Misafir sevmiyorum !!!

Konuyla alakasız olacak canım ama merak ettim ya. Doğum geldi geçti ama süt veriyorsun bebeğe. Alkol süte geçmez mi? Alkol süte geçerse bebeğe zararı olmaz mı? Hep merak ettiğim bir konuydu benim de sormadan edemedimm

Ayyyy ben bebeğime sütümü verebilmek için neler çekiyorum.
Alkol bence de tabiki süte geçer.
Ve ben çok dikkatliyim bu konuda.
Asla içip göze alamam.
Belki çok ufak içip istek köreltilebilir.
Ama benim için bebeğim daha önde.
İçmesem de olur yani
Hem oğlumla uğraşmak
Yeterince kafa yapıyor bende
Alkole ihtiyaç duymuyorum

Evet zaten sağarak besliyormuşsun ben de şaşırdım sütün tadını kötüleştireceğini tahmin ettiğim için.. Normal zamanda problem yok tabii.

Hayır ama günaydın ne yapıyorsun diye mesaj attı.
Ayy oğlumla bol bol dinleniyoruz.
Babamız bugünde evde.
Ailecek yatış modunda birgün...
Diye mesaj attım.
Henüz cevap yok
merak ettim aslında içinizden üzülüyor musunuz onun için şahsen ben üzülüyorum keşke evinde mutlu olsa kendini size atmasa siz ona eşimle şu bu derken onun eşi evde uyuyor belki de hadi gitseler diye bekliyor

Hayır ama günaydın ne yapıyorsun diye mesaj attı.
Ayy oğlumla bol bol dinleniyoruz.
Babamız bugünde evde.
Ailecek yatış modunda birgün...
Diye mesaj attım.
Henüz cevap yok
kaç gündür hep erteliyosun onu, insan biraz alınır iletişimi keser. yok yani bu hala mesaj atıp gelip gitme derdinde. farklı bi mesaj yazsan geliyorum dicek hemen.eşin evde olduğu için, bu onu engellemiştir.kesin ve net bir tavır sergilemedikçe vazgeçmicek belli. bunuda eşinin işinden dolayı yapamadığını sölüyosun. artık her gün başka bi bahane uydurursun

Ben cocuklu misafir almiyorum kis boyu hastalik bulastiriyorlar benimkine diye..siz nasil kabul ettiniz bu kadar zaman ya

Ben de prematüre büyyüttüm ve gerçekten çok zor misafirler kapıdan bakar hiç rahatsızlık vermezlerdi.Böyle insana telefonunu açma çocuk uyuyordu sessizde falan dersin akşam geç gördüm çağrını de ... de yani diyecek şey mi yok Allah aşkına yardım istemiyorum bn hallediyorum de...

Yok canım yanlış biliyorsun.
Çok mutlu bir aile. Yani kocası ağzının içine bakıyor.
Yani bize göre çok daha mutlular. Her hafta 2-3 kez dışarı çıkarlar. Kar oynamaya yemek,gezmek.
Çok şey. Yani biliyorum çok mutlular.
Gezmeyi çok seven biri evini pislik götürsün.
Önemi yok. Eşi çok yardım eder herşeyde.
Yani üzülecek bişey yok. Bolluk içinde biri.

oh be sevindim o zaman tersleyin gitsin bebeğinizi düşünün benim aklımdaki profil dertleşmeye gelen zavallı magdur komsucuktu

Yok canım. Dert bende bendeee
toplu mesaj atar gibi yapın ya en iyisi.
arkadaşlar doktordan geliyorum çook üzgünüm bebeğim varken artık evde biz bile efes alırken dikkat edicez çok sakıncalıymıs benim için dua edin gibi. yalan sayılmaz sonucta.olur da ben sayılmma dimi falan derse ya herkes aynısını diyor o zaman anlamı yok ki dersiniz. yada alındım derse kuzenlerimde yanlış anladı ama sen bari anlama beni anla dersiniz

Bu kadar çok alttan almaya Niyazi olmaya çalışmayacağım artık canım.
Perişan oldum günlerdir.
Alınan alınsın canıma tak etti.

Ben senin herinde olsam çalsin dursun lapiyi acmam.hayret bisey ne gelip duruyor.ya birak sen bebeginle vakit gecir biliyormusun onkadar hizli buyuyorlarki canim hicte takma kafana kimsenin huzurunuzu bozmasina izin verme.

Ben senin herinde olsam çalsin dursun lapiyi acmam.hayret bisey ne gelip duruyor.ya birak sen bebeginle vakit gecir biliyormusun onkadar hizli buyuyorlarki canim hicte takma kafana kimsenin huzurunuzu bozmasina izin verme.
Ayyy o kadar hızlı büyüyorlar yazdın.
Bende kocaman tebessüm
Artık geleceğini düşünmüyorum zaten. Bakalım

canım seni aradığında söylesene canım gelmeyin ben hastayım kusuyorum cart curt de aaa
çok ayıp yaaa.
çok sinirlendim .
ertesi gün teli açma uyuyordum de.

vuav hatuna bak be biz bi tane zor doğurduk 3 ünüde sıralamış, kendimi düşünemedim birden 3 çocuk boyboy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…