- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
- Konu Sahibi Excited_00
-
Yok hayır. Ama tabiki de aradı.
Eşimle ilk kez başbaşa mangal yakıp,
Ufak bir kutlama yapacağız.
Hediye gelen viski var ya onu da içmek bugün nasip olacak galiba sonunda.Dedim
Alkole çok karşı biri içilen yerde durmaz asla.
Bende bu şekilde yazdım. Yalan bişey yok aslında.
Doğumumu kutlayacağız yanlız başımıza
Ne eş ne dost ne aile var.
Ayyyy ben bebeğime sütümü verebilmek için neler çekiyorum.Konuyla alakasız olacak canım ama merak ettim ya. Doğum geldi geçti ama süt veriyorsun bebeğe. Alkol süte geçmez mi? Alkol süte geçerse bebeğe zararı olmaz mı? Hep merak ettiğim bir konuydu benim de sormadan edemedimm
Ayyyy ben bebeğime sütümü verebilmek için neler çekiyorum.
Alkol bence de tabiki süte geçer.
Ve ben çok dikkatliyim bu konuda.
Asla içip göze alamam.
Belki çok ufak içip istek köreltilebilir.
Ama benim için bebeğim daha önde.
İçmesem de olur yani
Hayır ama günaydın ne yapıyorsun diye mesaj attı.bugün gelmek istedimiExcited_00
merak ettim aslında içinizden üzülüyor musunuz onun için şahsen ben üzülüyorum keşke evinde mutlu olsa kendini size atmasaHayır ama günaydın ne yapıyorsun diye mesaj attı.
Ayy oğlumla bol bol dinleniyoruz.
Babamız bugünde evde.
Ailecek yatış modunda birgün...
Diye mesaj attım.
Henüz cevap yok
kaç gündür hep erteliyosun onu, insan biraz alınır iletişimi keser. yok yani bu hala mesaj atıp gelip gitme derdinde. farklı bi mesaj yazsan geliyorum dicek hemen.eşin evde olduğu için, bu onu engellemiştir.kesin ve net bir tavır sergilemedikçe vazgeçmicek belli. bunuda eşinin işinden dolayı yapamadığını sölüyosun. artık her gün başka bi bahane uydurursunHayır ama günaydın ne yapıyorsun diye mesaj attı.
Ayy oğlumla bol bol dinleniyoruz.
Babamız bugünde evde.
Ailecek yatış modunda birgün...
Diye mesaj attım.
Henüz cevap yok
Yok canım yanlış biliyorsun.merak ettim aslında içinizden üzülüyor musunuz onun için şahsen ben üzülüyorum keşke evinde mutlu olsa kendini size atmasasiz ona eşimle şu bu derken onun eşi evde uyuyor belki de hadi gitseler diye bekliyor
oh be sevindim o zaman tersleyin gitsin bebeğinizi düşünün benim aklımdaki profil dertleşmeye gelen zavallı magdur komsucuktuYok canım yanlış biliyorsun.
Çok mutlu bir aile. Yani kocası ağzının içine bakıyor.
Yani bize göre çok daha mutlular. Her hafta 2-3 kez dışarı çıkarlar. Kar oynamaya yemek,gezmek.
Çok şey. Yani biliyorum çok mutlular.
Gezmeyi çok seven biri evini pislik götürsün.
Önemi yok. Eşi çok yardım eder herşeyde.
Yani üzülecek bişey yok. Bolluk içinde biri.
Yok canım. Dert bende bendeeeoh be sevindim o zaman tersleyin gitsin bebeğinizi düşünün benim aklımdaki profil dertleşmeye gelen zavallı magdur komsucuktu
gerçi komşu sayılmaz mesafeden dolayı:)oh be sevindim o zaman tersleyin gitsin bebeğinizi düşünün benim aklımdaki profil dertleşmeye gelen zavallı magdur komsucuktu
toplu mesaj atar gibi yapın ya en iyisi.Yok canım. Dert bende bendeee
Bu kadar çok alttan almaya Niyazi olmaya çalışmayacağım artık canım.toplu mesaj atar gibi yapın ya en iyisi.
arkadaşlar doktordan geliyorum çook üzgünüm bebeğim varken artık evde biz bile efes alırken dikkat edicez çok sakıncalıymıs benim için dua edin gibi. yalan sayılmaz sonucta.olur da ben sayılmma dimi falan derse ya herkes aynısını diyor o zaman anlamı yok ki dersiniz. yada alındım derse kuzenlerimde yanlış anladı ama sen bari anlama beni anla dersiniz
Ben senin herinde olsam çalsin dursun lapiyi acmam.hayret bisey ne gelip duruyor.ya birak sen bebeginle vakit gecir biliyormusun onkadar hizli buyuyorlarki canim hicte takma kafana kimsenin huzurunuzu bozmasina izin verme.Evet arkadaşlar misafir sevmiyorum.
19 gün önce Doğum yaptım. Prematüre bebeğim.
Konuya geleyim;
Eşimin arkadaşının eşi 3 çocuğu var. 4 yaşında-18 aylık birde 2 buçuk aylık bebeği var.
Büyük nefesi misafir felan bebeğim için iyi değil.
Hastanede 1 hafta kaldım. Gelir gelmez hemen evime geldi. Öyle yaramaz 4 yaşında oğlu var ki anlatamam. Kızı da sürekli ağlıyor yabancı evi sevmiyor. Bağıra bağıra ağlıyorlar televizyona vuruyor Bilgisayara vuruyor. Yiyor yere tükürüyor. Mutfak dolaplarını karıştırıyorlar yani onlar geldiğinde 2 gün temizlik yapıyorum. Koltuklar halılar hep yağ pislik oluyor. Anneleri hiç birşey demez asla.
Neyse bunlar geldi ağlama bağırma derken anneleri de onlara bağırıyor. Bebeğim resmen delirdi sesten bağırmadan. Öpüyor zorluyor dibine kadar girip konuşuyor. Delirdim resmen delirdim. Böyle hergün geliyorlar. Kadın görüyor uykusuzum mahvolmuşum. Birde demez mi yardıma gidiyorum. Aksine arkalarını ben topluyorum. Zaten sezeryan Doğum yaptım çok zor.
1 hafta hastanede kaldığımda 2 kez yemek yolladı. Bir kere bebeğimin kıyafetlerini yıkadı. (Burda kimsem yok)
Eşim de deliriyor çünkü anneleri hiçbirşey demiyor.
Kızlar bişey diyemiyorum. Ama kafayı yiyeceğim.
Onlar geldiğinde çok yoruluyorum.
İnsan biraz da olsa yapma etme der çocuğuna bunda yok!!
Ne yapmalıyım. Asla bişey diyemiyorum kahretsin.
Ekleme:
Kapıyı tak tak vurdu. Bebek arabasını aldı kar oynamaya gelmişler bizim buraya (park,ve dağlar bana çok yakın) dönüşte uğrarız dedi. Bende gece hiç uyumadık dinlenmek istiyorum çok yorgunum kusura bakmazsan. Dedim. Tamam yarın görüşürüz dedi. Yarın eşimin ortağı ve İngiliz 2 yaşlı arkadaşımız var onlar gelecek zor olur. Dedim. İyi madem haberleşiriz dedi. Güldüm kapattım kapıyı
Ayyy o kadar hızlı büyüyorlar yazdın.Ben senin herinde olsam çalsin dursun lapiyi acmam.hayret bisey ne gelip duruyor.ya birak sen bebeginle vakit gecir biliyormusun onkadar hizli buyuyorlarki canim hicte takma kafana kimsenin huzurunuzu bozmasina izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?