cnm. Kalabalık olunca bana kal gelir bide herkes bisey yapmaya çalışıyor sen eve yabancilasiuorsun ben kendime yabancilasiyorum. Bende misafir çok severim ama kalabalığı kafam almıyor kaldirmiyorda bide bebekle zor. Allah yardımcın olsun bide 1 aylık misafir geliyor.

Azami misafir kabul etme sınırım 1 hafta ruhumu teslim ederim daha da uzarsa... 1 ay çok ütopik benim için.. Özel bir durum yoksa sağlık ameliyat veya değişik brir durum yoksa 1 hafta maksimum... 3 gün de idealdir. Görmek te bir doymak da... Amaç ne ki 1 ay kalacak kendi evi mi yok?

yatili misafri sevmiyorum,umarim turkiye de gelmezler burda geldikleri gibi(amin)kaynanam 21gun kaldi artik her sabah kalktigimda gormek istemiyordum,herhalde ucak rotar yapsa pilota gidip yalvarabilirdim uc artik diye:) bence siz de benim gibi evde kimseyi gormemek istiyorsunuz,temizlik yapmama da bunun disa vurumu,duzenin bozulmasi gibi geldi bana

Niye 1 ay eviniz otel mi ?
Anlamadım ki 1 hafta uzaktan gelirsen kalırsında bu kadar rahatsızlık vermek niye ?
Sizin yerinizde kim olsa bunalır.

Allah yardimciniz olsun. Cok zor gercekten uzun sureli misafirlikler. Insallah horumceniz anlayislidir da tatili kisa tutar . sizin bir planiniz yok muydu yaz icin. Butun yazi sizde gecirecekler nerdeyse. Bu biraz anlayissizlik olmus.

Canim aileme zor dayandim bana cok ters bir cumle oyle dusunme annem babam kardeslerim hepsi memlekette ben bir basimayim isim ve esim nedeniyle..bana geldiklerinde gtnesinler hemen diye ugrasiyorm dogumumda iki ay kaldi annem gelince en az bir ay yollamam...kayinvaldem de 3 ay gbi kaldi cok da iyi oldu o kadar yardimci oldu ki bana bebegimle ilglendi okuldan gelince hazr yemek..hic bise yapilmadgi da oldu ama gelincek esim ayni senin es gibi sever yatili misafr alistim ve daha 2 yillik evliyim dusun...bir de cok takma temizligi bolca bebisle ilgilen oyna amaan duesun isler yapariz ...sen iyi ol gelen de sana yardm eder etmeli de

o kadar uzun kalan misafir sayılmaz zaten
sana yardımcı olmalılar her konuda
olmayan olursa söyle valla yıpratma kendini
sen yemek yaparken gelen kişi de pilav yapsın salata yapsın ya da bebeğine baksın

1 ay kalmak ne öyle.Eşin yatılı misafiri seviyor da,kendi mi koşturuyor işe güce.Bebeğin de varmış.5 gün 10 gün 1 ay kalmakta misafirlik olmuyor.Kimse kimsenin hizmetçisi değil.Herkes yapsın o zaman iş.

Bence gorumcene is buyur ben masayı toplayim sen bulaşıkları makineye diz
Sen yatakları topla ben tuvalet yıkayım

Ben yemeği yaparken sende salatayı yapıp masayı hazirlarmisin gibi gibi

Esine de iş buyur öyle gel keyfim gel olmaz

1 aylığına misafirlik olmaz, mutlaka kendi işini de evin işini de görmesi gerekir. üstelik bebekli insansınız.

Belki cevabi bikuyorsun fakat isgine gelmiyo

Canim valla uzuldum yaa millet keyif derdinde hic mi dusunmezler bu kadar da rahatlik olmaz. Fazla yuz goz olmican koca tarafiyla sonra. Basa cikiyolar ayni dertten bende de var basimdackalanalik aile nerdeyse nufusuma gecirip evlat edicem yegenleri (kocamin)

Ben anneme gidicem arada 18 saat var gidince mecbur uzun kalıyorum şimdiden daral geldi nasıl olacak diye düşünüyorum... Görümceniz dünya iyiside olsa bir ay çok uzun düşüncesizlik resmen... Ablamın görümcesi sizinki gibiydi sonra noldu 18 sene sonra ablam kötü gelin oldu bu yüzden yormayın kendinizi relaks takılın gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…