- 21 Aralık 2021
- 634
- 1.594
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klima alın uzun vadede lazım zatenKızlar 7 yıllık evliyim.
Yatılı misafir korkulu rüyam gibi bi şey
Tatil yeri olan bi ilde ama merkezde yaşıyorum. Öyle çok fazla misafir gelmez yatılıya ama ben az da istemiyorumEvimde 2 günden fazla aile üyelerimden başkasını sevmiyorum dip dibe. E şimdi yaz geldi. Çok sıcak var ve eşimin akrabası ailesiyle gelecek. Benim bebeğim daha 3.5 aylık. Onlarda da 2 çocuk var.
Yemin ederim kimse için kılımı kıpırdatasım yok. Bu sıcakta yatak odasının kapısını kapatıp yatmayı düşünmek bile beni baydı (tuvalet hemen yatak odamın yanında) evde de sürekli askılı ve şortla dolaşıyorum, bebek sürekli emmek istiyo zaten.
Ay daraldım işte
(Beni sorarsanız ben 7 yılda kendi ailem ve eşimin ailesi dışında kimseye yatılı gitmedim.)
HarikasınızBence garip. İnsan sosyal bir varlık neticede. Çoğu arkadaşım, akrabam başka şehirde onları görmek için gittiğimde kendileri teklif ederler zaten illa bizde kal diye ve bundan da memnun olurlar. En yakın arkadaşımın beni görmek için geldiği şehirde bana zahmet vereceğini bu yüzden otele gitmesi gerektiğini düşünmem şahsen. Otelde kalmak isterse evimde rahat edemediğini düşünür bunun nedenini sorgularım
O sıcakta yemek yapmak istemiyor derken siz yazın üç ayı yemeksiz peynir zeytinle mi geciriyorsunuz misafir gelmiyorsa ?Bizde sıcak yerdeyiz
sıcak yerde yaşayanlar bilir evde askılı ve şortla bile aşırı sıcak oluyor
Giyinsen bide ev işi falan kan ter içinde kalıyor insan
Sürekli yapış yapış yemek yapmak bile çok kötü
Onu dahi geçtim insan o sıcakta yemek bile yapmak istemiyor birde misafir ağır geliyor gerçekten
Ekim yada mayıs misafir için gayet uygun
Diğer aylar gerçekten kendime dahi katlanamıyorum
Yani o sıcakta yeri geliyor karpuz peynirle geçiriyorsunO sıcakta yemek yapmak istemiyor derken siz yazın üç ayı yemeksiz peynir zeytinle mi geciriyorsunuz misafir gelmiyorsa ?
Yani zaten o yemek pismiyor mu misafir gelince ne değişiyor
Dün misafirlerim vardıYani o sıcakta yeri geliyor karpuz peynirle geçiriyorsun
canın yemek istemiyoki
Heleki çorbaydı çaydı ağustos ayında içemiyorsun
Yemekte yapıyorum her türlü ama misafir olunca yanına tatlısıydı pilavıydı çorbasıydı hergün uğraşmak zor
Yani zor değilde çok sıcaklarda zor yani
Bir ana yemek salata cacık geçiştiriyorum ağustos ayını
Yada bir gün fazla yapıp ertesi günde yeniyor
Misafir aynı olmuyor ama
Ağustosta bir kızartma yapayım desen erirsin ocak başında
Benim bacaklarım yerleri ıslatıyo yani![]()
Yazlığı sıcak bir yerden almazsanız zor olmazDün misafirlerim vardı
Tatlisiydi pilaviydi bilmem nesiydi diye birguncuk bile ugrasasim gelmedi valla benim de
Dışarıda yedik içtik eve çaya geldik
Eşim yazlık almak istiyor korkudan aldirmiyorum meselasürekli klozet mi temizlicem
Banyo kum toz Toprak off anksiyetem arttı bak şuan bahsederken, bu annemlerken yani ailemken bile zor geliyor bana
Muğla fethiyeYazlığı sıcak bir yerden almazsanız zor olmaz
Beni zorlayan tek şey sıcak zaten
Yada şöyle yaylalık bir yer olacak serin serin zor gelmez
Ama 50 derece hissedilen yerdede misafir ağırlamak zor![]()
Adana diyimMuğla fethiye![]()
Zaten sen yayla deyinceAdana diyim![]()
Yani buralı değilim heleki sıcağına hiç alışkın değilimZaten sen yayla deyince
DEdim Allah'ına kurban![]()
Biz izmirdeyiz de eşim mugladan alalım diyorYani buralı değilim heleki sıcağına hiç alışkın değilim
Ama buralılar bile yazın kaçıyo ya köyüne ya yaylasına hiç kimse kalmıyo
Tatil yerindeymişsiniz zaten yazlığa gerek yok bence
Şöyle dağa bayıra çıkmanız lazımki bi nefes alasınız
Buranın yaylaları çok güzel gidince bi ohh çekiyosun akşam üşümek bile harika bişey![]()
BencedeBiz izmirdeyiz de eşim mugladan alalım diyor
Yani denizim dibinden alacak, oldu paşam
Gayri kırk yıl hizmetçi olurum